Londen Rolstoeltoegankelijk
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
londen jack the ripper interactieve wandeltocht met gids

Londen: Jack the Ripper, interactieve wandeltocht met gids

Duur: 2 uur
Kleine groep
16 Beoordelingen
GetYourGuide Original
16

Ga op een interactieve wandeltocht over Jack the Ripper door het Victoriaanse Londen met je eigen verdachtenkaartjes en Ripperologist-gids die je…

Populaire Rolstoeltoegankelijk in Londen

Bekijk alle Rolstoeltoegankelijk in Londen
Bekijk alle 842 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Voor alle (shrek) disney fans leuk, jong en oud.

Mijn vriend en ik vonden de tour erg vermakelijk. De ontvangst was een beetje té overdereven enthousiast geacteerd, dat zou ik zelfs voor kinderen zeggen. Verder waren de decors en daarbij horende disneypersonages (acteurs) erg leuk gemaakt/uitgevoerd. Je zag hoe veel moeite er in het geheel zat. Het enige echt jammere vond ik de prijs om je trolley achter te laten. Aangezien mijn partner en ik een late vlucht hadden en de accomodatie niet meer in konden moesten wij deze wel meenemen. En in deze activiteit moet je echt geen trolley mee, dit gaat erg in de weg zitten. De prijs daarvoor was 5 pond per trolley. Beetje overdreven.

Londen: rondleiding DreamWorks Shrek's Adventure Beoordeeld door Kayleigh, 08-05-2019

Hele fijne bussen, goede chauffeurs, snelle vertrektijden van Stansted

Makkelijk online te boeken en retourrit boeken gaat ook snel op de luchthaven Stansted. Je vertrekt best snel vanuit Stansted en op diverse plaatsen stappen mensen uit. De rit duurt circa 1,5 uur naar Paddington. Het tijdstip van ophalen in Paddington is echter heel erg veilig (ruim) ingeschat; 13:30 terwijl wij om 18:45 vlogen. Terugrit duurde circa 2 uur oftewel ruim 3 uur op Stansted airport. Kwaliteit is wel top en zeker aan te bevelen!

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Hennie, 16-10-2019

Prima om de stad in één oogopslag in z’n totaliteit te zien.

De wachttijd viel mee, ook wel een half uur, maar je staat niet lang stil. De London Eye zelf is een leuke beleving, mooi uitzicht over de hele stad en met mooi weer zelfs verder dan dat. De foto die je kunt laten maken vind ik wel duur! Bijna net zo prijzig als een toegangskaartje. Leuk om dit eens gedaan te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar en dat is vooral vanwege de prijs.

The London Eye Beoordeeld door Anoniem, 13-05-2019

Prima busverbinding van en naar Stansted Airport

Houd er wel rekening mee dat je minimaal drie uur voor het vertrek van je vliegtuig op het vliegveld moet zijn. De reden lijkt te zijn dat je bus naar Stansted in London in de traffic jam terecht kan komen, wat veel tijdverlies met zich meebrengt.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Guillaume, 09-10-2019

Prima vervoer. Chauffeur niet vriendelijk en slecht te verstaan.

Prima bus. Vervoer naar London ging goed. Chauffeur zie opmerking hierboven. Het was prima niet heel goed en zeker niet slecht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mocht het duurder worden in de toekomst is een goed alternatief de trein.