Londen
Meeslepend

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Super leuke Harry Potter tour door Londen langs allerlei Harry Potter film locaties/ locaties die een inspiratie waren voor de film. We hadden een super enthousiaste gids, ik dacht dat haar name Kate was, maar dat weet ik niet meer zeker. Je start bij het Palace Theatre, ( waar by the way Harry Potter and the Cursed Child speelt, echt een aanrader!!) De rivierboottocht stelt niet zoveel voor, dat was gewoon een klein stukje over de Theems met de rivierbus, maar wel even lekker om te zitten en leuk om vanaf de Theems Londen te zien :-) De audiovisuele ervaring, prachtig geprojecteerd op de muren van Londen, heb ik even gemist denk ik, daar was geen sprake van. Wel een leuke quiz tijdens de tour en filmpjes uit de Harry Potter film die hoorde bij de plaatsen waar we langs liepen. Al met al een super leuke tour, zeker de moeite waard!

Had an amazing experience with our guide Eva! This young actrice did a really good job and knew exactly what to say at the right places :) As Harry Potter fans we learned so much and were amazed by the secret places in Londen that are linked to Harry Potter. We recommend this tour for Harry Potter fans, but also for people who want to know more about what Londen has to offer! And ofcourse, ask for Eva as your tourguide!

Zeer leuke en magische wandeltour door Londen. Je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Maar die toch gebruikt zijn in de films van Harry potter. We stoppen ook op de plekken waar er gefilmd is en krijgen nog woordje uitleg over. De gids heeft ook een tablet mee waar hij de scènes toont. Zeer aangename gids ook. Is zeker een aanrader.

Een echte aanrader. Gids Cate deed het fantastisch, ook met de drie kinderen onder de 12 in onze groep. Ze weet echt waar ze het over heeft, niet alleen over Harry Potter, maar ook over de stad in het algemeen. Ondersteuning door foto’s en filmpjes op tablet waren een meerwaarde. Stukken van Londen gezien die we anders zeker gemist hadden.

Wij hadden -ongevraagd- een privé toer met erg sympathieke gids, Gabriel. Heel veel gezien van London, niet enkel HP-related, maar ook leuke plaatsjes gezien van London waar we anders waarschijnlijk niet gekomen waren. Aanrader!