Stonehenge, Stratford, Bath: Dagvullende Kerstmis Tour vanaf Londen

Stonehenge, Stratford, Bath: Kerstmis Tour vanaf Londen

Niet beschikbaar
Het is momenteel niet mogelijk dit product te boeken, i.v.m. de beperkte beschikbaarheid.
Belangrijke Informatie
Duur
11 uur
Elektronische voucher toegestaan
Wat ga je doen
 • Beleef de geschiedenis van Engeland; van de prehistorie tot nu op eerste kerstdag
 • Zie Stonehenge; het beroemdste prehistorische monument in de wereld
 • Geniet van een heerlijke kerstlunch met gebraden kalkoen en kerst pudding in een traditionele Engelse pub in het pittoreske Cotswolds
 • Bezoek Bath voor een panoramische tour te voet en met vervoer door de oude Romeinse stad
 • Geniet van een tour met vervoer van de Cotswolds en bezoek een typisch Engels dorp
 • Zie Anne Hathaway's cottage
 • Ontdek Stratford-upon-Avon; de geboorteplaats van Shakespeare
 • Gezellig rijden door het prachtige landschap van Groot-Brittannië in een luxe touringcar met airconditioning
Overzicht
Deze dagvullende tour vanuit Londen neemt je mee op reis naar de hoogtepunten van Groot-Brittannië. Stonehenge, de elegante stad Bath, het charmante Cotswolds en Shakespeare's huis in Stratford-upon-Avon maken dit een onvergetelijke kerst tour.
Wat te verwachten
Met deze tour op eerste kerstdag verken je een aantal van de meest prachtige bezienswaardigheden in Groot-Brittannië. Zie de wereldberoemde Stonehenge op de Salisbury vlakte, bezoek de bezienswaardigheden in het kuuroord Bath, geniet van een traditioneel kerstdiner in een dorp in de Cotswolds en bezoek Stratford-upon-Avon; de thuisbasis van Shakespeare.

Deze tour brengt je naar de pittoreske Salisbury vlaktes waar je stopt om Stonehenge; het beroemdste prehistorische monument ter wereld te zien. Stap 5000 jaar terug in de tijd terwijl je gids je over de de opmerkelijke opeenvolging van gebeurtenissen vertelt die deze oude monolieten hebben omringd. Je wordt dan naar het kuuroord Bath genomen voor een panoramische wandel-en rijtour van de oude Romeinse en Georgiaanse stad, een bezoek aan het Royal Crescent en de Circus en Pulteney Bridge die een mooi uitzicht op de rivier de Avon biedt die trapsgewijs naar beneden over de stuw loopt.

Vervolgens maak je een reis naar de kalkstenen heuvels van de Cotswolds; een gebied van pittoreske dorpjes. Je gaat naar het charmant dorpje Cotswolds voor een kerstlunch waar je geniet van een heerlijke geroosterde kalkoen met allerlei bijgerechten en garnituur gevolgd door traditionele kerst pudding terwijl de eindejaarsfeesten van het lokale dorp beginnen op te leven.

In de middag maak je een reis naar Stratford-upon-Avon langs Anne Hathaway's cottage voor je aankomst in dit pittoreske stadje. Het is beroemd vanwege William Shakespeare; de beroemdste schrijver van Groot-Brittannië die zowel hier geboren als begraven is. Geniet van de bezienswaardigheden op de korte wandeling rond de geboorteplaats van Shakespeare en de mooie Holy Trinity Church waar de grote man uiteindelijk tot rust kwam.
Inbegrepen
 • kerstlunch
 • Reis in een luxe touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
Trefpunt

Victoria Coach Station, Gate 6, London (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Hou er rekening mee dat Stonehenge en de geboorteplaats van Shakespeare op eerste kerstdag gesloten zullen zijn maar dat de tour nog steeds een uitgebreid overzicht biedt van elke attractie en kerstlunch in de Cotswolds omvat.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Premium Tours

Product ID: 26193