Toegangsticket

Toegangsticket St Paul's Cathedral

Toegangsticket St Paul's Cathedral

Vanaf € 20,17 per persoon

Profiteer van korting op de toegang tot de Londense bezienswaardigheid St Paul's Cathedral. Verken de kathedraal en crypte, beklim de 3 galerijen en bekijk het panoramische Londen vanaf de top van de koepel. Er zijn multimediagidsen en rondleidingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans, Koreaans, Koreaans
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Verken St. Paul's Cathedral, een architectonisch meesterwerk en Engelands plaats van nationale viering. Tegenwoordig is St Paul's zowel een drukbezette Anglicaanse kathedraal als een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen. Multimediagidsen met touchscreen zijn nu inbegrepen voor toeristen; luister en kijk, want de gids gebruikt film, nieuwe fotografie en gedetailleerd commentaar om een effectieve interpretatie van dit unieke monument te bieden. Kies voor een meer persoonlijke benadering met rondleidingen door de kathedraalvloer en crypte onder leiding van kathedraalgidsen 4 keer per dag; doe mee zonder extra kosten, want je wandelt 90 minuten door de kathedraal en leert over de kunst, de geschiedenis en de religieuze betekenis ervan. U kunt ook deelnemen aan een van de verschillende korte introductiegesprekken die gedurende de dag worden aangeboden voor een fragment van extra inzicht. Deze rondleidingen en lezingen zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Gelieve bij binnenkomst in te schrijven. Als je door de kathedraal loopt, zul je merken dat deze gevuld is met natuurlijk licht, glinsterende mozaïeken en schilderijen die het interieur van de koepel sieren. Bekijk de kapellen op de begane grond en beklim voor degenen die kunnen de 257 treden naar de Whispering Gallery om de unieke akoestiek te testen. Beklim nog 119 treden naar de Stone Gallery en vervolgens 152 laatste treden naar de Golden Gallery, die beide een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad bieden. Neem de tijd om de crypte te bezoeken om de vele graven en gedenktekens voor wereldberoemde Britten te bekijken, waaronder Lord Admiral Nelson en de hertog van Wellington. Houd er rekening mee dat tot nader order alleen bezoeken op maandag, vrijdag en zaterdag, en dagelijks tijdens schoolvakanties, toegang geven tot de Dome Galleries (Stone Gallery en de Golden Gallery). Toegang tot de Golden Gallery blijft onderhevig aan beschikbaarheid vanwege het voortdurende capaciteitsbeheer en er kunnen tijdsbeperkingen gelden. De Whispering Gallery blijft tot nader order gesloten voor publiek.
Inbegrepen
 • Toegang tot de benedenverdieping van de kathedraal, de crypte en de galerijen
 • Multimediagids
 • Optie om deel te nemen aan rondleidingen en gesprekken (er zijn beperkte plaatsen en je moet je registreren bij aankomst)
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Mondkapjes zijn voor deze activiteit optioneel

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Extra grote bagage
  • Bagage of grote tassen
  • Huisdieren (geleidehonden toegestaan)
  • Selfiesticks
  • Fotografie met flits
  • Minderjarigen zonder begeleiding

  Goed om te weten

  • Tot nader order zijn alleen bezoeken op maandag, vrijdag en zaterdag, en dagelijks tijdens schoolvakanties, inclusief toegang tot de Dome Galleries
  • Toegang tot de Golden Gallery blijft onderhevig aan beschikbaarheid vanwege capaciteitsbeheer en er kunnen tijdsbeperkingen gelden
  • De Whispering Gallery blijft tot nader order gesloten voor publiek
  • Klanten krijgen bij aankomst in de attractie een tijdslot toegewezen
  • Het opnemen van video en het gebruik van verlichting, selfiesticks, statieven en monopods is niet toegestaan
  • Een multimediagids is beschikbaar in verschillende talen
  • Er is geen garderobe, dus tassen of items groter dan 45cm x 30cm x 25cm, inclusief handvatten, wielen en zakken, zijn niet toegestaan
  • Een zichzelf identificerende gehandicapte kan gratis toegang krijgen samen met een verzorger of noodzakelijke begeleider (vrije plaatsen worden bij aankomst toegewezen)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 1774 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,6/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Dit fast track toegangsticket was gewoon geweldig, ik moest letterlijk vragen waar de wachtrij was voor fast track en er was er geen (0 personen) .. waarschijnlijk opgeslagen als 45 minuten wachttijd. De kathedraal zelf was prachtig, tour via audiogids was echt informatief en zorgde voor goed luisteren terwijl je in de kerk ging zitten en gewoon de schittering van de architectuur observeerde.

  Verder lezen

  16 oktober 2019

  De Cathedral is toch wel echt de moeite waard. Zeker de audiogids nemen, en zeker met kinderen. De familie tour is super voor de kids. We hebben ook de gallerijen bezocht. Hiervoor moet je goed te been zijn (205 trappen). Om naar de golden gallerijen te gaan moet je tegen open wenteltrappen kunnen! De versnelde toegang was niet echt nodig voor ons want het was om 14u niet echt druk. Echter wij moesten met de vouchers in de rij van de groepen gaan staan terwijl de andere kant voor gewone tickets vrij was...gelukkig mochten plots een aantal mensen naar de andere vrije kant.

  Verder lezen

  7 oktober 2019

  I booked St Paul’s for my 6 year old grandson who had studied the Great Fire of London at school and from the moment we stepped into the cathedral, we were both mesmerised. We were greeted with an audio guide which was really easy to use and everything was very covid secure. Although the Whispering Gallery was closed, we decided to climb the 500+ steps to the Golden Gallery which overlooked the entirety of London. He loved it - I loved it and both our legs were shaking from the climb! Probably not a good idea to climb if you are claustrophobic as the stairs can be extremely narrow in places - similarly if you are worried about heights…it’s certainly a way up! Loved every second - and would love to return one day to see the Whispering Gallery.

  Verder lezen

  31 augustus 2021

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 19600