Londen Natuur & avontuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Natuur & avontuur in Londen

Bekijk alle Natuur & avontuur in Londen
Bekijk alle 806 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Prachtige excursie, rij kwaliteit van de chauffeur kan veel beter.

De excursie was prachtig. De plaatsen waren ontzettend mooi, James is een hele leuke gids die veel en ook boeiend wist te vertellen. Jammer dat hij pas later op stapte en eerder afhaakte ivm zijn reistijd. Dit snapte we wel, maar voor de reis was het jammer. De chauffeur was ontzettend vriendelijk, maar we waren blij dat we weer veilig terug waren. Hij was continue bezig met de airco, raam en krabben in zijn gezicht, hoofd en armen wat de rijstijl er niet veiliger op maakte. 1 keer zelfs een flinke slinger gemaakt en op de terug weg een keer flink in de remmen waarvan we toch behoorlijk zijn geschrokken. Al met al was de reis echt meer dan de moeite waard, maar zouden we er goed overna moeten denken of we nog een keer via deze organisatie zouden boeken.

Vanuit Londen: daguitstap Oxford, Stratford & Cotswolds Beoordeeld door Anoniem, 01-03-2019

Super leuk veel gezien en rustig gefietst een echte aanrader

Ola is gezellig en enthousiast en laat jong en oud tijdens deze leuke tocht kennis maken met de mooiste plekjes en anekdotes waar wij erg van genoten hebben. Zeker zo leuk was het verhaal van de nachtelijke slaper op het paleis. Wij hebben deze tocht met onze zoons (14 en 19 jaar) gemaakt en ook zij vonden het erg leuk. Heerlijk rustig gefietst door het prachtige park en genoten van de mooie verhalen en de onvoorstelbaar mooie omgeving we hebben veel gezien en zeker een aanrader dit kun je boeken bij Nottinghill Bike tours.

London Essentials: 3,5 uur durende ochtendfietstocht Beoordeeld door Marcel P. / Annemieke, 06-08-2019

Prima om de stad in één oogopslag in z’n totaliteit te zien.

De wachttijd viel mee, ook wel een half uur, maar je staat niet lang stil. De London Eye zelf is een leuke beleving, mooi uitzicht over de hele stad en met mooi weer zelfs verder dan dat. De foto die je kunt laten maken vind ik wel duur! Bijna net zo prijzig als een toegangskaartje. Leuk om dit eens gedaan te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar en dat is vooral vanwege de prijs.

The London Eye Beoordeeld door Anoniem, 13-05-2019

Het is fantastisch om van deze hoogte de stad te bekijken.

Ik adviseer iedereen om vroegtijdig een ticket te kopen. Wanneer je een ticket koopt op het moment zelf, dan dien je rekening te houden met lange wachttijden! Wij gingen na een wachttijd van 15 minuten 'de lucht al in'.

The London Eye Beoordeeld door Anoniem, 27-08-2019

Geweldige gids, James en een interessant mooi programma

De gids was heel aardig maar vooral ook heel deskundig. Zijn enthousiasme was aanstekelijk, en hij vertelde zo fascinerend dat je op het puntje van je stoel bleef zitten.

Vanuit Londen: daguitstap Oxford, Stratford & Cotswolds Beoordeeld door Anoniem, 31-01-2019