London Bridge
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

London Bridge: tours & tickets

London Bridge: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 829 tickets en tours

Wat anderen zeggen over London Bridge

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 7.326 beoordelingen

Een leuke , interessante middag in Londen!

De inhoud van de tour was goed. Gids was op tijd op de afgesproken plek. Hij kon enthousiast vertellen. De kleine quiz vragen , aangevuld met een tablet, onderweg waren een leuke aanvulling. Het grote minpunt van de tour was dat deze nog net geen 2 uur duurde ipv de 3 uur , die overal beschreven staat. Daarnaast bestonden de laatste 20 min ook nog uit een metro rit vanaf metro Bank naar Kings Cross ( door ons zelf betaald) . Gezien het uur dat nog over was, verwachtte men dat de tour daar verder zou gaan. Bij het station aangekomen echter eindigde de tour, na een afscheidswoordje van de gids, onmiddellijk en keerde deze huiswaarts. Wel kon men daar op eigen gelegenheid de toeristische atractie rondom 'perron 9 3/4' nog bekijken. Wij hadden dit echter eerder al uitvoerig bekeken en zijn dus na het afscheid van de gids weer terug gereden met de metro. Zonde van tijd en geld. Wij hebben bewust voor deze tour van 3 uur gekozen , ondanks dat deze duurder was dan de 2 uur durende tours.

Londen: Harry Potter & Fantastic Beasts met platform 9 ¾ Beoordeeld door

Leuke manier om snel veel bezienswaardigheden te ontdekken

Je rijdt langs tal van bezienswaardigheden op een korte tijd, waardoor je veel zaken kunt ontdekken waar je anders uren over doet. Uiteraard krijg je er zo een beperkte uitleg bij en zie je alles vanaf de buitenkant. Doordat het 's avonds plaatsvindt, is Londen gehuld in een gezelligere sfeer. Zo zie je Harrods volledig omhuld door lichtjes. Kleed je wel iets warmer, want je zit bovenaan een open dubbeldekker dus er is veel wind. Onze gids gaf zeer leuke weetjes mee, maar ging snel. Als je niet zo goed Engels spreekt of de geschiedenis van Londen minder goed kent, gaat het wat vlug. Er is geen Nederlandse audioheadset, wel een Franse. P.S.: voorzie ook wat kleingeld om mee te geven als fooi op het einde.

Londen in de Avond: 90-minuten Durende Opendak Bustour Beoordeeld door

Ideale manier om in twee uur groot deel van het centrum te zien

Ga met T1 op pad en niet met de T2-bus, dan heb je een persoonlijke gids die vertelt over alles wat je onderweg tegenkomt. Verder was het in de ochtend was het aanzienlijk rustiger op de bus. Je kunt voor overige evenementen met korting kaartjes bestellen bij de kaartjescontroleur voordat je voor het eerst op de bus stapt. Maar denk daarover goed na want later bleek dat we met ons treinkaartje nog goedkopere tickets voor de Londen Eye hadden kunnen kopen.

Goede routes en veel info via oordopjes die goed te verstaan waren

De routes waren erg leuk om te volgens al moest de bus een keer wegens drukte een andere route volgen en zelfs stoppen vanwege een demonstratie. Wel moeilijker was het om te zien waar je was op de kaart en ook bij de bushaltes was het moeilijk om te weten wanneer welke bus daar zou arriveren. Ik weet niet of dat via een app was te volgen. Maar verder geen enkel probleem

Goede indruk van de stad in paar uur !!!

De tour was erg leuk. Begon met de bustour waarbij je af en toe uit de bus ging. De gids deed het ook erg grappig en vertelde leuke verhalen. Daarna de tour en als laatst de Londen Eye. Echt een aanrader. De complete tour is leuk om te doen zeker als je Londen nog niet kent, gelijk in een paar uur goed beeld bij de stad omdat je op verschillende plekken komt.