WWII Westminster wandeltocht & Churchill's War Rooms

WWII Westminster wandeltocht & Churchill's War Rooms

Vanaf US$ 80,69 per persoon

Kom meer te weten over het leven in Londen tijdens de WOII op rondleiding van 2,5 uur door Churchill's War Rooms en ontdek de oorlogsgeheimen van Westminster. Zie de oorlogsbunker die Winston Churchill en zijn regering beschutte tijdens de London Blitz.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken het Londense doolhof van ondergrondse ruimtes die dienst deden als bunkers in de Tweede Wereldoorlog
 • Bekijk de geheime oorlogkamers van Winston Churchill
 • Profiteer van een wandeltocht door de oorlogssites van Westminster
 • Kom meer te weten over de regeringen en vorsten van Europa die in ballingschap in Londen zijn gedwongen
 • Ontdek het leven en de nalatenschap van Churchill en zijn speciale relatie met Roosevelt
Volledige beschrijving
Verken de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in de Londense wijk Westminster en ontdek de geheime bunker die premier Winston Churchill en zijn regering gebruikten tijdens de Duitse bombardementscampagnes. Thuisbasis van undercover en vaak ondergrondse bases voor regeringen in ballingschap, Westminster leed bijzonder slecht tijdens de Blitz en was overspoeld met spionage. Je unieke rondleiding begint met een wandeling rond enkele van de meest historische locaties van Londen, zoals 10 Downing Street, de Houses of Parliament en de Westminster Abbey. Eindig bij de Cenotaaf, gebouwd als een gedenkteken voor de Eerste Wereldoorlog en nu het belangrijkste nationale oorlogsmonument van het VK. Bekijk onderweg het standbeeld van Sir Winston Churchill en het monument voor de Vrouwen van de Tweede Wereldoorlog, over regeringen en monarchen die in ballingschap werden gedwongen in Londen toen Duitsland de naties van Europa overmachtigde en meer. Dan is het tijd om naar de oorlogsbunker van de Churchill War Rooms te gaan. Je wandelt door het Churchill Museum en komt meer te weten over het doolhof van ondergrondse ruimtes die werden gebruikt om oorlogsstrategieën uit te werken en te plannen. Hoewel je gids je niet naar binnen begeleidt, kun je op je gemak door de War Rooms bladeren en fascinerende feiten uit je audiogids horen terwijl je ronddwaalt. Ervaar hoe het leven was voor degenen die in de donkere kamers werkten en hoe ze vijandelijke communicatie ontcijferen en kaarten van de bewegingen van het leger maakten. Je komt meer te weten over de primitieve zonnelampen die werden gebruikt om voldoende vitamine D te krijgen en hoe zelfs de families van degenen die daar werkten niet wisten wat ze voor hun kost deden. Ontdek de nalatenschap van Sir Winston Churchill en hoor authentieke audio van zijn inspirerende toespraken in de oorlogstijd. Ontdek fascinerende verhalen over het privé- en openbare leven van Churchill, van zijn liefde voor zijn vrouw tot zijn speciale relatie met president Roosevelt. Je ziet zelfs de originele deur naar 10 Downing Street waar hij doorheen liep nadat hij premier was geworden. De oorlogsruimtes zijn precies bewaard zoals ze waren op de dag dat de lichten werden uitgeschakeld in 1945, met tekens die het weer buiten aanduidden. Terwijl je je dieper in het labyrint begeeft, ontdek je hoe het leven onder de grond doorging, van de meest geheime gesprekken tussen Churchill en Roosevelt in de Transatlantic Telephone Room tot eenvoudige huiselijke zorgen in de keuken van Churchill.
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids
 • Toegangsticket en reserveringskosten voor Churchill's War Rooms
 • Koptelefoons om je gids beter te kunnen horen als die nodig zijn
 • Audiogids in de War Rooms
 • Fooi
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids buiten Westminster Station. Volg de borden naar Exit 2 Victoria Embankment en neem vervolgens de trap naar straatniveau naar Victoria Embankment. De groep ontmoet op de trap achter het standbeeld van Boadicea op een strijdwagen. *Let op: het ontmoetingspunt is niet in The Churchill War Rooms*

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Kinderwagens

Goed om te weten

 • Deze tour werkt met een maximum van 20 deelnemers
 • Deze tour is niet in staat extra service te bieden aan gasten in rolstoelen, of gasten met een bewegingsbeperking
 • Buggy's en kinderwagens zijn niet toegestaan
 • Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je 15 minuten voor vertrek bij het trefpunt aanwezig bent. Gasten die na de geplande vertrektijd arriveren kunnen niet meer geholpen worden en tickets voor gemiste tours kunnen niet teruggegeven worden
 • Draag comfortabele schoenen, aangezien er redelijk wat gelopen wordt tijdens de tour
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.8 / 5
 • organisatie
  4,7 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,4 / 5
 • veiligheid
  4,9 / 5
Sorteren op

Our tour guide, David, was very informative, entertaining and made the visit thoroughly enjoyable. The walk around BigBen/Parliament/Westminster Abbey was loaded with historical facts necessary to understand the context of the war rooms. The war rooms are well preserved and the audio tour has an excellent balance of facts and brevity.

1 januari 2020

Vertalen

The walking tour of Westminster was excellent--brought history to life

The walking tour of Westminster was excellent--the guide brought history to life, with many interesting stories. The War Rooms tour was really interesting, but I was surprised to find out that portion was not guided and instead was an audio guide tour. That should be noted, so people can decide if that's what they want. Because I'm hearing impaired, that was not really a good option for me.

Verder lezen

15 oktober 2019

Vertalen

This was a great way to not only see Westminster but also to see an amazing part of history. The only warning I would give is that you really have to be prepared to walk. We did this after walking all morning and we were spent afterwards-but in a good way.

27 september 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 44299