Rondleiding

Londen: Beleef de wisseling van de wacht

Activiteitenaanbieder: UTG EXPERIENCE

Londen: Beleef de wisseling van de wacht

Activiteitenaanbieder: UTG EXPERIENCE

Vanaf € 20 per persoon

Buckingham Palace is een absolute aanrader bij een bezoek aan Londen. Vergezeld door een lokale gids krijg je de kans om de koninklijke wacht voor de paleisdeuren te zien wisselen. Dit is een wereldberoemd spektakel, echt authentiek Londen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Italiaans, Frans, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Leer alles wat er te weten valt over de traditie van de wisseling van de wacht
 • Ontdek de beste plek om de wisseling van de wacht te bekijken
 • Beleef een Londense traditie met een lokale gids
Volledige beschrijving
De wisseling van de wacht moet je absoluut ervaren bij een bezoek aan Londen. Tijdens deze tour zal je gids je uitleggen hoe de wisseling van de wacht, ook wel bekend als "Guard Mounting", een van de meest populaire toeristische attracties in Londen is geworden. Je zult zien hoe de soldaten van uit hun positie worden 'ontheven' op een heel bijzondere manier, vergezeld door een militaire fanfare. De soldaten beschermen de Koning of Koningin van Engeland al sinds het bewind van Hendrik VII, die de Koninklijke Lijfwacht heeft opgericht als een permanente instelling. De traditie bestaat al meer dan 500 jaar. Alle bewakers zijn gekleed in een traditionele rode tuniek en een karakteristieke helm met berenvel. De muziek die de wisseling van de wacht begeleidt kan zowel militair als hedendaags zijn, een niet te missen attractie.
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids
 • Koptelefoons waar nodig
 • Fooi
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Standbeeld van Godin Diana: net buiten Green Park metrostation (Piccadilly South Side Exit). De gids draagt een badge met de naam van de lokale partner erop.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Data en tijden kunnen veranderen, soms op korte termijn (wanneer de bewakers nodig zijn voor operationele of andere ceremoniële taken, en als gevolg van wegafsluitingen)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 /5

gebaseerd op 271 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Uitstekende gids die ons vóór de wisseling van de wacht vertelde en tijdens het doorkruisen van de districten ons op plezierige wijze de geschiedenis van Engeland zijn tradities vertelde en ons vertelde over verschillende historische woningen. Aan de andere kant heeft het geen zin om een gids voor de wisseling van de wacht te hebben die net als iedereen achter de poorten toekijkt!

Verder lezen

2 juni 2022

Bezoek aan pleinen, monumenten ... tot La Relève dd la Garde, met veel details en scherpe anekdotes, in het bijzonder over de koningen en koninginnen van Engeland, en ook een beetje over de familie Windsor! Zeer leuke gids en die pinda's in zijn tas had voor de kinderen om de eekhoorns van Saint Jame's Park te voeren. Erg leuk voor kinderen.

Verder lezen

6 januari 2020

Morgan, onze gids was uitzonderlijk. Ze was goed thuis in haar kennis van geschiedenis en bracht ons eerst naar de Wellington Barracks om de voorbereiding te bekijken en daarna terug naar Buckingham Palace, met een perfect uitzicht vanaf het platform. Plus ze was leuk en waarschijnlijk een van de beste gidsen die we ooit hebben gehad.

30 november 2019

Product ID: 195008