Toegangsticket

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie

Vanaf € 34,29 per persoon

Neem meer dan 1000 jaar geschiedenis in je op in de Tower of London, bezichtig de kroonjuwelen, hoor fascinerende verhalen van de Yeoman Warders en spot de raven.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Bezoek de tijdloze Tower of London – al sinds de 11e eeuw een belangrijk onderdeel van de Britse geschiedenis. Dit gebouw maakt deel uit van het UNESCO-Werelderfgoed en werd in 1086 gebouwd door Willem de Veroveraar.  Ontdek het kasteel van Londen – een veilig fort, koninklijk paleis en beruchte gevangenis. Spot de raven die op het terrein wonen en leer waarom ze bekend staan als de bewakers van de Tower. Wandel over de Tower Green waar vele executies plaatsvonden, onder meer die van 2 echtgenotes van Hendrik VIII. Je hebt eveneens toegang tot de toren. Wees voorbereid op de verblindende kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Deze symbolen van de Britse monarchie zijn van onschatbare waarde en vormen samen de grootste verzameling kroonjuwelen ter wereld. Zie de 23.578 edelstenen, waaronder de glinsterende Imperial State Crown, die alleen al 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, 11 smaragden en 5 robijnen bevat. Krijg waardevolle inzichten in de geschiedenis van de Tower van enkele van zijn beroemdste inwoners, The Yeoman Body. Hoewel rondleidingen momenteel niet beschikbaar zijn, zullen de Yeoman Warders je boeiende verhalen vertellen over de Tower door de eeuwen heen.
Inbegrepen
 • Toegang tot de Tower of London
 • Toegang tot de exposities, inclusief de kroonjuwelen
 • Speurtochten voor kinderen
 • Papieren plattegronden zijn verkrijgbaar bij de ingang en kassa van de Tower
 • Gratis en onbeperkte Wi-Fi tijdens je bezoek
 • Begeleide tour
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen onder de 5 jaar gaan gratis mee.
 • Er worden handdesinfecterende middelen rond de attractie geplaatst voor gebruik door bezoekers
 • Er wordt verwacht en aanbevolen dat in binnenruimtes mondkapjes worden gedragen en dat bezoekers op respectvolle afstand blijven van personeel en andere bezoekers die niet tot hun groep behoren
 • Als u ervoor kiest om een donatie te doen voor het behoud van de Tower of London, zal deze donatie in zijn geheel worden geschonken aan Historic Royal Palaces, de liefdadigheidsinstelling die de Tower of London onderhoudt, met het oog op het onderhoud en de presentatie van de Tower. Get Your Guide ontvangt geen vergoeding of commissie voor een gemaakte donatie. Historic Royal Palaces is geregistreerd bij de Charity Commission for England and Wales (nr. 1068852)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 5787 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Verder lezen

24 februari 2020

We waren 8u45 bij het loket voor groepen en vouchers. Er stonden 10 personen voor ons. Om 9u stipt gingen de 5 loketten open. Zeer snel ticket ontvangen. Dan snel door security en ticketcontrole. We waren al 9u10 aan het kijken naar de kroonjuwelen. Meerdere keren er langs mogen passeren. (Bij grote drukte kan dit niet). Daarna zonder gids alles bezocht. We hebben echt wel 3u30 nodig gehad om de Tower te bezoeken. De interactieve spelletjes vond mijn dochter van 13j zeer tof.

Verder lezen

6 oktober 2019

Erg mooi om te zien. Het was ook best groot en zijn best wel even bezig geweest. Helaas waren de tickets die we hadden uitgeprint van het your guide niet voldoende, deze moesten bij een ander kantoor omgewisseld worden voor de daadwerkelijke tickets en moesten hier dus helaas alsnog extra voor in de rij gaan staan en daarna voor de 2e keer in de rij gaan staan bij de ingang.

Verder lezen

29 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 21253