Toegangsticket

Londen: ticket St Paul's Cathedral

Activiteitenaanbieder: St Paul's Cathedral

Londen: ticket St Paul's Cathedral

Activiteitenaanbieder: St Paul's Cathedral

Vanaf € 20,02 per persoon

Profiteer van korting op de toegang tot de Londense bezienswaardigheid St Paul's Cathedral. Verken de kathedraal en crypte, beklim de 3 galerijen en bekijk het panoramische Londen vanaf de top van de koepel. Er zijn multimediagidsen en -rondleidingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Koreaans
Kleine groep mogelijk

Belevenis

Volledige beschrijving

Verken St. Paul's Cathedral, een architectonisch meesterwerk en Engelands plaats van nationale viering. Tegenwoordig is St Paul's zowel een druk in gebruik zijnde Anglicaanse kathedraal als een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen. Multimediagidsen met touchscreen zijn nu inbegrepen voor toeristen; luister en kijk, want de gids gebruikt film, nieuwe fotografie en gedetailleerd commentaar om een effectieve interpretatie van dit unieke monument te bieden. Kies voor een meer persoonlijke benadering met rondleidingen door de kathedraalvloer en crypte onder leiding van kathedraalgidsen 4 keer per dag; doe mee zonder extra kosten, want je wandelt 60 minuten door de kathedraal en leert over de kunst, de geschiedenis en de religieuze betekenis ervan. U kunt ook deelnemen aan een van de verschillende korte introductiegesprekken die gedurende de dag worden aangeboden voor een fragment van extra inzicht. Deze rondleidingen en lezingen zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Gelieve bij binnenkomst in te schrijven. Als je door de kathedraal loopt, zul je merken dat deze gevuld is met natuurlijk licht, glinsterende mozaïeken en schilderijen die het interieur van de koepel sieren. Bekijk de kapellen op de begane grond en beklim voor degenen die dat kunnen de 257 treden naar de Whispering Gallery om de unieke akoestiek te testen. Beklim nog 119 treden naar de Stone Gallery en vervolgens 152 laatste treden naar de Golden Gallery, die beide een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad bieden. Neem de tijd om de crypte te bezoeken om de vele graven en gedenktekens voor wereldberoemde Britten te bekijken, waaronder Lord Admiral Nelson en de hertog van Wellington. Houd er rekening mee dat de Whispering Gallery tot nader order gesloten is voor het publiek. Toegang tot de Golden Gallery is afhankelijk van beschikbaarheid vanwege capaciteitscontroles die in werking zijn en er kunnen tijdsbeperkingen gelden.

Inbegrepen
 • Toegang tot de kathedraalvloer, crypte en galerijen
 • Multimediagids in 9 talen
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan rondleidingen en lezingen (er zijn beperkte plaatsen en u moet zich bij aankomst aanmelden)
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het gebruik van mondkapjes is optioneel, maar binnenshuis sterk aanbevolen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  De toegang is bij St Paul's Cathedral, St Paul's Churchyard, Londen, EC4M 8AD. Rolstoelgebruikers dienen gebruik te maken van de rolstoeltoegankelijke ingang op het zuidelijke kerkhof.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Extra grote bagage
  • Bagage of grote tassen
  • Huisdieren (geleidehonden toegestaan)
  • Selfiesticks
  • Fotografie met flits
  • Minderjarigen zonder begeleiding

  Goed om te weten

  • Houd er rekening mee dat de Whispering Gallery tot nader order gesloten is voor het publiek.
  • Toegang tot de Golden Gallery is afhankelijk van beschikbaarheid vanwege capaciteitscontroles die in werking zijn en er kunnen tijdsbeperkingen gelden.
  • Het opnemen van video en het gebruik van verlichting, selfiesticks, statieven en monopods is niet toegestaan
  • Een multimediagids is beschikbaar in verschillende talen
  • Er is geen garderobe, daarom zijn tassen of items groter dan 45 cm x 30 cm x 25 cm, inclusief handvatten, wielen en zakken, niet toegestaan
  • Een zichzelf identificerende gehandicapte kan gratis toegang krijgen samen met een verzorger of noodzakelijke begeleider (gratis plaatsen worden toegewezen bij aankomst)
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 /5

  gebaseerd op 2497 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4,6/5
  • organisatie
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Geweldige kathedraal. We kregen ook een zeer sympathieke en vermakelijke gids. Het was wat moeilijk om te horen wat hij zei omdat we erin slaagden een mis te timen met een kinderkoor. Aan de andere kant zongen ze prachtig Minus dat de Fluisterzaal gesloten was. Daar had ik mezelf hartelijk over aangesproken.

  30 juli 2022

  Het was niet de eerste keer dat ik Londen bezocht ... in al die jaren deed ik elke keer dat ik er ging iets nieuws, en deze keer was het de beurt aan St Paul's Cathedral ... ik zag het altijd van buitenaf, en Ik heb altijd de architectuur bewonderd die me aan Rome deed denken! Dus ik ga naar binnen en ik word meteen ontvoerd door het centrale deel onder de koepel, ik ga naar beneden in de crypte waar je verschillende monumentale en niet-monumentale tombes kunt bewonderen, dan ga je omhoog naar de koepel (Golden Gallery) en het uitzicht dat je hebt op Londen is prachtig ... ze bleven daar een heel uur! Ik hield veel van en verbonden met mezelf ... Ik raad aan ...

  Verder lezen

  17 juni 2022

  St Paul's zelf was geweldig, maar we kwamen een probleem tegen bij de ticketbalie. Een of andere arrogante dwaas genaamd Andrew weigerde Get Your Guide-tickets als webtickets te erkennen, toen hem werd gevraagd: "Als het geen webtickets zijn, wat zijn het dan?" Hij antwoordde: "Ik weet het niet, iets anders." Gelukkig was Andrew's manager getuige van het hele gebeuren, had hij een gesprek met hem en accepteerde hij ze zelf graag als webtickets omdat ze van tevoren op - spoiler alert - het web waren gekocht.

  Verder lezen

  6 november 2021

  Product ID: 19600