Londen Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
magisch londen harry potterwandeltour met gids

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids

Duur: 2,5 uur
Kleine groep
7101 Beoordelingen
GetYourGuide Original
7101

Laat je tijdens deze interactieve Harry Potter-wandeltocht meevoeren door het centrum van Londen door een deskundige en enthousiaste gids. Kies voor…

Populaire Boottochten & rondvaarten in Londen

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Londen
Bekijk alle 819 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Goede indruk van de stad in paar uur !!!

De tour was erg leuk. Begon met de bustour waarbij je af en toe uit de bus ging. De gids deed het ook erg grappig en vertelde leuke verhalen. Daarna de tour en als laatst de Londen Eye. Echt een aanrader. De complete tour is leuk om te doen zeker als je Londen nog niet kent, gelijk in een paar uur goed beeld bij de stad omdat je op verschillende plekken komt.

Superleuk en veel gezien en te weten gekomen!

Nathalie was heel goed op de hoogte en alle funfacts en locaties werden aan de hand van stukjes uit de film op een tablet getoond. Ruim 3 uur hebben we een geweldig leuke tour door Londen gehad!

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids Beoordeeld door Sabrina, 02-05-2019

Een geweldige boottocht doorheen het verlichte London.

Ik boekte deze boottocht als verassing voor mijn oma. Het was de eerste keer dat ze in London kwam en de boottocht maakte het nog specialer. We hebben genoten van het glaasje cava en de hapjes.

Heerlijke relaxte boottocht met veel toelichting

Leuke boottocht, veel uitleg gekregen over de route op een leuke manier gebracht. Greenwich is een leuk uitje en bovenop de heuvel heb je super mooi uitzicht over Londen.

Leuk boottochtje naar gmt starttijd. Leuke info op de boot

Je krijgt leuke info over de stad en de history ervan. Alles met n beetje “black humor” verteld. Echt genoten en wat rustiger dan de drukke stad London.