London Gatwick Airport
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

London Gatwick Airport: tours & tickets

London Gatwick Airport: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 785 tickets en tours

Wat anderen zeggen over London Gatwick Airport

Gemiddelde beoordeling
4.2 / 5
gebaseerd op 1.192 beoordelingen

We hebben de e-tickets bij een ticket-machine omgezet in een treinticket. Was makkelijk te doen. Je hebt de keuze om alleen eerst de heenreis te printen of gelijk ook het retour kaartje. Heb het laatste gedaan dan hoef je op de terugreis niet meer langs de automaat. Even zoeken voor de trein, maar ging ook prima. Lekker gezeten in de trein. Waren erg snel van het vliegveld van Gatwick naar Vicoria station. En vandaar uit met de metro naar Paddington. Terug ging net zo makkelijk. Prima aanrader.

Heel goed geregeld. De treinverbinding is zonder stops van Gatwick Airport naar London Victoria (en retour) treinstation (hierbinnen ook toegang tot de metro) Nette trein, en goede hulp op de stations. Alles wordt duidelijk vermeld, binnen en buiten de trein.

Online boeken is erg handig. Realiseer wel dat je nog langs een loket moet om je voucher in te wisselen voor een kaartje. Er staat dat de trein elk kwartier gaat, wij waren op zaterdag en zondag in Londen en de trein ging elk half uur..

Simpel en snel v t voren besteld retour ticket vooral terug waren we 1 minuut voor vertrek bij de trein als we nog tickets hadden moeten kopen hadden we een trein later gehad

Handig om van te voren te hebben. Het inwisselen van de voucher is wat lastig. Maar er is voldoende hulp aanwezig om er een succes van te maken.