Dagtocht

Vanuit Londen: daguitstap Oxford, Stratford & Cotswolds

Vanuit Londen: daguitstap Oxford, Stratford & Cotswolds

Vanaf € 70,82 per persoon

Ontdek de pracht van het Engelse platteland op een daguitstap vanuit Londen naar Cotswolds, Oxford en Stratford-upon-Avon. Bezoek de geboorteplaats van William Shakespeare, de toplocaties van de oudste universiteitsstad ter wereld en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 11 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Reisschema
7 uur
 • Londen

 • 2 uur
 • Stratford-upon-Avon

 • Oxford

 • 2 uur
 • Londen

Trefpunt
Hoofdbestemming
Overige haltes
Highlights
 • Ontdek de met Shakespeare verbonden plaatsen in zijn geboortestad.
 • Zie de dromerige torenspitsen van Oxford
 • Bezoek Cotswald en bewonder een van de mooiste landschappen van Engeland.
Volledige beschrijving
Deze 10 uur durende daguitstap begint in Londen en brengt je naar het westen van Engeland waar je het prachtige landschap van Cotswald bewondert en de meest romantische steden van het land bezoekt, Oxford en Stratford. Je bezoekt Stratford-upon-Avon in Warwickshire en brengt 2 uur door in de geboorteplaats van William Shakespeare. Je gids geeft je aanbevelingen over de beste lokale bezienswaardigheden. Maak een wandeling door het stadscentrum en maak kennis met de prachtige tudorstijl gebouwen, die verbonden zijn met het leven van Shakespeare, waaronder het Swan Theatre. Vervolgens rijd je verder door de streek Cotswolds en geniet je onderweg van het prachtige landschap en de dorpen met stenen huizen. Dit is een geliefd natuurgebied, en toont je het platteland van Engeland op z'n best. Vervolg je reis naar Oxford en verken de beroemdste universiteitsstad ter wereld. Wandel tussen de collegegebouwen, en bewonder de spitse torens. De gids stelt je een wandelroute langs de bekendste locaties voor, inclusief de Bridge of Sighs en de Christ Church Cathedral. Kom meer te weten over de relatie tussen Oxford en Alice in Wonderland en Harry Potter. Je gids geeft je prima eetsuggesties om van een heerlijke maaltijd te genieten, maar je kunt ook met de lokale geleerden en academici een pint gaan drinken in de best bezochte pub van de stad. Je komt weer aan in Londen rond 18:30 uur en met behulp van de metro reis je makkelijk naar alle delen van de stad.
Inbegrepen
 • Gids
 • Transport per luxueus vervoersmiddel
 • Eten en drinken
 • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids tegenover het metrostation Gloucester Road, Londen, SW7 4SS. Wacht buiten Stanhope Arms bar, met zicht op de uitgang van het station, bij de HSBC bank. De uitstap vertrekt om 07:45 uur. Kom 10 minuten eerder aan.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat deze excursie plaats biedt aan maximaal 28 deelnemers.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 774 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Prachtige excursie, rij kwaliteit van de chauffeur kan veel beter.

De excursie was prachtig. De plaatsen waren ontzettend mooi, James is een hele leuke gids die veel en ook boeiend wist te vertellen. Jammer dat hij pas later op stapte en eerder afhaakte ivm zijn reistijd. Dit snapte we wel, maar voor de reis was het jammer. De chauffeur was ontzettend vriendelijk, maar we waren blij dat we weer veilig terug waren. Hij was continue bezig met de airco, raam en krabben in zijn gezicht, hoofd en armen wat de rijstijl er niet veiliger op maakte. 1 keer zelfs een flinke slinger gemaakt en op de terug weg een keer flink in de remmen waarvan we toch behoorlijk zijn geschrokken. Al met al was de reis echt meer dan de moeite waard, maar zouden we er goed overna moeten denken of we nog een keer via deze organisatie zouden boeken.

Verder lezen

1 maart 2019

Geslaagde dagtrip. Rosie was onze gids en Graham onze chauffeur. In de ochtend goede opvang. Vooraf had ze duidelijk aangegeven dat we wel ons wel aan de afgesproken vertrektijd moet houden omdat het busje niet altijd lang ergens kan staan wachten en op de terugweg wilden ze de drukte op de weg voor zijn. Desondanks hebben ze voor vertrek en na vertrek tot uiterlijk een kwartier gewacht op laatkomers. Vind ik toch weer attent. Tijdens de reis en tussen de reizen door informeerde Rosie ons op een vermakelijke manier. In Oxford en stratford genoeg tijd gehad om rond te lopen en wat te nuttigen. Cotswold zijn we alleen heel even gestopt om foto’s te maken. Mocht ik weer langer in Londen zinkfabriek ga ik zeker weer een dagtrip plannen. Het is ons prima bevallen.

Verder lezen

4 september 2018

Our guide was James. Darren also came along and he was very nice. James was cheerful and happy to give us info about Stratford , Oxford, and the cotswold village we visited. James lives in Stratford so he had great recommendations on food and things to do. Everything ran on time minus the traffic on the way back but that was due to road construction. It was a wonderful day, thank you!

Verder lezen

14 maart 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 60796