Privé-transfer Londen Heathrow naar Centraal Londen

Product ID: 16623

Vanaf € 66 Per groep tot 2

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Reis op comfortabele wijze tussen de luchthaven Londen Heathrow en het centrum van Londen
  • Ga lekker zitten in de airconditioning en geniet van de rit
  • Vervoer mogelijk van alle belangrijkste luchthavens van Londen waaronder Heathrow, Gatwick, Stansted en Luton
  • Deze privé-transfer wordt ook aangeboden vanaf de havens van Southampton, Dover en Harwich.
Overzicht
Reis op ontspannen en comfortabele wijze van/naar Londen Heathrow - Centraal Londen met deze privé-transfer. Transfers zijn ook beschikbaar vanaf alle vliegvelden van Londen en grootste havens in Engeland naar hotels en privé-adressen in Londen.
Wat te verwachten
Reis op je gemak en zonder stress van de luchthaven Londen Heathrow naar het centrum van Londen met een privé transfer met chauffeur.

Als je door de douane bent, staat je chauffeur al klaar met een bordje met jouw naam erop, bij de informatiebalie in de aankomsthal. Je chauffeur neemt jou en je bagage mee naar de auto en zorgt dat je bagage ingeladen wordt. Je chauffeur zet je vervolgens na een rustige en veilige rit af bij je bestemming. Bij aankomst zal de chauffeur je bagage uitladen.

De aanbieder verzorgt transfers van alle grote vliegvelden van Londen, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar een bestemming van jouw keuze, hotel of privé-adres, in Londen. Deze privé-transfer wordt ook aangeboden vanaf de havens van Southampton, Dover en Harwich naar en van hotels in het centrum van Londen.
Trefpunt

City Transfers biedt privé-transfers aan van de luchthavens van Londen naar en van hotels in het centrum van Londen. Deze privé-transfer wordt ook aangeboden vanaf de havens van Southampton, Dover en Harwich naar en van hotels in het centrum van Londen. Vervoer van en naar de volgende postcodes in het centrum van Londen van en naar de bovengenoemde bestemmingen is mogelijk: W1, W2, W6, W8, W9, W10, W11, W12, W14, SW1, SW3, SW5, SW6, SW7, SW10, NW1, NW8, WC1,WC2, N1, EC1, EC2, EC3, EC4, E1 en SE1. Onze chauffeur ontmoet en ontvangt klanten direct in de aankomsthal van bovengenoemde luchthavens of havens en levert ze direct af bij hun hotel of privé-adres met de boven vermelde postcodes. Op de terugweg haalt de chauffeur de klanten af in de lobby van het hotel of op het opgegeven adres en brengt ze naar het gekozen vertrekpunt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Bagagebeperkingen:
Grote artikelen zoals ski's, surfplanken, rolstoelen (m.u.v. vouwbare) en golftassen zijn in geen geval toegestaan. Groot formaat bagage (meer dan toegestaan volgens standaard ticketvoorwaarden) moet worden vermeld op het moment van boeken.

Vanaf € 66 Per groep tot 2

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (13 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Transfers UK

Product ID: 16623