Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Royal London Walking Tour

Royal London Walking Tour

Vanaf US$ 156,19 per persoon

Deze private wandeling neemt u mee over een aantal van de mooiste attracties in het centrum van Londen en allemaal met een zeer belangrijke Koninklijke verenigingen. Van Paleizen tot tuinen, parken aan gedenktekens, deze tour is een must voor fans van Royalty!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Uw hotel in centraal Londen (zone 1) en reis per metro naar het vertrekpunt van de tour of ontmoet elkaar op een onderling handig metrostation.

Belevenis

Highlights
 • Ontdek 3 van de grote koninklijke parken van Londen en te weten komen over hun koninklijke geschiedenis
 • Zie 4 koninklijke paleizen
 • Bezoek het adres Nummer 1 Londen, het huis van de beroemde Hertog van Wellington
 • Vergeet Prinses Diana bij haar bewegende memorial in Hyde Park
 • Bewonder de Royal Albert Hall en de prachtige Prince Albert Memorial
Volledige beschrijving
Uw lokale gids zal ontmoeten of ontmoet u bij uw hotel of op de tour beginpunt van St. James Park metrostation. De wandeling begint bij het op weg naar St James 'Park, gebouwd door koning Henry VIII en zo het oudste Royal Park in Londen. Het park staat bekend om zijn prachtige verscheidenheid aan vogels die in en rond het meer leven. Next up bezoekt u de eerste van een aantal koninklijke paleizen en loop een korte afstand naar St. James 'Palace. Dit oude paleis gebruikt om de residentie van de vorst zijn tot 1837. Tegenwoordig is bezet door prins Charles, de hertogin van York en prins Harry. Vanaf hier kunt u wandelen langs Londons primaire ceremoniële weg, The Mall, die leidt naar Buckingham Palace, maar voordat je naar het huis van HKH Koningin Elizabeth II, zul je zien Clarence House, een huis met een lange koninklijke geschiedenis die vele tientallen jaren was de residentie van de koningin-moeder. Er is geen vermijden van het prachtige Buckingham Palace en u zult hier te stoppen voor een tijdje om een aantal prachtige foto's te nemen als je een beetje over de geschiedenis van het paleis en The Queen leren voordat je verder langs de Royal Mews. Tijd om over te gaan van dit specifieke deel van Londen, je hoofd naar een andere Royal Park, Green Park en langs de Constitution Hill aan een aantal prachtige monumenten en een prachtige monumentale Boog met de grootste bronzen standbeeld in Europa zat bovenop. Na het stoppen op nummer 1 van Londen, een feitelijke adres van een groot huis dat ooit toebehoorde aan de hertog van Wellington, komt u in Hyde Park. Toen in het midden van Hyde Park kan je bijna vergeten dat je in het midden van Londen is hectaren groot park, weilanden, meren en duizenden bomen. Het is geen wonder dat het was ooit een koninklijk jachtterrein. Vindt u de prachtige Serpentine bezoeken voor een bezoek aan de Prinses Diana Memorial. Teruggaan 150 jaar verder je op een beetje verder naar de prachtige Prince Albert Memorial en de aangrenzende Royal Hall te zien voordat u deze privé rondleiding passeren Kensington Gardens aan de voorzijde poorten van Kensington Palace, de officiële Londen Koninklijke residentie van de hertog en hertogin afmaken Cambridge.
Inbegrepen
 • Privé rondleiding
 • Tube reizen van / naar de tour
 • Toegangskaarten voor elk museum / paleis
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Draag comfortabel schoeisel en kleding die geschikt is voor buitengebruik
Georganiseerd door

Product ID: 81147