Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds daguitstap

Warwick Castle, Stratford, Oxford en Cotswolds daguitstap

Vanaf $140 per persoon

Ontdek Oxford tijdens een begeleide wandeltocht vanuit Londen. Je bezoekt Stratford-upon-Avon om de geboorteplaats van William Shakespeare, zijn klaslokaal en Guildhall te zien. Ontdek Warwick Castle van binnen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 12 uur
Begintijd 08:15
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bekijk Shakespeare's school en Guidhall
 • Ga met versnelde toegang naar binnen bij Warwick Castle
 • Bewonder de wassen beelden in Madame Tussauds in het kasteel
 • Rij door de Cotswolds
Volledige beschrijving
Reis terug in de tijd, duik de geschiedenis van Engeland in en ontsnap aan de drukte van Londen. De dag begint met een wandeling door Oxford, de thuisbasis van één van 's werelds beroemdste universiteiten. De faculteiten worden beschouwd als de mooiste staaltjes architectuur van Europa. Na vrije tijd om souvenirs te kopen ga je door de Cotswalds verder richting Stratford. Privérondleiding Shakespeare's school en Guildhall Shakespeare's school en Guildhall wordt beschreven als als "één van de meest sfeervolle, magische en belangrijke gebouwen van heel Groot-Brittannië" en opende voor het eerst in 2016 haar deuren voor het publiek om de 400e verjaardag van de sterfdag van de auteur te vieren. Reis terug naar 1570, het jaar waarin William Shakespeare leerde lezen en schrijven. Je bekijkt de plek waar toonaangevende theatergezelschappen optraden. Ze zouden een grote invloed hebben op de jonge theatermaker. Je wordt uitgenodigd voor een privérondleiding voordat de school 's ochtends zijn deuren opent voor het grote publiek. Je mag een les in Tudor-stijl bijwonen, met veer en inkt schrijven, de zeldzame middeleeuwse muurschilderingen bekijken en nog veel meer.  Stratford-Upon-Avon De wieg van William Shakespeare, de belangrijkste schrijver in het Engelse taalgebied, stond in Stratford. In dit charmante marktstadje vindt je de theaters van de wereldberoemde Royal Shakespeare Company. Een charmant riviertje meandert door de stad, langs de mooie Holy Trinity Church waar Shakespeare begraven ligt. Bekijk enkele prachtige half-houten gebouwen uit Shakespeares tijd, waaronder zijn geboortehuis. Warwick Castle Dit is het grootste Middeleeuwse kasteel van Groot-Brittanië. Warwick Castle, met 1000 jaar geschiedenis, neemt je mee naar tijden van banketten, bloederige strijden en koninklijke excessen. Binnengekomen over de loopbrug  ontdek je hier de torens, kamers en tuinen van het kasteel. Oxford en Cotswolds Oxford, de stad met geweldige torens, boten en ’s werelds oudste universiteiten net als een van de fijnste architectuur van Europa. De faculteiten zelf, die de universiteit vormen, zijn deel van architectonische hoogtepunten, hun met klimop beklede stenen muren beschermen de kapellen, hallen en bibliotheken. Proef de sfeer van deze prachtige stad in je op tijdens een rondleiding van de stad met gids of neem een theepause waar de echte Alice (inspiratie voor Alice in Wonderland) haar snoep kocht! Je daguitstap naar Oxford belooft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Op naar de mooie stad maak je ook een kort ritje door de panoramische Cotswolds.
Inbegrepen
 • Luxe bus met airconditioning
 • Professionele Blue Badge gids
 • Toegang tot de school van Shakespeare en Guidhall
 • Toegang tot Warwick Castle
 • Fotomoment voor het Geboortehuis van Shakespeare
 • Lunch en drankjes
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Temperatuurcontroles zijn verplicht

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De bus vertrekt vanaf busstation Victoria bij Gate 19 om 08:15 uur. Het inchecken begint 15 minuten voor de vertrektijd.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Huisdieren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 53 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8/5
 • Vervoer
  4.3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,7/5
Sorteren op

Sorteren op

Geweldige dagtour.

Mooie tour, Mary Ann een geweldige gids en André een goede chauffeur. Genoeg tijd in Stratford upon Avon en Warwick Castle, maar te snel door de Cotswolds gereden. Helaas te weinig gezien in Oxford. De colleges van de universiteit waren gesloten en te weinig tijd om verder iets van Oxford te zien.

30 juli 2017

Great Day Trip for Tourist

I highly recommend this trip to tourist who would like to experience a different take of England - from its countryside to Shakespeares, to castles, architecture and all. The tour guide was exceptional in terms of providing information, touring us around and making us feel comfortable around the places and feeling secure. He made us feel we stepped into a world of cities we have been through. The coach was clean and the driver was nice. The places we have been through were very nice, historical and interesting. That's what made these places unique. This is something that every person would need to see and experience.

Verder lezen

4 november 2018

Vertalen

EXCELLENT VALUE FOR MONEY

Everything in the tour was excellent. We were disappointed though, with the fact that Christchurch College in Oxford did not allow us to visit the premises where Harry Potter movies had been filmed filmed (visiting them was one of the reasons that lead me to book with you for the Saturday Tour instead of the Sunday one, when you visit Brassnose College.)

Verder lezen

24 maart 2017

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 437