Ontdek Stonehenge, Windsor en Oxford

Product ID: 973
Gecertificeerd

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

De inbegrepen pick-up bij je hotel is mogelijk van meer dan 80 centraal gelegen hotels in Londen. Voor het reserveren van de gratis pick-up van je hotel, bel 24-48 uur van tevoren met Golden Tours.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek Windsor Castle en loop over de geplaveide straatjes naar andere historische gebouwen
 • Sta versteld ​​van Stonehenge en bedenk zelf waar het ooit voor diende
 • Loop door de straten van Oxford en kom meer te weten over de beroemde mensen die hier gestudeerd hebben
 • De professionele gids zal met zijn schat aan kennis de tour nog verder verrijken
Overzicht
Verlaat het drukke Londen en ontdek de charmes van het Engelse platteland tijdens deze dagtour naar een aantal beroemde historische bezienswaardigheden. Zie het pittoreske Windsor, verken het academische Oxford en bewonder het oude Stonehenge.
Wat te verwachten
Ontdek de charmes van het pittoreske Windsor, verken het academische centrum van Oxford en bewonder de majestueuze grandeur van het oude Stonehenge tijdens een dagtour vanuit Londen.

Je vertrekt 's ochtends naar Windsor, omgeven door een prachtig natuurlijk landschap. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld.

Later ga je naar Stonehenge, de hoog opstaande stenen op Salisbury Hill. Er zijn vele theorieën over deze mysterieuze rotsformatie: was het een religieuze tempel? Een astronomische klok? Een begraafplaats uit het Bronzen Tijdperk? Wat denk je zelf, wat was Stonehenge werkelijk? Verken deze unieke plek die al 5.000 jaar in nevelen gehuld is.

Tenslotte ga je naar Oxford voor een wandeltour. Treed in de voetsporen van beroemde studenten van Oxford zoals C.S. Lewis (schrijver van de Kronieken van Narnia) en Bill Clinton. Zie de betoverende binnenplaatsen en geplaveide straatjes van deze historische universiteitsstad. Zie ook de 'Bodleian Library', één van de oudste bibliotheken van Europa. De smalle steegjes en oude pleinen van deze mooie stad betoveren iedere bezoeker.
Inbegrepen
 • Hotel pick-up van meer dan 80 centraal gelegen hotels in Londen
 • Dagtrip naar Windsor, Stonehenge en Oxford
 • De bus is voorzien van airconditioning
 • Professionele gids
Niet inbegrepen
 • Entreegelden
 • Hotel drop-off
Trefpunt

Wissel je ticket om bij: Golden Tours Visitors Centre, Fountain Square 4, Buckingham Palace Road 123-151, London SW1W 9SH. Vertrekpunt: Golden Tours Visitors Centre, Fountain Square 4, Buckingham Palace Road 123-151, London SW1W 9SH. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (45 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Golden Tours - Gray Line London

Product ID: 973