Londen
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.762 beoordelingen

Genoten van de tour, mooie uitleg en ruimte voor vragen te stellen

Misschien iets prijzig maar leuke ervaring, Genoten, rondleiding van een 1uur daarna was je vrij om zelf alles te gaan ontdekken. De rondleiding zelf mocht misschien wat langer zijn, of daarna mogelijkheid voor audio begeleiding, we kregen enkel een infobrochure mee,

Interessant; ook als je niet van Chelsea of voetbal houdt!

Prima gidsen, vakkundige organisatie. Je krijgt veel te zien (tribunes, kleedkamers, persruimte, langs het veld) met een duidelijke uitleg (in het Engels). Leuke extra is dat je je met een speciale device tussen de spelers waant. Duurt exact een uur.

Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Wij hadden zelf een engelse gids en hij legde het erg goed uit op een geweldige manier met humor tussendoor. Je krijgt veel te weten over de clubgeschiedenis van deze prachtige club.

Keurige rondleiding. Je komt langs alle hoogtepunten uit de rijke clubgeschiedenis. Prima gids die iedereen persoonlijk verwelkomt en met typisch Britse voetbalhumor al gauw de lachers voor zich weet te winnen. Prima tour.

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.