Londen
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Londen Museumtickets: Onze meest aanbevolen

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

1. Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Bezoek de tijdloze Tower of London – al sinds de 11e eeuw een belangrijk onderdeel van de Britse geschiedenis. Dit gebouw maakt deel uit van het UNESCO-Werelderfgoed en werd in 1086 gebouwd door Willem de Veroveraar.  Ontdek het kasteel van Londen – een veilig fort, koninklijk paleis en beruchte gevangenis. Spot de raven die op het terrein wonen en leer waarom ze bekend staan als de bewakers van de Tower. Wandel over de Tower Green waar vele executies plaatsvonden, onder meer die van 2 echtgenotes van Hendrik VIII. Je hebt eveneens toegang tot de toren. Wees voorbereid op de verblindende kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze symbolen van de Britse monarchie zijn van onschatbare waarde en vormen samen de grootste verzameling kroonjuwelen ter wereld. Zie de 23.578 edelstenen, waaronder de glinsterende Imperial State Crown, die alleen al 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, 11 smaragden en 5 robijnen bevat. Krijg waardevolle inzichten in de geschiedenis van de Tower van enkele van zijn beroemdste inwoners, The Yeoman Body. Hoewel rondleidingen momenteel niet beschikbaar zijn, zullen de Yeoman Warders je boeiende verhalen vertellen over de Tower door de eeuwen heen.

...
Londen: dagpas London Transport Museum

2. Londen: dagpas London Transport Museum

Het London Transport Museum ligt in het hart van Covent Garden en is vol interessante tentoonstellingen. Het museum verkent de sterke link tussen vervoer en de groei van Londen sinds 1800. Historische voertuigen, wereldberoemde posters en een selectie van voorwerpen uit de buitengewone collectie van het museum worden samengebracht om het verhaal te vertellen van de ontwikkeling van Londen en welke rol transport speelde bij het definiëren van de unieke identiteit van de stad. Van paardenbussen tot 's werelds eerste metro en de oprichting van de beroemde metrokaart: kleurrijke displays en tentoonstellingen bieden een venster in hoe vervoer Londen in beweging houdt. Ontdek schatten van een van de belangrijkste collecties van affiches en grafische kunst in de wereld, van het beroemde bullseye Tube logo en het Johnston lettertype naar de schematische Tube kaart.

...
Emirates Stadium: tour

3. Emirates Stadium: tour

Verken achter de schermen van de Arsenal Football Club en laat een groot aantal Arsenal-sterren hun wedstrijddagervaringen met je delen tijdens een rondleiding door het Emirates Stadium. Maak je klaar om je plaats in de kleedkamer in te nemen, loop door de tunnel en stel je het gejuich voor van 60.000 fans. Onthul de statistieken van spelers en hun hoogtepunten door middel van de shirt cam, terwijl de tour cam je ervaring tot leven wekt met interactieve toegang tot nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Ben je op zoek naar een plek om een hapje te eten na je rondleiding? Bezoek Chapman's (gelegen buiten de Armory Store) en ontdek een brede selectie aan eten en drinken, waaronder thee en koffie, sandwiches, panini's, wraps en nog veel meer. Je bezoekt het Arsenal Museum, opgericht in 1886. Arsenal heeft een prachtige geschiedenis van de tijd van de club in Woolwich, Highbury en Emirates Stadium. Het onlangs gerenoveerde museum biedt bezoekers de kans om een aantal opwindende tentoonstellingen te bekijken. Veel van de tentoongestelde voorwerpen werden vriendelijk geschonken door voormalige spelers die een speciale plaats innemen in de geschiedenis van Arsenal. Hoogtepunten zijn de keepershandschoenen van Jens Lehmann, die hij droeg voor elke wedstrijd van het onverslaanbare ‘Invincibles’ seizoen van 2003/04; Michael Thomas’ voetbalschoenen van Anfield ’89 en Charlie George’s FA Cup Final-shirt uit 1971. Het museum beschikt ook over twee indrukwekkende videotheken en twintig grote displays op basis van de trotse geschiedenis van Arsenal.

...
Tower of London en de Tower Bridge VIP Early Access-Tour

4. Tower of London en de Tower Bridge VIP Early Access-Tour

Voel je als een VIP op een exclusieve, vroegtijdige toegang tour van de Tower of London en de Tower Bridge in het centrum van Londen. Ontmoet uw gids bij metrostation Tower Hill. Dan sla de lijnen bij de meeste historische koninklijk paleis in Londen bij de Tower of London. Bekijk hieronder de officiële opening door de Yeoman Warders. Ga naar binnen om te kijken naar de kroonjuwelen zonder de drukte. Dan lopen naar de Tower Bridge en sla-de-lijnen naar de Tower Bridge Experience. Leer de geschiedenis van Londen's meest beroemde brug en genieten van een panoramisch uitzicht over de rivier de Theems. Kijk in de Victorian Engine Rooms tot de kolen aangedreven motoren die gebruikt om de opening van de brug van stroom te zien. Zie exposities die de werking en de geschiedenis van de Tower Bridge voor een meeslepende ervaring uit te leggen.

...
Londen: vroege toegang Tower of London met Beefeater

5. Londen: vroege toegang Tower of London met Beefeater

Onderzoek een van de oudste monumenten in Londen op een begeleid ochtendbezoek aan de Tower of London en zie de Kroonjuwelen voordat de drukte begint. Sla de lange rijen over naar de legendarische plek, waar 3 Engelse koninginnen werden geëxecuteerd, en krijg een korte introductie tot de oorsprong van de Tower voordat je een van de Yeomen Warders ontmoet, beter bekend als Beefeaters. Leer over de tradities van deze elite wachters, historisch gezien verantwoordelijk voor de gevangenen in de toren en ter bescherming van de Kroonjuwelen. Reis door eeuwen aan Britse geschiedenis en zie waar Guy Fawkes terecht werd gesteld. Vergaap je aan prachtige orbs, zwaarden, ringen, kronen en scepters gebruikt voor koninklijke ceremonies en kroningen. Blijf in de Tower of Londen om in je eigen tempo verder te verkennen zodra je officiële rondleiding is afgerond.

...
Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

6. Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

Begin bij de iconische Madame Tussauds en loop over de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak persoonlijk kennis met beroemdheden uit de A-lijst, sportieve legendes, politieke en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het koninklijke balkon. Doe mee met het ultieme feest, vermengd met mensen als Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch en Tom Hardy. Bezoek dan The London Eye en zie de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace van dichtbij; op een heldere dag kun je zelfs Windsor Castle zien. Ervaar Londen vanuit een andere hoek met 's werelds hoogste uitkragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Stap in je capsule, ervaar de geleidelijke rotatie en staar gewoon en staar naar de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad of de duizenden fonkelende lichtjes in het donker. Eindig bij een van Europa's grootste collecties aan zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themagebieden verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ontmoet de wezens van het regenwoud en dompel jezelf onder in de wereld van griezelige kruipende dieren, krokodillen en beestjes.

...
Londen: entreekaartjes museum Jack the Ripper

7. Londen: entreekaartjes museum Jack the Ripper

Als je door de voordeur van het Jack the Ripper Museum stapt, loop je een stap terug in de tijd naar de Londense moorden in 1888. Gedurende 2 uur word je ondergedompeld in de donkere wereld van Jack the Ripper en zijn slachtoffers. Verken Mitre Square en zie een realistische en angstaanjagende wassen nabootsing van P. C. Watkins die het lichaam van Catherine Eddowes ontdekt. Na de moord te hebben gezien, ontmoet je de moordenaar met een bezoek aan de woonkamer van Jack the Ripper, compleet met medische instrumenten, boeken, kaarten, brieven, en een fascinerende verzameling vreemde en prachtige Victoriaanse Ripper-gedenkwaardigheden. De ereplek is voor de originele tekening van het lichaam van een vrouw op een metalen bed, gemaakt door de voornaamste verdachte Walter Sickert, op toepasselijke wijze getekend in rode inkt. Het politiebureau Whitechapel was het epicentrum van het Ripper-onderzoek. In de museum, een nabootsing van het politiebureau zie je al het bewijsmateriaal op de plaats delict-borden. Inspecteer de From Hell- en Dear Boss-brieven, evenals originele kranten en politie-artefacten. Zie fluitje dat P.C. Watkins gebruikte om om hulp te roepen toen hij het lichaam in Mitre Square vond wordt, samen met zijn notitieboekje, handboeien en knuppel, voor het eerst publiekelijk tentoongesteld. Dit zijn de meest belangrijke Ripper-gerelateerde objecten buiten het privé misdaadmuseum van Scotland Yard. Op de zolder van het museum zie je een recreatie van de slaapkamer van Mary Jane Kelly, de plek van de Rippers meest gruwelijke moord. Ervaar hoe zijn slachtoffers woonden en luister naar de levensverhalen van de vrouwen die hij vermoordde. Deze aangrijpende en ontroerende kamer toont huishoudelijke foto's van de vrouwen en hun gezinnen, laarzen, mutsen, een bed met metalen frame en stromatras, en de schamele bezittingen van de arme Victoriaanse East End-vrouwen. Ga tot slot, als je durft, het mortuarium in, waar je de daadwerkelijke autopsiefoto's kunt bestuderen, en de verslagen kunt lezen over de gruwelijke verminking en de moorden op 9 vrouwen die slachtoffer werden van het mes van de Ripper.

...
Londen: tourticket met voorrang door Natural History Museum

8. Londen: tourticket met voorrang door Natural History Museum

Van het begin van de aarde tot het begin van onze soort, dit museum herbergt ongeveer 80 miljoen exposities in een labyrint van galerijen. Volg je deskundige gids door het museum en leer interessante feiten over personages zoals Sophie de Stegosaurus en het skelet van het verleden Dodo. Krijg een glimp van de zeldzame Archaeopteryx - de vermeende ontbrekende schakel tussen dinosaurussen en vogels. Voel de mysterieuze aantrekkingskracht van de vervloekte amethist en bewonder het enorme stuk van een gigantische sequoia-boom - 2 indrukwekkende natuurwonderen. Bezoek de afgietsels van de slachtoffers van de vulkanische ramp in Pompeii en krijg spannende informatie over de beschavingen waarin menselijke schedels ooit werden gebruikt als drinkbekers. Aan het einde van je tour zul je ongetwijfeld meer waardering hebben voor de natuurlijke omgeving in je omgeving en voor de eersteklas collectie die het Natural History Museum in de loop der jaren heeft verzameld.

...
Londen: toegangsticket Queen's Gallery in Buckingham Palace

9. Londen: toegangsticket Queen's Gallery in Buckingham Palace

Bezoek de Queen's Gallery in Buckingham Palace en geniet van haar extravagantie. Het oorspronkelijke gebouw op de plek van de huidige Queen’s Gallery werd ontworpen door John Nash als een van de drie identieke conservatoria of paviljoens van Buckingham Palace in de vorm van Ionische tempels. Het werd gebouwd op de zuidwestelijke hoek van het paleis, met uitzicht op de tuin, en werd in 1831 voltooid. De serre werd omgebouwd tot een privé-kapel voor Queen Victoria in 1843, maar vernietigd tijdens een luchtaanval in 1940. Op voorstel van de  Queen en de Duke of Edinburgh werd deze in 1962 omgebouwd tot een galerie voor de Royal Collection.   De huidige  Queen's Gallery werd geopend door Hare Majesteit de  Queen in mei 2002 als onderdeel van de gouden Jubileumviering. Het biedt een programma van wisselende tentoonstellingen uit de Royal Collection. Tentoonstellingen: George IV: Art & Spectacle ( 15 november 2019 -  4 mei 2020)

...
Londen: toegangsbewijs voor de Cutty Sark

10. Londen: toegangsbewijs voor de Cutty Sark

Baan je een weg naar de Cutty Sark-ervaring, onderdeel van het Royal Museums Greenwich-complex, en klim aan boord van de enige overgebleven theeklipper, gevierd vanwege haar geweldige reizen over de hele wereld. Oorspronkelijk gebouwd voor de Chinese theehandel en gelanceerd in 1869, zijn de originele houten planken en ijzeren frames van de Cutty Sark zorgvuldig bewaard gebleven. Een ambitieus 6-jarig conserveringsproject zag het schip meer dan 3 meter van de grond stijgen, waardoor bezoekers de unieke kans kregen om direct onder dit wonder van de oceanen te staan en haar elegante lijnen en baanbrekende ontwerp te observeren. De Cutty Sark is nu ontwikkeld tot een bekroonde museum- en bezoekerservaring, en met je toegangsticket kun je haar volledig verkennen. Ontdek hoe het leven was aan boord van een echte overlevende van de zeeën, bekijk de vertrekken van de matrozen en neem het roer over aan het stuur van het schip.

...

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.762 beoordelingen

We waren erg blij met de London Explorer Pass ... het werkt supergemakkelijk. U kunt de pas met de QR-code uitprinten of direct op uw mobiele telefoon hebben, die vervolgens aan de attracties wordt gehangen. Het voordeel is dat je met de Explorer Pass niet gebonden bent aan een bepaald aantal dagen zoals bij de London Pass, maar geldig is voor het gehele verblijf (ik denk maximaal 30 dagen).

ga wel vroeg,,,je moet alsnog een kaartje halen bij de groeptickets...neem er de tijd voor,,leuke rondleiding,,en goed restaurant op het terrein.

Hele leuke tour. Ik als niet-voetbal liefhebber vond het interessant en leuke tour. Een echte aanrader als je in Londen bent

Een hele leuke activiteit met (basisschoolleeftijd)kinderen.

Altijd verzekerd van een ticket zonder wachtrijen.