Kies data
Londen

Wandeltours

Londen Sightseeing te voet: Onze meest aanbevolen

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids

1. Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids

Treed in de voetsporen van je favoriete tovenaar en heksen terwijl je door de dreuzelwereld van Londen loopt. Je gids is, net als jij, een enorme Harry Potter-fan en zal je tijdens de tour doen verbazen met een scala aan verbazingwekkende weetjes.  Je ontmoet je gids en begint je avontuur door uit te zoeken in welk huis van Zweinstein je thuishoort. Je neemt het op tegen andere Huizen in een interactieve quiz en bekijkt de plaatsen die J.K. Rowling inspireerden , van Shakespeare's Globe tot de Londense steegjes die Knockturn Alley inspireerden. Een van de hoogtepunten is het bezoek aan De Lekke Ketel, de geheime tovenaarsherberg. Ontdek ook de echte Wegisweg, waar Harry zijn eerste toverstaf kocht. Je zult zelfs de brug zien die in 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' werd vernietigd door de Dooddoeners.  Voor een deel van je rondleiding kun je ervoor kiezen om de Londense metro te nemen of een korte boottocht over de Theems. Beide opties volgen deze route 1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. The Clink Prison Museum 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. De school van Daniel Radcliffe 9. De London Eye 10. De rivier de Theems 11. De pub van Sherlock Holmes 12. Great Scotland Yard 13. Goudgrijps Tovenaarsbank 14. 's Werelds kleinste politiebureau 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley 17. Diagon Alley 18. Palace Theatre

London by Night: avondtour per bus met open dak

2. London by Night: avondtour per bus met open dak

De grote architectuur van Londen en de levendige sfeer is indrukwekkend overdag, maar alleen 's avonds komt de stad echt tot leven. Voeg iets spannends aan jouw bezoek aan Londen toe en geniet van deze 90-minuten durende rondleiding door de stad aan boord van een bus met een open dak. Bekijk de beroemde bezienswaardigheden verlicht tegen de nachtelijke hemel. Bekijk ook de Tower of London en de Tower Bridge tegen de skyline en voel een kick als je langs de monumentale Big Ben rijdt. De fonteinen van Trafalgar Square dansen met vreugde van het licht dat van binnenuit schijnt en de neonschermen van Piccadilly Circus verblinden, een ware sensatie. Rijd langs Harrods met zijn prachtige kerstverlichting, zelfs in de zomer! Jouw leuke en vriendelijke gids geeft je historische informatie als je langs de St. Paul's kathedraal rijdt en Westminster Abbey. Hij onthult leuke verhalen over de stad. Dit is een zeer leuke en informatieve rondleiding die geschikt is voor families en vriendengroepen.

Blenheim Palace, Downton Abbey Village & Cotswolds

3. Blenheim Palace, Downton Abbey Village & Cotswolds

Blenheim Palace Blenheim Palace is een meesterwerk van Engelse barokke architectuur en de geboorteplaats van Sir Winston Churchill. De prachtige staatsruimtes zijn vol met kunstwerken van onschatbare waarde en prachtige wandtapijten. Het paleis wordt nog steeds bewoond door de hertog van Marlborough. De tuinen zijn gelegen in meer dan 754 hectare grond met een prachtige watertuin. De Cotswolds In de Cotswolds bezoek je een van de mooiste dorpen in de regio, Bourton-on-the-Water. Dit dorp is een   absolute must. Het wordt wel het "Venetië van de Cotswolds" genoemd, vanwege de mooie bruggen over de langzaam stromende rivier in het centrum. Downton Abbey Village Je bezoekt ook het dorp Bampton, waar vele scènes uit de populaire serie Downton Abbey werden gefilmd. Bekijk de gebouwen die gedeeltelijk dienst deden als het huis van Isobel Crawley, Downton Cottage Hospital, de kerk en ook de locaties van twee fictieve pubs, The Grantham Arms en The Dog & Duck.

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

4. Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Geniet van een dagtour door 2 van de beroemdste attracties van West Country van Engeland tijdens een busreis van Londen naar de staande stenen cirkel van Stonehenge en de Romeinse en Georgische stad Bath. Na je transfer vanuit het centrum van Londen, begin je met het verkennen van de mysteries van Stonehenge, 's werelds beroemdste prehistorische monument. De stenen cirkel, die zo'n 5000 jaar oud is, bevindt zich op de vlakte van Salisbury en is al eeuwenlang de thuisbasis van heidense religies en spirituele aanbidding. Probeer enkele van zijn geheimen te ontgrendelen in het nieuwe bezoekerscentrum. Ga dan op tijd verder naar Bath voor een vrije lunch. Er is een ongelooflijke selectie aan restaurants in de stad, waaronder traditionele pubs voor een klassieke publunch, schilderachtige theehuizen en coole broodjeszaken voor een snelle snack. Geniet van voldoende vrije tijd om door de prachtige halve manen en terrassen van de stad te dwalen om mooie voorbeelden van Georgische architectuur te zien. Als je wilt, kun je de Romeinse baden bezoeken, die ongeveer 2000 jaar geleden zijn gebouwd (entreeticket op eigen kosten). Bewonder de grote Bath Abbey of ga naar de romantische Pulteney Bridge over de rivier de Avon. Ontdek waarom Bath zo geliefd was bij Jane Austen in het Jane Austen Centre en bezoek de elegante 18e-eeuwse vergaderruimten. Er is voldoende tijd om te winkelen of om te genieten van afternoontea in de Pump Rooms, waar de typisch Engelse ervaring wordt begeleid door live klassieke muziek.

Van Londen: Leeds Castle, de kathedraal van Canterbury en Dover

5. Van Londen: Leeds Castle, de kathedraal van Canterbury en Dover

Ontsnap aan de drukte van Londen tijdens een sightseeingtour van een hele dag door het Engelse platteland. Je gaat naar de Garden of England, met bezoeken aan Kent's Leeds Castle, de White Cliffs of Dover en de kathedraal van Canterbury. De reis voert je over de meridiaan van Greenwich en langs de Londense wijk waar de beroemde Cutty Sark -theeklipper en de Royal Observatory staan. Zie dan Leeds Castle, door Lord Conway beschreven als 'het mooiste kasteel ter wereld'. Gelegen in het midden van een meer en omgeven door 500 hectare aan parken en tuinen, betreedt u het kasteel voordat de deuren opengaan voor het publiek en ervaart u de magie in een sfeer van stille rust. Neem de tijd om het kasteelterrein te verkennen en de Lady Baillie Garden te vinden, met uitzicht over het meer. Ga vervolgens naar Canterbury en bezoek de historische kathedraal van Canterbury. De belangrijkste Anglicaanse kerk ter wereld, de centrale Bell Harry-toren dateert uit 1498 en de crypte dateert uit de 11e eeuw. Je gids vertelt het verhaal van de schokkende moord op aartsbisschop Thomas Beckett in 1170, en er is ook tijd om de smalle straatjes van Canterbury te verkennen, met de mogelijkheid om te stoppen voor de lunch. Vervolg uw tocht door het pittoreske landschap van Kent, bezaaid met ongewone gebouwen en schilderachtige dorpjes. Kom aan in Dover, om de beroemde White Cliffs te zien, die 120 meter boven de zeespiegel ligt. Boven de kliffen hangt het uitgestrekte Dover Castle, dat na 800 jaar nog steeds over de stad waakt.

Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

6. Londen: dagtrip naar Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse baden

Verken verschillende tophoogtepunten in Londen tijdens deze dagtrip met de bus vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontsluit de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor kasteel Fans van de koninklijke familie zullen in hun element zijn. Doordrenkt van geschiedenis, bezoek het huis van koningin Elizabeth II en geniet van een door-de-sleutelgat-ervaring van 's werelds grootste en oudste kasteel. Geniet op uw gemak van de spectaculaire State Apartments en bewonder de weelderig ingerichte omgeving. Tot op de dag van vandaag gebruikt voor staatsgelegenheden, maak deel uit van waar deze koninklijke tradities plaatsvinden terwijl u wereldberoemde kunstwerken bewondert. Bezoek de St. George's kapel, waar de graven van talloze koningen en koninginnen verblijven, met name Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Bekijk het poppenhuis van Queen Mary en sta versteld van de omvang en het ingewikkelde ontwerp van 's werelds beroemdste poppenhuis. Mysterieus Stonehenge Dwaal rond op het werelderfgoed en laat je betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op Salisbury Plain, staan rotsen van 40 ton alleen sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringen Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl u de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Bath, trots op de hellingen van de rivier de Avon, was de eerste stad in Engeland die op de werelderfgoedlijst van UNESCO stond. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de prachtige Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt Bath de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870, duik in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht. Aankomsttijd terug in Londen is om ongeveer 19:45 uur.

Dagtour Downton Abbey, Oxford en Bampton vanuit Londen

7. Dagtour Downton Abbey, Oxford en Bampton vanuit Londen

Verken Oxford, de City of Dreaming Spires, de thuisbasis van een van 's werelds oudste universiteiten. Bewonder de architectonische hoogtepunten van de vele hogescholen. De volgende tour van 10 uur is een bezoek aan Bampton, het decor voor de dorpsscènes aan de buitenkant in Downton Abbey. Zie de kerk, het huis van Matthew Crawley's moeder, huizen die zijn omgevormd tot het postkantoor en verschillende pubs. Ga naar Highclere Castle, de buitenplaats van de graven van Carnarvon. De rondleiding door de openbare ruimtes van het kasteel omvat de prachtige grote zaal, de bibliotheek, zitkamers en andere kamers in Downton Abbey. Neem een exemplaar van het boek van Lady Carnarvon mee naar huis als aandenken aan uw bezoek.

Londen naar Southampton Cruise Terminal via Stonehenge

8. Londen naar Southampton Cruise Terminal via Stonehenge

Reis door de bus van Londen naar de Southampton cruise terminal via Stonehenge op deze 6-uurs excursie. Een van de grootste mysteries van de prehistorische wereld, Stonehenge is beschreven als een tempel, als een klok, en sommigen als een begraafplaats. Geniet van een bezoek met een audio-rondleiding rond de wereldberoemde stenen. Na 90 minuten bij Stonehenge vertrekt u op 1 uur rijden naar Southampton. Wanneer u bij de cruiseterminal aankomt, hoeft u alleen maar uw bagage aan de portiers te identificeren en vervolgens in te checken om uw cruise te beginnen. De tour prijs omvat reis door de bus, toegang tot Stonehenge, de diensten van een tourmanager, en afstappen bij de Southampton Cruise Terminal.

Londen: Tower of London Beefeater Welkom & Kroonjuwelen

9. Londen: Tower of London Beefeater Welkom & Kroonjuwelen

Ervaar de kroonjuwelen, de beroemde raven en ongelooflijke koninklijke geschiedenis tijdens deze rondleiding door de toren onder leiding van een deskundige Engelssprekende lokale gids. Versla de drukte met je ticket voor vroege toegang en zie hoe de geschiedenis tot leven komt in de Tower of London. Je gids voor een deel van de tour is een Yeoman Warder, beter bekend als een Beefeater. Bereid je voor om onder de indruk te zijn als ze delen met verhalen over de site. Stel vragen en neem een kijkje in hoe een dag in het leven van een Beefeater eruit ziet. Voel de spanning van het zien van de wereldberoemde kroonjuwelen, Ravens Den en White Tower. Kom meer te weten over de beruchte locatie Torenexecuties en maak een wandeling over de historische kantelen. Verken na de tour op je gemak andere attracties, zoals de Towers Mint, Bloody Tower en het middeleeuwse paleis.

Dagtocht naar Oxford, Stratford, Cotswolds en Warwick Castle

10. Dagtocht naar Oxford, Stratford, Cotswolds en Warwick Castle

Wandeltocht door Oxford Treed in de voetsporen van de beroemde studenten van Oxford, van CS Lewis tot Bill Clinton, terwijl je door de boeiende universiteitspleinen en geplaveide straatjes van deze historische universiteitsstad wandelt. Geniet van de beroemde 'dromende torenspitsen' en bezoek Bodleian Library, een van de oudste bibliotheken van Europa. U zult gefascineerd zijn door de ongerepte smalle steegjes en oude pleinen van deze natuurlijk mooie stad. Oxford staat bekend als de thuisbasis van de oudste universiteit in de Engelssprekende wereld - in de loop der jaren hebben talloze slimme jonge dingen door de geplaveide straten van de stad gezworven! Tijdens deze begeleide wandeling ziet u de prachtige universiteitskerk van St. Mary the Virgin en ontdekt u heimelijk ongerepte smalle steegjes, oude pleinen en torenhoge torenspitsen. Toegang tot de 13e-eeuwse universiteitskerk van St. Maria de Maagd. Geniet van spectaculaire bezienswaardigheden van het unieke barokke ontwerp en de architectuur terwijl je het centrum van de Universiteit van Oxford verkent. Dit absolute juweeltje mag je niet missen tijdens je reis naar Oxford. Na een bezoek aan Oxford verlaat u de universiteitsstad en keert u terug naar Londen. De Cotswolds Geniet van het uitzicht op het adembenemende landschap, slaperige dorpjes en bruisende marktsteden terwijl je door het charmante landschap van een van de mooiste regio's van Engeland rijdt. Stratford-upon-Avon Een unieke marktstad, beroemd als de thuisbasis van William Shakespeare, misschien wel 's werelds grootste schrijver. Bezoek het pittoreske vakwerkhuis waar de legendarische bard werd geboren en krijg fascinerende inzichten in zijn jeugd. Geboorteplaats van Shakespeare: Zie waar de beroemde toneelschrijver opgroeide en zijn jaren als getrouwde man doorbracht. Warwick Castle Maak deel uit van de grootste middeleeuwse ervaring van Groot-Brittannië diep in het hart van Warwick Castle. Dompel jezelf onder in gevechtsvoorbereidingen en voel het gewicht van een middeleeuws zwaard. Word een soldaat - probeer een gevechtshelm op maat. Bezoek de spectaculaire State Rooms en kijk je ogen uit bij de voorbereidingen voor het Victoriaanse feest.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
278 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 278

Veelgestelde vragen over Sightseeing te voet in Londen

Welke andere activiteiten dan Sightseeing te voet zijn de moeite waard in Londen?

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 14.011 beoordelingen

Wat een fantastische ervaring in Londen! Echt een aanrader voor Harry Potter fans. Louis nam ons mee door de stad waar we filmlocaties zagen en ook nog wat geschiedenis van Londen te horen kregen. Louis was de perfecte gids: super vriendelijk, grappig en goed in zijn werk.

Perfect! Prachtige tocht met mooi uitzicht vanuit de Thames over London. Het commentaar van de gids geeft informatie over de geschiedenis van belangrijke gebouwen en bruggen en bevat veel grappige zelfspot. Echt een aanrader!

Hannah is a great tour guide with a very good explination. With a great knowledge about Harry Potter and the places. Greetings from Tamara and Daphne.

Wij hadden gids Tom, die zelf heel erg gepassioneerd was door Harry Potter. Hij heeft ons een fantastische rondleiding gegeven!

Mooien route, foto's maken lastig vanuit rijende bus. Uitleg in de bus prima.