Londen Museumtickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Museumtickets in Londen

Bekijk alle Museumtickets in Londen
Bekijk alle 777 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie Beoordeeld door Anoniem, 02/24/2020

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.

Londen: London Explorer Pass Beoordeeld door Anoniem, 01/04/2020

Omdat wij wat aan de late kant waren en er 1 uur wachttijd was bij de kroonjuwelen werd ons geadviseerd om de volgende dag terug te komen. Was geen probleem en achteraf ook een prima advies. Dankjewel hiervoor.

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie Beoordeeld door Anoniem, 01/10/2020

The London Tower is een zeer interessant historisch complex. Echt de moeite. Je moet er toch vlug een viertal uur voor vrij houden. Er is een mooi restaurant waar je eenvoudige en lekkere gerechten kan nemen.

Tower was wel de moeite waard, alleen moesten we alsnog in Derik staan om onze tickets te laten printen. De GetYourGuide ticket kan niet worden gescand bij de ingang.