Ultieme toeristische tour van Londen en Harry Potter

Product ID: 29210

Vanaf € 593,55 Per groep tot 5

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ophaalservice

We komen samen bij de receptie van jouw hotel in Centraal Londen.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk het Ministerie van Magie van buiten
 • Volg Harry's vlucht langs de rivier Theems
 • Ontdek de beste toeristische bezienswaardigheden van Londen
 • Loop door dezelfde straten als Harry en zijn vrienden, waaronder de weg naar de Lekke Ketel
Overzicht
Bekijk de toeristische hoogtepunten van Londen en de Harry Potter-filmlocaties tijdens deze geweldige tour.
Wat te verwachten
Dit is een hele dag in Londen sightseeing tour met Harry Potter in Londen film locaties inbegrepen. Fantastisch leuk en de waarde voor het hele gezin - dit is het beste van twee werelden!

London Sightseeing

Uw rondleiding voert u langs veel van de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van Londen. Zie Westminster Abbey * (alleen de buitenkant), waar de koningen werden gekroond sinds 1066. Staan buiten Buckingham Palace en kijken naar de wisseling van de wacht *. Ga naar de Houses of Parliament, de Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus en Eros.

Maak een rit langs Downing Street, Harrods, de London Eye, musea, galerieën, de gebieden van Soho, Piccadilly, Kensington Palace, Albert Hall, en nog veel meer, alvorens te stoppen voor de lunch. Geen London tour is compleet zonder een lunch in een pub. Gelegen aan de rand van de rivier de Theems, genieten van een lunch in een pub dat is meer dan 300 jaar oud.

Na de lunch verder uw reis met een bezoek aan de Tower of London, de meest indrukwekkende middeleeuwse burcht in Groot-Brittannië. Gebouwd door Willem de Veroveraar, tijdens haar geschiedenis het is een paleis, een gevangenis, een dierentuin, een koninklijke munt, een observatorium, een wapenkamer en een plaats van uitvoering geweest. Het is de thuisbasis van de kroonjuwelen, de raven en de beroemde Beefeaters.

Vanaf hier gaan naar de Tower Bridge en vervolgens in de City of London, de één vierkante mijl dat meer dan 2000 jaar geleden werd gebouwd door de Romeinen. Zie het moderne financiële district die kant staat aan zij met oude sites. Vervolgens gaat u naar Shakespeare's Globe Theatre en het Rose Theatre. Bekijk hier de Romeinse muur die ooit de stad omringde en de oudste kerk in de stad, gebouwd in 1123. Uw gids zal u de London heel weinig bezoekers te zien krijgen!

Ga verder om meer van ongewone en minder bekende monumenten en schatten van de stad te verkennen. Bezoek de site waar de Grote Brand van Londen begon in 1666, toen de korte afstand naar St Paul's Cathedral.

Houd er rekening mee dat:
• Westminster Abbey is op zondag gesloten voor de diensten
• Op bepaalde tijden kunnen er geen wisseling van de wacht bij Buckingham Palace zijn

GEHEIMEN LONDEN'S

Zoals de titel al zegt, is dit een dag van het zien van de bezienswaardigheden en de geheimen van Londen en u zult niet teleurgesteld worden. In de loop van de dag, bezoeken winkels die meer dan 300 jaar oud en nog steeds de handel, een pub die lijken verkoopt, een huis met valse ramen, een Romeins bad, een middeleeuws banket hal en Winston Churchill sigaar stoel. Maak een foto met een originele gaslamp, een bezoek aan een Dead huis en ontdek nog veel meer.

HARRY POTTER

Stap in de wereld van Harry Potter tijdens uw Londen tour.

Bezoek Gringotts Bank (alleen buiten) en loop naar de Knight Bus brug. Lopen de laan naar de Lekke Ketel. Staan bij de ingang van de Lekke Ketel, gezien tijdens de derde film, heb je foto genomen buiten de Third Hand boek emporium. Zie de brug vernietigd door de Death Eaters. Volg Harry's complete vlucht langs de rivier de Theems op zijn bezemsteel. Zie Grimboudplein en waar de Harry verdwijnt eigenlijk bij Kings Cross Station Platform 9 ¾. Zie foto's van de rekwisieten gebruikt in het station scenes genomen door uw gids.

Dan is het uit om een ​​beeld te krijgen bij de ingang van Platform 9 ¾. Zie waar Harry en Ron stal de vliegende auto. Maak een foto binnen het station gebruikt voor het verlaten van het Ministerie van Toverkunst. Loop de voetsporen van Harry en de heer Wemel naar het Ministerie van Toverkunst. Zie waar Ron bespioneert het ministerie. Uw expert Harry Potter gids neemt u mee naar al deze sites en meer.

Onderweg is er tijd om vragen over de films te vragen en er is zelfs een kleine quiz om u op uw tenen. Zie plaatsen uit eerdere films die eindigde op de vloer van de montagekamer. En alsof dat niet genoeg was er zullen een aantal geheime plaatsen, artikelen en verrassingen langs de weg

Aan het eind van de tour heb je de tijd om echte merchandise Harry Potter kopen bij uw gids.
Inbegrepen
 • Privé tour in een echte Londense taxi
 • Volledige professionele diensten van je geregistreerde gids
 • Live commentaar van je gids
 • Fotostops bij de belangrijkste attracties
 • Gratis drinken (water)
 • Vervoer vanaf je hotel in Centraal Londen
 • Vervoer terug naar je hotel in Centraal Londen
Niet inbegrepen
 • Eventuele entreegelden
 • Lunch
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
VRIJWARING: Harry Potter Film Locaties Tour is geen officieel 'Harry Potter'-evenement en is niet bekrachtigd, goedgekeurd of in een andere manier gesteund, direct of indirect door Warner Bros. Entertainment Inc., de uitgevers van de Harry Potter-boeken of J.K.Rowling en haar vertegenwoordigers. Alle rechten op de boekenreeks van 'Harry Potter' zijn eigendom van J.K. Rowling en haar uitgevers, waaronder Scholastic Press, et al. Filmrechten en handelsmerken zijn eigendom van Warner Bros. Entertainment Inc.

Vanaf € 593,55 Per groep tot 5

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Capital Taxi Tours

Product ID: 29210