Kies data

Londen Natuur & avontuur

Londen Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Entreeticket London Zoo

1. Entreeticket London Zoo

Beleef de grootste ervaring van deze dierentuin, Land of the Lions, om dichter dan ooit tevoren bij de machtige Aziatische leeuwen te komen - waarvan er nog maar 400 in het wild leven. Verken looppaden die de 2.500 m² grote Indiase thematentoonstelling beslaan. Wissel je voucher in voor een ticket bij de prepaid ticketbalie en ga naar de dierentuin. Kom oog in oog te staan met een van de meest ontzagwekkende roofdieren van de natuur in Tiger Territory, leer meer over het natuurlijke gedrag van Sumatraanse tijgers en ontdek de natuurbeschermingsproblemen waarmee deze dieren in het wild worden geconfronteerd. Ontdek vervolgens de nieuwe elementen die in 2021 zijn toegevoegd. Ga naar Tiny Giants, een viering van alle kleine maar machtige dieren en de soms vreemde maar altijd wonderlijke wereld van ongewervelde dieren. Geniet van de onmisbare, gloednieuwe koraalriftank en bekijk scholen vissen, waaronder anemoonvissen en blauwe tang. Bezoek vervolgens Giants of the Galápagos, dat in oktober 2021 is geopend. Dompel je onder in het klimaat van Galápagos en ontdek drie Galápagos-reuzenschildpadden die meer dan een eeuw kunnen leven. Stel je voor hoe de wereld tijdens hun leven zou kunnen veranderen en leer hoe we hen - en onze planeet - de komende jaren kunnen beschermen. Ga naar het strand om de kolonie Humboldtpinguïns te zien duiken, zwemmen, stoeien en eten in de grootste pinguïnpoel van Engeland, compleet met kijkvensters onder water. Bezoek vervolgens Afrika om de elegantie en gratie van de giraffen te observeren, voordat je verder gaat naar de prachtige bewoners van Gorilla Kingdom.

Entreeticket voor SEA LIFE Londen

2. Entreeticket voor SEA LIFE Londen

Ontdek een fascinerende onderwaterwereld in het hart van Londen, waar een van Europa's grootste collecties wereldwonderen leeft. Reis door 14 themazones verdeeld over drie verdiepingen, ontmoet duizenden wezens in spannende settings en ontdek hoe mooi en fragiel de mariene ecosystemen van de wereld zijn. Meer dan 500 verschillende soorten leven in 65 aquariums met een aantal adembenemende functies en veel interactieve displays. Maak een spannende wandeling en zie vanaf een hangend glazen platform hoe 10 soorten haaien onder je voeten zwemmen. Ga dan verder naar de nieuwe Ice Adventure-attractie en bezoek een schitterend land van sneeuw en vorst, waar het koninkrijk van de Gentoo-pinguïns zich bevindt. Ga met ze mee op een ijskoud avontuur in het poolgebied en zie ze plonzen en duiken. Ben je dapper genoeg om door het Amazonewoud te trekken? Ranger Andy nodigt je uit om een gloednieuw avontuur in het regenwoud te ontdekken! Na een storm heeft Ranger Andy je hulp nodig om te verkennen wat zich onder het oppervlak in het Amazonewoud bevindt. Dompel jezelf onder in een wereld vol insecten, krokodillen en andere interessante beestjes. Je bent slechts enkele centimeters verwijderd van de Goliathvogelspin, die echt vogels eet, en zoekt naar de koningin in een kolonie bladsnijdersmieren. Daarna kun je zien hoe de grootste collectie piranha's in het Verenigd Koninkrijk zich te goed doet aan een maaltijd

Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

3. Londen: combiticket Madame Tussauds, London Eye en SEA LIFE

Begin bij de iconische Madame Tussauds en loop over de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak persoonlijk kennis met beroemdheden uit de A-lijst, sportieve legendes, politieke en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het koninklijke balkon. Doe mee met het ultieme feest, vermengd met mensen als Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch en Tom Hardy. Bezoek dan The London Eye en zie de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace van dichtbij; op een heldere dag kun je zelfs Windsor Castle zien. Ervaar Londen vanuit een andere hoek met 's werelds hoogste uitkragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Stap in je capsule, ervaar de geleidelijke rotatie en staar gewoon en staar naar de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad of de duizenden fonkelende lichtjes in het donker. Eindig bij een van Europa's grootste collecties aan zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themagebieden verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ontmoet de wezens van het regenwoud en dompel jezelf onder in de wereld van griezelige kruipende dieren, krokodillen en beestjes.

Londen: Canterbury Cathedral, Dover Castle en White Cliffs

4. Londen: Canterbury Cathedral, Dover Castle en White Cliffs

Tijdens deze dagexcursie vanuit Londen is de historische kathedraal van de stad Canterbury jouw eerste stop. Er is genoeg te zien in Canterbury, inclusief de kathedraal, St. Martin’s Church en St. Augustine's Abbey. Al sinds de middeleeuwen reizen pelgrims af naar de Canterbury Cathedral, en vandaag de dag is het nog steeds een populaire bestemming met bezoekers uit de hele wereld. Je reist verder naar de kust voor de krijtrotsen van Dover, een van de meest spectaculaire kenmerken van de natuur van het land. Als icoon van Groot-Brittannië, zijn de White Cliffs al eeuwenlang een teken van hoop en vrijheid. Maak een wandeling langs de kliffen en kijk uit over het drukke Engelse Kanaal. Op een heldere dag kun je Frankrijk zien. Niet ver van de White Cliffs of Dover vind je Dover Castle, een van de grootste kastelen van het land, strategisch geplaatst op het kortste oversteekpunt naar het Europese vasteland. Het kasteel heeft een prominente rol in de geschiedenis van Groot-Brittannië gespeeld, en dateert uit de IJzertijd. Een Romeinse vuurtoren en een Angelsaksische kerk staan nog steeds op het terrein. Toegang tot het kasteel is in de tour inbegrepen en je hebt hier ook wat tijd om zelf het terrein te verkennen.

Vanuit Londen: dagtrip krijtrotsen van Dover en Canterbury

5. Vanuit Londen: dagtrip krijtrotsen van Dover en Canterbury

Vertrek vanuit Londen voor een dagvullende  tour en verken het zuidelijke graafschap Kent, dat bekend staat als de tuin van Engeland.  Ga eerst naar de krijtrotsen van Dover en krijg daar tijd om een adembenemende wandeling langs de kust te maken of simpelweg van het uitzicht te genieten. Op heldere dagen heb je geweldig uitzicht over het Engelse Kanaal en kun je zelfs Frankrijk zien! Geniet van een uur vrije tijd om de schoonheid van de krijtrotsen te bewonderen. Bij het bezoekerscentrum kun je versnaperingen en souvenirs kopen. Kies vervolgens tussen een langer verblijf bij de kliffen of een bezoek aan Dover Castle, een van de imposantste kastelen van Engeland. Ga verder naar de historische stad Canterbury, waar je gids de stad aan je voorstelt door middel van een informatieve stadswandeling. Wandel langs de oude gebouwen en door de charmante straatjes van deze pittoreske stad. Neem als je dat wil wat vrije tijd om Canterbury Cathedral te bezoeken of breng meer tijd door met het verkennen van deze imposante historische stad. Breng 2,5 uur in Canterbury door, waardoor je tijd hebt voor lunch, een stadswandeling en een bezoek aan de kathedraal. Aan het einde van de tour kom je rond 18:30 uur weer in Londen aan.

Vanuit Londen: Canterbury & White Cliffs of Dover Tour

6. Vanuit Londen: Canterbury & White Cliffs of Dover Tour

Reis vanuit Londen en breng een dag door met het verkennen van de hoogtepunten van Kent, een regio die bekend staat als de 'Garden of England'. Geniet van een tour in een ontspannen tempo waarbij je veel tijd hebt om de twee meest iconische locaties van Kent te ontdekken: de stad Canterbury en de White Cliffs of Dover. Maak na vertrek uit Londen de eerste stop van de dag in de historische stad Canterbury. Ontdek daar een van de oudste kerken in Engeland, de kathedraal van Canterbury, die dateert uit de 6e eeuw en waar de Romeinse monnik Augustinus het christendom vestigde in Groot-Brittannië. Geniet in Canterbury van voldoende tijd om de kathedraal te bezoeken en het hart van het stadscentrum, de oude muren, en alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Er wordt ook een zelfgeleide wandeling aangeboden. Vervolg vervolgens door het charmante platteland van Kent naar de kust voor de volgende stop in de mooie badplaats Deal, waar de eerste Romeinse invasie in Groot-Brittannië landde meer dan 2000 jaar geleden. Snuif daar de sfeer aan zee op, verken de schilderachtige winkelstraat en lunch. Probeer misschien zelfs wat fish and chips aan zee. 's Middags volgt u de kust richting de wereldberoemde White Cliffs of Dover, een van de meest iconische kustmonumenten van Groot-Brittannië. Onderweg passeer je Dover Castle, een van de grootste en belangrijkste forten in Groot-Brittannië. Bij de White Cliffs of Dover is er voldoende tijd om langs de kliftoppen te wandelen en de spectaculaire uitzichten te bewonderen voordat 's avonds terugkeren naar Londen.

Londen: Combiticket SEA LIFE & London Eye

7. Londen: Combiticket SEA LIFE & London Eye

Begin bij een van Europa's grootste collecties van wereldwijd zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themagebieden verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien.  Verken het grootste koraalrif van het Verenigd Koninkrijk in het nieuwe Coral Kingdom. Trek door het Rainforest Adventure en leer de griezelige beestjes van het Amazone-regenwoud kennen voordat je de betoverende kwallen in Ocean Invaders van dichtbij bekijkt. Leer ook meer over het instandhoudingsprogramma 'Breed, Rescue and Protect' van SEA LIFE. Om de hoek staat het iconische London Eye. Klim aan boord van een van 's werelds grootste reuzenraden, 135 meter hoog. Stap in je capsule en geniet van de geleidelijke rotatie terwijl je uitkijkt over de skyline van Londen.  Kom dicht bij de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace. Bekijk de drukte onder je en, als je ervoor kiest om 's avonds te gaan, zie dan een prachtige zonsondergang boven de stad, of duizenden lichtjes in het donker.

Londen: Piccadilly en Soho Beer Bike Tour

8. Londen: Piccadilly en Soho Beer Bike Tour

Geniet van een unieke fietstocht van 15 personen door de straten van Londen. Reis in stijl en ervaar de beroemde bezienswaardigheden van Londen op een heel andere manier. Breng een toast uit met je metgezellen terwijl je op een tour van 1 of 2 uur gaat. Fiets tijdens je ervaring naar lokale, wereldberoemde pubs in Londen voor een pint. Doe mee aan een tour die gastheer was van James Corden, de Late Late Show en de cast van Dark Phoenix. Een chauffeur aan boord, gastheer / barista zorgt ervoor dat de drankjes stromen en deuntjes rocken. Drankjes zijn niet inbegrepen; gelieve aan boord te bestellen.

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

9. SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

Bezoek twee van de topattracties van Londen voor één geweldige prijs. Begin bij SEA LIFE London, een van Europa's grootste collecties zeeleven, en schitter vervolgens in je eigen hilarische avontuur in het koninkrijk Far Far away bij DreamWorks Shrek's Adventure. Begin bij een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA LIFE London. Ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot enorme haaien. Verken het grootste koraalrif van het VK in het nieuwe Coral Kingdom en reis door de mangroven naast de aanwezige anemoonvissen, kardinaalvissen en echte tangs. Trek door het Rainforest Adventure en leer de griezelige beestjes van het Amazone-regenwoud kennen voordat je de betoverende kwallen in Ocean Invaders van dichtbij gaat bekijken. Kom ook meer te weten over het instandhoudingsprogramma 'Breed, Rescue and Protect' van SEA LIFE. Ga dan naar Shrek's Adventure en schitter in je eigen sprookje. Begin je reis door aan boord te gaan van de magische 4D-vliegende bus, vergezeld door ondeugende Donkey. Bezoek Assepoester in het moeras van Shrek, loop Puss in Boots tegen het lijf, red Pinocchio uit het rad van marteling en kook wat magie met de Muffin Man. Verken 12 hilarische sprookjes in unieke liveshows met avontuurthema met live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animaties, zodat je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, allemaal vergezeld van Donkey's brutaliteit de weg.

Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover en Greenwich

10. Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Dover en Greenwich

Ga mee op een dagtrip vanuit Londen en ontdek enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Engeland. Verken Leeds Castle, bekijk de historische kathedraal van Canterbury, stop bij het Battle of Britain Memorial en bewonder de White Cliffs of Dover. Leeds Castle, beschreven als 'het mooiste kasteel ter wereld' door Lord Conway, ligt in een aangelegd park van 500 hectare verdeeld over twee idyllische eilanden, diep in het hart van het magnifieke platteland van Kent. Kom vroeg aan om Leeds Castle te bezoeken, waar Henry VIII zich terugtrok om te ontsnappen aan de pest die tijdens zijn regering in Londen woedde. Bij aankomst in Leeds Castle wordt u begroet door uw gids. Ontdek de geschiedenis achter dit magische kasteel en ervaar het leven zoals Henry VIII zou hebben. Begin vervolgens aan een bezoek aan de kathedraal van Canterbury, het toneel van de gruwelijke moord op aartsbisschop Thomas Becket in 1170. Leer de intrigerende geschiedenis achter dit boeiende meesterwerk van middeleeuwse architectuur. Bewonder de spectaculaire glas-in-loodramen van de kathedraal, waarvan er vele bewaard zijn gebleven uit de late 12e en vroege 13e eeuw. Prikkel vervolgens uw smaakpapillen met een traditionele tweegangenmaaltijd. Bewonder de beroemde White Cliffs of Dover terwijl je voorbij rijdt Vervolgens gaat u naar Greenwich om het Old Royal Naval College te zien, ontworpen door Sir Christopher Wren, evenals de Royal Observatory en de wereldberoemde Cutty Sark, een fascinerend 19e-eeuws klipperschip.Vervolgens gaat u naar Greenwich om het Old Royal Naval College te zien, ontworpen door Sir Christopher Wren. p> Stop bij het Battle of Britain Memorial Krijg een frisse kijk op de bezienswaardigheden van Londen met een boottocht op de rivier de Theems, van Greenwich naar Embankment Pier. Onderweg passeer je de Tower Bridge en de prachtige St. Paul's Cathedral.

28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Londen

Welke topattracties zijn een must-see in Londen?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Londen?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Warner Brothers Studio London

Andere activiteiten in Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.058 beoordelingen

Alle drie de attracties waren erg goed. Eerst gingen we naar Madame Tussads met een zeer korte wachttijd voordat we vele sterren van dichtbij konden zien kilometers was. Daarna gingen we naar Sealife, waar we over haaien liepen en veel zeedieren bewonderden, maar ook andere dieren. Last but not least bezochten we de London Eye en hadden we een prachtig uitzicht over Londen.

Combinatie ticket gekocht en dit was veel goedkoper en het scannen ging via 1 barcode en dit werkte perfect. Zou dit zeker aanbevelen

Super ervaring! Wij hebben dit met 3 kinderen gedaan en zij vonden het super leuk. Alles was makkelijk te bereiken via de metro.

Super handig! Nooit moeten aanschuiven. Tijdslots gereserveerd maar we konden soms vroeger binnen.

Fantastisch zicht goed georganiseerd Sealife mooie ervaring