Londen Vervoer
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Vervoer in Londen

Bekijk alle Vervoer in Londen
Bekijk alle 819 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Hele fijne bussen, goede chauffeurs, snelle vertrektijden van Stansted

Makkelijk online te boeken en retourrit boeken gaat ook snel op de luchthaven Stansted. Je vertrekt best snel vanuit Stansted en op diverse plaatsen stappen mensen uit. De rit duurt circa 1,5 uur naar Paddington. Het tijdstip van ophalen in Paddington is echter heel erg veilig (ruim) ingeschat; 13:30 terwijl wij om 18:45 vlogen. Terugrit duurde circa 2 uur oftewel ruim 3 uur op Stansted airport. Kwaliteit is wel top en zeker aan te bevelen!

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Hennie, 16-10-2019

prima transfer van de luchthaven naar hartje Londen

bij aankomst op de luchthaven was niet meteen duidelijk dat de gedownloade vouchers moesten worden omgewisseld voor een Ticket, bij de ticket office buiten de luchthaven. Op de terugweg lang gezocht naar de juiste opstapplaats , dit stond minder goed aangegeven.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Anoniem, 08-10-2018

Busrit is goed verzorgd, beetje lang maar aardige chauffeurs.

De reis per bus verliep uitstekend. Goed georganiseerd. Op de terugreis een beetje warm in de bus (tropisch) maar dat waren we al gewend van de underground. We hadden terug de bus gemist maar mochten gelukkig met de bus daarna mee. Geen enkel probleem gelukkig.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Anoniem, 04-12-2017

Snelle verbinding vanaf vliegveld naar Stratford

Een voucher in Nederland bestelt. Zou in Engeland worden omgeruild voor een ticket. Volgens de balie was dat voor een enkele reis niet nodig. Bij de bus vroeg men toch om een ticket. Uitgelegd dat dat volgens de balie niet hoefde. Konden toen gewoon instappen.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Frans, 08-04-2018

Prima busverbinding van en naar Stansted Airport

Houd er wel rekening mee dat je minimaal drie uur voor het vertrek van je vliegtuig op het vliegveld moet zijn. De reden lijkt te zijn dat je bus naar Stansted in London in de traffic jam terecht kan komen, wat veel tijdverlies met zich meebrengt.

Bustransfer van Stansted Airport naar Centraal-Londen Beoordeeld door Guillaume, 09-10-2019