Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Londen in eendaagse tour met riviercruise

Activiteitenaanbieder: Evan Evans Tours

Londen in eendaagse tour met riviercruise

Activiteitenaanbieder: Evan Evans Tours
Snel uitverkocht

Vanaf € 124,87 per persoon

Snel uitverkocht

Geniet van een volledige dag tour van Londen. Zie Westminster Abbey, de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en te genieten van rondleidingen door St Paul's Cathedral en de Tower of London, en neem een Thames River Cruise.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Maak een panoramische tour door Londen, inclusief Parliament Square, Big Ben en Westminster Abbey
 • Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace
 • Maak een cruise op de rivier de Theems
 • Geniet van een rondleiding door de Sint-Pauluskathedraal
 • Ga op een rondleiding door de Tower of London en neem de tijd om te verkennen
Volledige beschrijving
Westminster Abbey en Parliament Square De tour begint met een panoramische rit rond Parliament Square , om Westminster Abbey te zien, waar veel van onze koningen, koninginnen, staatslieden, dichters en schrijvers begraven liggen. Zie Big Ben en de Houses of Parliament . West End in Londen, Buckingham Palace en de wisseling van de wacht Geniet van een fascinerende panoramische tour langs Trafalgar Square , Downing Street , het theaterdistrict van Londen en Piccadilly Circus . Daarna naar Buckingham Palace om de kleurrijke ceremonie van de wisseling van de wacht te zien. St Paul's Kathedraal Een rondleiding door het meesterwerk van Sir Christopher Wren - St Paul's Cathedral - gekroond door de prachtige koepel die zo'n groot deel uitmaakt van de skyline van Londen. De kathedraal werd herbouwd na de Grote Brand van Londen in 1666. In de afgelopen jaren heeft het de bruiloft van Charles, Prins van Wales, met Lady Diana Spencer gezien en, meest recentelijk, de dankdiensten voor zowel het gouden jubileum als de 80e verjaardag van haar Majesteit de Koningin. De Tower of London en kroonjuwelen De Tower of London, gesticht door Willem de Veroveraar in 1066 en uitgebreid door opeenvolgende vorsten, is een van 's werelds beroemdste en meest spectaculaire forten. In de afgelopen 1000 jaar is het een Koninklijk Paleis, een wapenkamer en een plaats van gevangenschap en executie geweest. De Beefeaters die de toren bewaken, zullen je verrassen met verhalen uit het verleden. We bezoeken de kroonjuwelen, waaronder de prachtige massief gouden kroon die werd gebruikt bij de kroning van koningin Elizabeth II, de enorme Cullinan-diamanten en de buitengewone Koh-i-Noor.   Zondag in Londen - vanwege kerkdiensten is St Paul's Cathedral op zondag gesloten voor bezoekers. We stoppen voor foto's en brengen langer door in de Tower of London. Af en toe is er geen wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, bij deze gelegenheden bezoeken we de wisseling van de wacht bij Horse Guards Parade. Riviercruise op de Theems Geniet op uw gemak van uw riviercruise na het verkennen van The Tower of London. Je riviercruise brengt je van Tower naar Westminster Pier, waar je tour eindigt.
Inbegrepen
 • Toegang tot St Paul's Cathedral en Tower of London
 • Gids voor deskundige blauwe badges
 • Cruiseticket voor de rivier de Theems
 • Panoramische rondleiding door Londen
 • Lunch
 • Superbloom-tentoonstelling in de Tower of London
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het gebruik van mondkapjes is optioneel, maar binnenshuis sterk aanbevolen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Evan Evans-kiosk tegenover Gate 1, in Victoria Coach Station.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De wisseling van de wacht bij Buckingham Palace vindt momenteel plaats op maandag, woensdag, vrijdag en zondag (afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Waar er geen wisseling van de wacht is bij Buckingham Palace, zien we in plaats daarvan de wisseling van de wacht bij Horse Guards Parade
 • St Paul's Cathedral is op zondagen en speciale evenementendagen gesloten voor bezoekers, maar er is nog steeds een fotostop aan de buitenkant
 • De Whispering Gallery in St Paul's is tot nader order tijdelijk gesloten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 38 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

aanrader! zeer bekwame en grappige gids. In 1 dag veel gezien en geleerd over Londen. Gids is goed te volgen voor niet native Engels sprekende. gids vertelt op alle plekken veel details. De cruise op de Thames was een ticket wat vrij te gebruiken was, dat hebben we de volgende dag gebruikt. ook hier een leuke gids die prettig vertelt. door dit uit te stellen heb je meer tijd voor de tower of London. nogmaals, zeker de tijd en geld waard.

Verder lezen

1 augustus 2022

Vertalen

This was a great day tour. Leslie was a good guide and there was sufficient time allocated for each of the sites/attractions!

22 maart 2020

Vertalen

Product ID: 2261