Londen
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.972 beoordelingen

Het was precies wat we verwachtten, een introductie van de Cotswolds met fascinerende inzichten gedeeld door de gids. Hoewel het een volledige dagtocht was, was het zeer aangenaam en ontspannend om de verschillende en meest representatieve dorpjes te bezoeken. Onze gids Glenn was voorbereid en goed geïnformeerd over het VK en Cotswolds, wat erg vermakelijk was voor alle buitenlanders.

De rondleiding was geweldig. Oorspronkelijk zouden we slechts 4 steden/dorpen in het Cotswold District bezoeken, maar we hebben er uiteindelijk 5 bezocht omdat we tijd hadden om een extra stop in ons drukke schema te persen. Onze gids Glen was erg grappig, gemakkelijk in de omgang en goed geïnformeerd over de lokale geschiedenis, mythen en legendes. Sterk aanbevolen!!

Dit was de eerste keer dat we zoiets deden. Je hoeft niet in het paranormale te geloven om hiervan te genieten. Evenals de spookverhalen was de geschiedenis erachter erg interessant. Ik zou deze ervaring aan iedereen aanraden. Onze gids, John, was uiterst deskundig en leuk om mee te babbelen. Kan niet wachten tot onze volgende reis.

Ik vond het leuk dat we erin slaagden om 2 van de hoogst gewaardeerde Cotswolds-dorpen, Burford en Bibury, te bezoeken. We hadden genoeg tijd in beide dorpen om de foto-opnames te maken, te genieten van het herfstlandschap en ontspannen over straat te wandelen. Oxford was een beetje hectisch, want 2 uur is niet genoeg voor de stad.

Veel plezier. Ik heb een aantal fantastische delen van Londen gezien waar we anders niet heen zouden zijn gegaan. Zowel 11- als 14-jarigen vonden het geweldig. Gids was aardig en grappig.