Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • De enige volledig gegidse Warner Bros Studio Tour - the Making of Harry Potter
 • Onder leiding van een toegewijde gids die geheimen en behind-the-scenes feitjes deelt, die je nooit eerder hebt gehoord
 • Beleef de filmsets en attributen van alle acht Harry Potter films, waaronder de Grote Hal, Platform 9 ¾, Hagrid’s hut en nog veel meer
 • Bespaar tijd met begeleid treinvervoer vanaf centraal Londen en geselecteerde ingang tot de studio
 • Blijf zolang als je wilt na de begeleide tour
 • Krijg prioriteit wanneer je de studio weer ingaat om hier wat extra tijd door te brengen, eet een late lunch of koop enkele Harry Potter souvenirs.
 • Reis met gemakt terug naar het centrum van Londen met treintickets en instructies van je gids
 • Elektronische headsets om je gids goed te kunnen verstaan
 • Kleine groepen van 20 personen of minder
Overzicht
Geniet van een tour die je maar een keer in je leven meemaakt, de Warner Bros Studio Tour Londen - the Making of Harry Potter, mede mogelijk gemaakt door City Wonders
Wat te verwachten
Je reis begint in het centrum van Londen wanneer je de City Wonders medewerker ontmoet die met je meegaat op de trein naar Warner Bros. Studio Tour Londen. Word begroet door een toegewijde gids die wonderen voor je onthult tijdens de door langs de originele filmsets, attributen en kostuums van alle acht Harry Potter films.

Je ontvangt een headset zodat je geen enkel interessant behind-the-scenes feitje mist. Aan het einde kun je ervoor kiezen om opnieuw de studio in te gaan en op een bezemsteel over Londen te vliegen via het groene scherm. Of om de volledige Harry Potter merchandise te ontdekken in de Studio winkel.    

Je onvergetelijke ervaring start met een korte film in de bioscoop voordat je de iconische Grote Hal binnengaat. Daar begint de tour echt. Je gids deelt productiegeheimen en kennis van ingewijden met je en licht de processen toe die men gebruikte om de films tot leven te laten komen. Deze unieke ervaring is de beste manier om de behind-the-scenes magie van de Harry Potter films te voelen.

Neem een kijkje in het kantoor van Perkamentus, loop langs de geplaveide weg-is-weg™, waar je ook de etalages van Olivanders™, Klieder & Vlek™, de Tovertweelings Topfopshop™, de bank Goudgrijp™ en Braakbals Uilenboetiek™ vindt. Bezoek het originele Zweinsteinexpress™ locomotief en een nabootsing van Platform 9 ¾™. Klim aan boord van de trein en poseer met een bagagetrolley terwijl deze door de muur van het platform verdwijnt. Geniet van andere memorabele sets uit de Harry Potter films waaronder de gemeenschappelijke kamer van Griffoendor™, de slaapzaal van de jongens, Hagrid’s™ hut, het schoollokaal van de toverdrankjesles en het kantoor van professor Omber™ in het Ministerie van Magie terwijl je betoverd wordt door de geheimen en inzichten van je gids.     

Wanneer je tour eindigt, heb je de mogelijkheid om nogmaals de studio binnen te gaan en om op eigen gelegenheid de Warner Bros. Studio Tour London zelf te verkennen. Vind die ene souvenir in de winkel of drink rustig een koffie in het café. De City Wonder medewerker regelt het treinticket terug naar het centrum van Londen en zorgt dat je alle informatie voor een ontspannen terugrit hebt.    

Deze tour Warner Bros. Studio Tour Londen - The Making of Harry Potter is uniek. Hier maak je herinneringen die je hele leven meegaan.
Inbegrepen
 • Tour door Warner Bros. Studios onder leiding van een toegewijde gids
 • Kleine groepen van 20 mensen of minder
 • Entree tot de Warner Bros Studios op basis van tijd
 • Headsets wanneer nodig, zodat je de gids altijd hoort
 • Vervoer van en naar het ontmoetingspunt
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Vervoer van en naar het hotel
 • Eten
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Bij het beeld van Matthew Flinders in de centrale hal van het Euston station. Het beeld staat tussen platform 8 en 9. Bij aankomst met de metro: Neem de metro naar de stop Euston en volg bij het naar buiten gaan de borden voor British Rail. Als je het station binnengaat zie je het beeld voor je, in de centrale hal onder het bord van vertrektijden. Aankomst per taxi: vraag om bij het treinstation Euston afgezet te worden. Ga de centrale hal van de British Rail binnen en je ziet het beeld in de centrale hal onder het bord van vertrektijden. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat tijdstippen en reisschema’s gerespecteerd worden. Door mogelijke problemen buiten onze controle kunnen er op het laatste moment veranderingen voorkomen, al is dat zeldzaam.

Vanaf € 153,44 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (149 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd. UK

Product ID: 63735