Meer foto's

Vanaf € 82,07 per persoon

Harry Potter: Warner Brothers Studio Tour en Vervoer

Product ID: 16403
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar de Warner Brothers Studio
  • Geniet van een wandeltocht achter de schermen van sets, rekwisieten en kostuums uit de Harry Potter films
  • Loop de werkelijke sets binnen die gebruikt werden in de films
  • Treed in de voetsporen van je favoriete karakters over de Wegisweg
Overzicht
Neem de bus vanuit Londen centrum for deze magische dagtour in de Warner Brothers Studio. Neem een kijkje achter de schermen van de Harry Potter filmsets; bekijk de betoverende rekwisieten en kostuums, en treed in de voetsporen van je favoriete karakters.
Wat te verwachten
Ga op een betoverend avontuur naar de Harry Potter en Warner Brothers Studio. Stap in de bus in het centrum van Londen en reis naar het thuis van de Vuurflitsen, chocoladekikkers en Wisseldrankjes. Kom dichtbij de met spreuken omgrensde sets, de meest iconische rekwisieten en de kostuums die gedragen zijn door het trio Harry, Ron en Hermelien. Ontdek de grootste geheimen van Zweinstein, waaronder leuke feitjes en vragen over de special effects en animatronics.

Nadat je bij de studio aankomt, heb je ongeveer 4 uur om alle sets, rekwisieten en de cadeauwinkel te verkennen. Laat een foto van jezelf nemen bij je favoriete filmlocaties zoals de indrukwekkende Grote Zaal, Perkamentus' kantoor, en de kamer van Griffoendor. Loop over de grinten Wegisweg en denk aan de heksen en tovenaars terwijl je langs Oliviander's, Klieder en Vlek, en Braakbals' Uilenboetiek loopt.

Vanaf nu kunnen bezoekers perron 9 ¾ bezoeken en een rit maken met de Zweinstein Express! Verken een perfecte nabootsing van het perron en de trein zelf. Herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door met een bagage kar te poseren vlak voordat die door de muur verdwijnt en wandel door het gangpad van de trein. Leer hoe de iconische treinscènes zijn gefilmd, en doorzoek de bagage van je favoriete karakter! Vul je Zweinstein avontuur aan met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein en vind daar vele leuke dingen die geïnspireerd zijn op je favoriete Potter films.

Nadat je je hebt gelaafd aan schuimig Boterbier en geprobeerd hebt om te vliegen op een bezemsteel, is het tijd om de bus terug te nemen naar Londen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in de studiowinkel waar je souvenirs kunt vinden, voordat je teruggaat naar de wereld van de Dreuzels!

Inbegrepen
  • Vervoer heen en terug
  • Entreebewijs
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Afhaaldienst vanuit het hotel
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Ga aan boord van de bus bij Fountain Square 4, 121-151 Buckingham Palace Road, Londen SW1W 9SH (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kies tijdens het boeken je 'starttijd', afhankelijk van wanneer je in Londen op de bus wilt stappen. Je komt ongeveer 2 uur later bij de studios aan (zie de trefpuntinformatie voor een lijst met tijden).

Boterbier™ kan allergiegevoelige ingrediënten zoals noten bevatten. De aanbieder neemt geen verantwoordelijkheid voor enige negatieve bijwerkingen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1748 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Golden Tours - Gray Line London

Product ID: 16403