Meer foto's

Vanaf € 29 per persoon

London Duck Tours

Product ID: 5615
Belangrijke Informatie
Duur
75 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Rijd door Londen op een WWII 'Duck' truck
  • Zie de beroemde monumenten zoals Houses of Parliament
  • Bewonder Buckingham Palace en houd je ogen open voor de Koningin
  • Zie hoe de 'Duck' truck zich voor jouw ogen transformeert in een boot
Overzicht
Verken de straten van Londen in een gekke, gele Duck en zie de beroemdste plekken van de hoofdstad, waaronder Houses of Parliament en Downing Street. Dan transformeert de Duck zich in een boot en neemt je me op een 30-minuten durend avontuur op de Theems!
Wat te verwachten
Leer de verschillende gezichten van Londen kennen - de grootse architectuur, de koninklijke familie, het parlement en de praal - vanuit een Duck truck!

De tour gaat naast de London Eye van start. Hier stap je aan boord de machtige Duck, dit gekke voertuig dat er wel vermakelijk uitziet tussen de zwarte taxi's en traditionele rode dubbeldekkerbussen waar de hoofdstad om bekend staat.

Rijd langs de Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey en het huis van de Britse premier aan 10 Downing Street. De volgende stop in Londen is Trafalgar Square, terwijl je gids spetterende verhalen vertelt onderweg. Je ziet zelfs rijdt langs de volgende Paleizen: Buckingham, Lambeth, en St. James. 

Rijd langs het Tate Britain en ga dan verder door Westminster. De Duck past misschien niet helemaal in het straatbeeld van de hoofdstad, met haar exclusieve straten, beroemde hotels en chique winkels, maar dat is nu juist de charme van de Duck.

De Duck is eigenlijk een echt Brits instituut. Hij werd ontworpen in 1942, en 21.000 van deze levensechte Duck transformers werden gebruikt op D-Day om benodigdheden af te leveren op de Normandische stranden. In 1944 brachten de Ducks 18 miljoen ton aan benodigdheden aan de kust van Frankrijk, voor een periode van meer dan 4 maanden, waardoor ontelbare levens gered zijn. 

-

Na alles te hebben bewonderd, is het tijd om de Duck van de weg te halen en de Theems op te laten gaan! Bij een afrit aan het water naast het MI5-hoofdkantoor, glijdt de Duck het troebele water in en wordt een boot in een dramatische rivierlanding. Geniet van een 30-minuten durende vaart terwijl je alles hoort over Londen en haar beroemde bezienswaardigheden.
Inbegrepen
  • 45-minuten durende tour over de weg in de Duck truck
  • 30-minuten durende riviertocht op de amfibische Duck truck
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Belvedere Road, Waterloo, Londen, SE1. De Duck Stop, tussen Jubilee Gardens en Southbank Centre (Royal Festival Hall). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De volgende tours hebben tour/route wissel: 9 en 11 november. De alternatieve tour laat je een aantal van de beroemdste monumenten zien, zoals de Houses of Parliament

• Er wordt geen geld teruggeven voor gemiste tours, dus plan je trip goed en zorg dat je ruim op tijd bij de Duck Stop bent

• Je kan kiezen of je eerst de weg OF de rivier wil doen MAAR zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent voor de Road Tour want de tijdsplanning kan niet gewijzigd worden

• Boekingen voor Londen Duck Tours kunnen niet vergoed worden

• Wegens de enorme vraag voor Londen Duck tours, kan de gevraagde tijd eventueel niet beschikbaar zijn, in dat geval boekt de organisator je voor een nieuwe tijd binnen één of twee uur van jouw oorspronkelijke keuze. De laatste tour is afhankelijk van zonsondergang, en wordt doordeweeks iedere 30 minuten tot 1 uur gehouden en iedere 15 minuten in het weekend en op extreem drukke momenten zoals feestdagen

• Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (433 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 5615