Westminster Abbey

Tour Westminster Abbey & wachtwisseling (2,5 uur)

Product ID: 56543
Gecertificeerd

Vanaf € 77,32 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een tour door Westminster Abbey, de plek van koninklijke kroningen en de rustplaats van vorsten
 • Maak een wandeling met gids door de Horse Guards Parade naar Buckingham Palace
 • Zie de wisseling van de wacht, een typisch Britse traditie van pracht en praal
Overzicht
Bezoek het 700-jaar oude Westminster Abbey, plaats van kroningen en zie de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace of de Horse Guards Parade. De gids zorgt voor een uitstekende plek zodat je het beste uitzicht hebt bij deze Britse traditie.
Wat te verwachten
Westminster Abbey is een van 's werelds grootste kerken en is al meer dan 1000 jaar de plek van koninklijke kroningen. Dit statige 700-jaar oude gebouw kan door geen enkele bezoeker van Londen worden overgeslagen en heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Britse geschiedenis.

Het is de plek van koninklijke huwelijken (meest recentelijk die van prins William en Kate Middleton) en staatsbegrafenissen. Waan je een koning terwijl je geniet van een rondleiding met een deskundige lokale gids die je wijst op de belangrijkste facetten van dit iconische monument.

Iedere Britse heerser sinds Willem de Veroveraar is in Westminster Abbey gekroond, de meest recente kroning was die van koningin Elizabeth II. Je ziet de zetel en altaar van de kroning, in 1296 in gebruik genomen door Eduard de Belijder. Westminster Abbey is ook de rustplaats van 17 Britse heersers, de Onbekende Soldaat (begraven in Frans grondgebied en bedekt door een plaat van Belgische marmer) alsmede vele Britse dichters die in Poet's Corner liggen.

Na je bezoek aan de abdij, word je door de gids naar de wisseling van de wacht gebracht. Deze wereldberoemde ceremonie vindt plaats bij Buckingham Palace of bij Horse Guards Parade, afhankelijk van de dag.

De gids zorgt ervoor dat je op een uitstekende plek staat, zodat je het beste uitzicht hebt bij dit drukke evenement. Geniet van het commentaar met betrekking tot de geschiedenis en de praal achter de ceremonie. Zie de Queen's Foot Guards, in hun rode tunieken en onmiskenbare berenvel hoeden. Loop daarna samen met de militaire band of de Household Cavalry naar Buckingham Palace.

Eindig je tour bij Buckingham Palace, de residentie van koningin Elizabeth II en de hertog van Edinburgh. Zie het beroemde balkon waar de koninklijke familie bij grote evenementen te zien is, en hoor verhalen van indringers en prinsen die naar binnen en naar buiten probeerden te komen!
Inbegrepen
 • Westminster Abbey toegangskaart met skip-the-line-toegang
 • Engelssprekende deskundige tourgids
 • Hoofdtelefoon (indien nodig), zodat je altijd de gids kunt horen
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Hotel pick-up/drop-off
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Bij Westminster Abbey Ga naar de hoge marmeren en stenen zuil tegenover de westelijke ingang van Westminster Abbey. Bovenaan staat een figuur van St. Joris die de draak verslaat De gids wacht bij deze zuil. Neem de metro naar Westminster, verlaat het station, steek de weg over naar Bridge Street en steek Parliament Square over. Wandel langs het heiligdom en je ziet de zuil recht voor je (tegenover de Westminster Abbey cadeauwinkel). Als je bij St. James's Park arriveert, verlaat je het station en ga je rechtdoor over Tothill Street. Je ziet de zuil dan direct voor je. GPS coördinaten: 51.499365861895086,-0.1290380736801353 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Westminster Abbey kan onverwacht gesloten zijn
• Er kunnen extra veiligheidsmaatregelen zijn bij sommige locaties, waardoor vertragingen kunnen ontstaan
• Er kan een beperking zijn met betrekking tot de omvang van de bagage die mee naar binnen genomen mag worden. Kleine tassen worden aanbevolen
• Voor het betreden van Westminster Abbey gelden bescheiden kledingsvoorschriften. Zowel mannen als vrouwen moeten hun knieën en schouders bedekken
• De wisseling van de wacht gebeurt niet bij zware regen en wordt dan vervangen door een uitgebreide wandeltour
• Deze tour vindt plaats in kleine groepen van 25 deelnemers of minder
• Fotografie is niet toegestaan in Westminster Abbey
• Er wordt redelijk veel gewandeld tijdens de tour en de vloer in Westminster Abbey is soms ongelijk. Het wordt aangeraden comfortabele schoenen te dragen
• Helaas is deze tour niet geschikt voor rolstoelgebruikers, gasten met eventuele bewegingsbeperkingen waarbij hulp nodig is, en kinderwagens

Vanaf € 77,32 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (10 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd. UK

Product ID: 56543