Toegangsticket

Vanuit Londen: ticket Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

Vanuit Londen: ticket Harry Potter Warner Brothers Studio met transfer

Vanaf € 104,39 per persoon

Stap in het centrum van Londen op de bus en begin aan een magische dagtocht naar de Warner Brothers Studio. Ga achter de schermen van de Harry Potterfilmsets, ontdek de betoverende rekwisieten en kostuums en treed in de voetsporen van je favoriete personages.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Opties tijdsduur: 7 - 8 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Highlights
 • Waag je achter de schermen van de Harry Potterfilms met een rondleiding door de studio waar je de sets, rekwisieten en kostuums ziet
 • Verken de tovenaarsbank van Goudgrijp en stap aan boord van de Zweinsteinexpres
 • Treed in voetsporen van Harry Potter terwijl je over de beroemde keien van de Wegisweg loopt
 • Bezoek het kantoor van Professor Perkamentus en de Grote Zaal
Volledige beschrijving
De Warner Bros. Studio Tour in London is een unieke gelegenheid voor alle 'Potterheads' om de magie van de Harry Potterfilms, de meest succesvolle filmserie aller tijden, te ontdekken. Bezoek Platform 9¾ en rijd in de Zweinsteinexpres. Herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door te poseren met een bagagekar, vlak voordat die door de muur verdwijnt, en wandel daarna door de treinwagon. Loop over de beroemde kinderkopjes van de Wegisweg, met de etalages van de Toverstafwinkel van Olivanders, Klieder & Vlek en de Tovertweelings Topfopshop. Ga achter de schermen en ontdek een enorme collectie fantastische decors, kostuums en rekwisieten. Ontdek enkele streng bewaarde geheimen, bijvoorbeeld over de special effects en animatronics die de Harry Potterfilms wereldwijd zo populair hebben gemaakt. Zie iconische rekwisieten uit de films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en Hagrids motorfiets. Ontdek andere memorabele decors uit de films, waaronder de gemeenschappelijke ruimte van Griffoendor, de jongensslaapzaal, de hut van Hagrid en het toverdrankjesklaslokaal.
Inbegrepen
 • Warner Brothers Studio London: toegangsticket
 • Vervoer van trefpunt naar activiteit: Bus
 • Afzetten: Bus
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

   Trefpunt

   Trefpunt is Evan Evans kantoor, 258 Vauxhall Bridge Road, SW1V 1BS Londen. Zorg dat je er 15 minuten voor je gereserveerde tijdslot bent.

   Openen in Google Maps ⟶
   Belangrijke informatie

   Niet toegestaan

   • Eten en drinken

   Goed om te weten

   • De begintijd is de tijd waarop je opgehaald wordt. Het is ongeveer 2 uur rijden naar de studio's. Je hebt dan 4 uur de tijd in de studio's, voordat je weer wordt teruggebracht naar het centrum van Londen.
   • De bovengenoemde tijden zijn een schatting en de reisduur is afhankelijk van de verkeersomstandigheden.
   • Boterbier™ kan allergiegevoelige ingrediënten zoals noten bevatten. De lokale partner neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele bijwerkingen.
   • Er wordt op sommige plekken gewerkt met special effects, zoals plotselinge harde geluiden of stroboscoopverlichting.
   Klantenbeoordelingen

   Gemiddelde beoordeling

   4,7 /5

   gebaseerd op 15468 beoordelingen

   Beoordelingsoverzicht

   • Gids
    3,9/5
   • Vervoer
    4,4/5
   • prijs / kwaliteit
    4,1/5
   • dienstverlening
    4,5/5
   Sorteren op

   Sorteren op

   Opstap locatie was eenvoudig te vinden en het personeel was vriendelijk. Na een snelle incheck konden we meteen in de bus. De busrit was echt goed te doen en de chauffeur “Steve” heeft ons goed vermaakt en veilig van A naar B gebracht. Onderweg hebben we Harry Potter 1 gekeken om in de stemming te komen. De Warner Brothers Tour is langer dan gedacht. Echt veel te zien en te beleven. Je kunt ook op veel punten geweldige foto’s maken als herinnering. De shop op het einde is groot, te veel voor echte Harry Potter fans, je bent er zo een vermogen kwijt. Eten en drinken is tegen normaal tarief voldoende aanwezig.

   Verder lezen

   24 februari 2020

   Geweldig. Geweldige ervaring om op de plaats van productie te zijn ... van deze sets, om deze zo verfijnde rekwisieten te kunnen gebruiken die in de film worden gebruikt. Het is verbazingwekkend hoeveel getalenteerde mensen hier moesten werken om gewoon ... een film te maken ... deze beschilderde kamers, die de indruk wekken de duurste stenen te zijn ... deze effecten ... Een geweldige reis. Dankzij Get Your Guide heb je alles wat je nodig hebt op je telefoon en kun je kalm zijn over transport.

   Verder lezen

   27 januari 2020

   Als grote Harry Potter-fan ben ik super tevreden. 4h het laat echt veel tijd om rond te lopen, geen haast, we hebben tijd om een hapje te nemen. Aan de andere kant is het beter om er 's ochtends naartoe te gaan, omdat de wereld zich vanaf 12.00 uur ophoopt, wat het bezoek een beetje minder aangenaam maakt.

   22 januari 2020

   Georganiseerd door

   Product ID: 52391

   VA ID: 390489