Toegangsticket

The View from The Shard: ticket voor directe toegang

The View from The Shard: ticket voor directe toegang

Vanaf € 52,78 per persoon

Bewonder de uitgestrekte metropool Londen vanaf de 72e verdieping van haar nieuwste monument, The Shard. Je hebt 360 graden panoramisch uitzicht op de stad van binnen, of als je moedig bent, waag je je buiten op het hoogste uitkijkplatform in West-Europa!

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Stap op het hoogste uitkijkplatform van West-Europa, op de 72e verdieping van The Shard
 • Krijg een spectaculair 360-graden uitzicht over Londen vanaf 800 meter hoogte
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van Londen via multimedia-exposities
 • Verken The Shard in je eigen tempo - er zijn geen tijdsbeperkingen voor je ticket!
Volledige beschrijving
Kijk hoe de straten van Londen wegvallen als je naar de 72e verdieping van The Shard klimt, het hoogste uitkijkplatform van West-Europa. Met een flexibel ticket besteedt je zoveel tijd als je wilt, genietend van een panoramisch uitzicht op de stad, met een zicht van maximaal 64 kilometer. Zoek je grenzen en stap naar buiten op het open uitkijkplatform op de 72e verdieping, of bewonder de uitzichten van binnenuit. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Londen via multimediadisplays en -exposities of je leunt achterover en geniet van het uitzicht vanuit de champagnebar.  Op een hoogte van 310 meter, herdefinieert The Shard de skyline van Londen en wordt het binnenkort een dynamisch symbool van de stad met wereldwijde bekendhed. Het unieke gebouw is voorzien van een gebeeldhouwd ontwerp van glazen facetten die naar binnen neigen zonder elkaar bovenaan te ontmoeten om het gebouw op een natuurlijke manier te laten ademen. Kijk omhoog naar de glaspunten die de bovenkant van het gebouw vormen voordat je de ervaring beëindigt in de boetiek, waar je een  souvenirfoto kunt kopen. Houd er rekening mee dat als gevolg van speciale evenementen de openingstijden kunnen afwijken.
Inbegrepen
 • Ticket voor de attractie
 • Souvenirfoto - ter plekke te koop, tegen een meerprijs
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Adres: London Bridge, Londen. De ingang van de attractie bevindt zich aan Joiner Street, naast metrostation London Bridge.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Aangezien deze activiteit snel uitverkocht raakt op zaterdag en zondag, wordt je sterk aangeraden om je voucher op deze dagen van de week vroeg in te ruilen om je gewenste tijd te claimen. Anders kun je The Shard mogelijk niet op de door jou gekozen dag bezoeken
 • Met dit flexibele ticket besteed je zo lang je maar wil aan het bewonderen van de adembenemende uitzichten vanaf de Shard en kun je de dag van je boeking zonder extra kosten wijzigen (afhankelijk van beschikbaarheid)
 • De toegangstijden variëren per dag
 • Kinderen onder de 3 jaar hebben geen ticket nodig
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2748 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer mooi 360 graden uitzicht over Londen! Het is veruit het hoogste gebouw, dus je hebt gratis uitkijk in alle richtingen. De service aan de bar was echter zeer teleurstellend. Ze wisten niet dat we 3 keer champagne hadden besteld. Pas na 4 keer vragen en ruzie realiseerden ze zich

23 december 2019

Ik was behoorlijk onder de indruk en verrast met deze tour. Ik was verrast door het feit dat er geen wachtrijen waren en ik ging rond het middaguur. Ik zeg niet dat dit altijd het geval zal zijn, maar het heeft mijn ervaring beter gemaakt en met de liften die je naar de top brengen in wat als seconden voelt en veel ruimte over een paar verdiepingen met kijken dan stel ik me voor dat het nooit echt druk is en je kunt The Tower of London, Tower Bridge, Saint Paul's en nog veel meer zien en dat was op een mistige dag. En als je de drankjes in je kaartjes ophaalt, red je je aan de top, geloof me.

Verder lezen

23 november 2019

Het uitzicht vanaf de scherf was geweldig. Het was de reis zeker waard. In de rij staan was een beetje een probleem, ook al hadden we vooraf tickets gekocht. Slechts één lift was operationeel. Het zou erg handig zijn om informatieborden aan elke kant te hebben, zodat u kunt zien waar u naar kijkt.

27 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 24625