London Eye
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap London Eye

Wil je alle activiteiten in London Eye ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over London Eye

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 675 beoordelingen

De boottocht was erg leuk voornamelijk door de onwijs leuke gids Vicky. Door middel van de boottocht zie je meteen de belangrijkste bezienswaardigheden langst de rivier. Voor de London Eye hebben we ongeveer een half uur in de rij gestaan voordat we aan de beurt waren (de wachttijd werd netjes aan de balie vermeld). Vanuit de London Eye kun je ver over Londen heen kijken, maar het uitzicht is niet spectaculair. Als je een goedkopere optie zoekt kun je ook gratis op reservering (of op de bonnefooi een gokje wagen) naar boven gaan in het gebouw de "walkie talkie".

wij namen de laatste afvaart toen het al donker was en dat alles verlicht was maakte het extra mooi. Jammer alleen dat de gids alleen vertelt over alles aan de rechtse zijde van de boot. Zit je links en binnen dan zie je het meeste niet op dat moment maar pas als de boot gekeerd is, dus op de terugweg. Mijn tip: ga of op het dek zitten of binnen aan de rechtse kant!

Goede indruk van de stad in paar uur !!!

De tour was erg leuk. Begon met de bustour waarbij je af en toe uit de bus ging. De gids deed het ook erg grappig en vertelde leuke verhalen. Daarna de tour en als laatst de Londen Eye. Echt een aanrader. De complete tour is leuk om te doen zeker als je Londen nog niet kent, gelijk in een paar uur goed beeld bij de stad omdat je op verschillende plekken komt.

Geweldig uitzicht en geeft even een ander perspectief van de stad. Neem voor de zekerheid wel een regenjas mee, want het kan best regene en je zit in een open boot (je kunt onderin droog staan, maar als het druk is is dat geen optie).

superleuke dag. groep was wel iets te groot maar is eigenlijk wel meegevallen voor iedereen die op tijd was. je ziet zeer veel van Londen en dat op toch relatief korte tijd