Toegangsticket

Londen: The Shard-toegangsticket

Activiteitenaanbieder: The View from The Shard

Londen: The Shard-toegangsticket

Activiteitenaanbieder: The View from The Shard
Snel uitverkocht Gisteren 43 keer geboekt

Vanaf € 32,60 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 43 keer geboekt

Bewonder Londen vanaf de 72e verdieping van een van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Je hebt 360 graden panoramisch uitzicht op de stad van binnen. In een moedige bui? Waag je buiten op het hoogste uitkijkplatform in West-Europa!

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over

Belevenis

Highlights
 • Stap uit op het hoogste uitkijkplatform van West-Europa, op de 72e verdieping van The Shard
 • Geniet van een spectaculair 360-graden uitzicht over Londen vanaf 240 meter hoogte
 • Leer meer over de geschiedenis van Londen via multimedia-exposities
 • Verken The Shard in je eigen tempo - er zijn geen tijdsbeperkingen voor je ticket
Volledige beschrijving

Kijk hoe de straten van Londen wegvallen terwijl je klimt naar het hoogste uitkijkplatform van West-Europa op de 72e verdieping van The Shard. Met een flexibel ticket kun je zoveel tijd besteden als je wilt en genieten van een panoramisch uitzicht over de stad, met een zicht tot 65 kilometer. Test je grenzen en stap naar buiten op het open uitkijkplatform op de 72e verdieping, of bewonder het uitzicht van binnenuit. Leer meer over de geschiedenis van Londen via multimediadisplays en tentoonstellingen, of leun achterover en geniet van het uitzicht vanuit de champagnebar. The Shard herdefinieert de skyline van Londen en wordt binnenkort een dynamisch symbool van de stad, herkenbaar over de hele wereld. Het unieke gebouw heeft een gebeeldhouwd ontwerp van glazen facetten die naar binnen neigen zonder elkaar aan de bovenkant te ontmoeten, zodat het gebouw op natuurlijke wijze kan ademen. Werp een blik omhoog naar de glazen punten die de bovenkant van het gebouw vormen, dat een hoogte van 310 meter bereikt. Sluit uw reis af in de boetiek, waar u een souvenirfoto kunt kopen.

Inbegrepen
 • Ticket voor de attractie
 • Souvenirfoto - ter plekke te koop, tegen een meerprijs
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Adres: London Bridge, Londen. De ingang van de attractie is aan Joiner Street, naast het metrostation London Bridge.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Aangezien deze activiteit op zaterdag en zondag snel uitverkocht is, wordt u sterk aangemoedigd om uw voucher op deze dagen van de week vroeg in te wisselen om uw gewenste tijd te claimen. Anders kun je The Shard mogelijk niet bezoeken op de door jou gekozen dag
 • Met dit flexibele ticket kunt u zo lang als u wilt de adembenemende uitzichten van de Shard bewonderen en kunt u de dag van uw boeking zonder extra kosten wijzigen (afhankelijk van beschikbaarheid)
 • Toegangstijden variëren afhankelijk van de dag
 • Lijnen kunnen lang zijn, dus het is aan te raden om direct nadat je van plan bent om te bezoeken geen andere tour of tijdgevoelige activiteit te boeken
 • Baby's onder de 3 jaar hebben geen ticket nodig
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 4014 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik ben erg "jaloers" op een vriend, die vorig jaar een seizoenkaart voor een goede prijs heeft gekregen. Ik hou van het bezoek aan het uitzicht van binnenuit en ik ben "verliefd" op de Shard die in Londen loopt bij elk weer, tijd en ineens om deze elegante toren te herkennen en Renso Piano en zijn groep te bedanken om het voor ons Londenaar te ontwerpen en de toeristen. Voor mij zou het opwindend zijn geweest om het gatengebouw van binnen te leren kennen! AnnaRoman, een Hongaarse Brit, leeft een gelukkig leven in Londen.

Verder lezen

17 november 2022

De tour, die als optie bij de bezichtiging was inbegrepen, was de moeite waard om te blijven hangen, omdat het veel interessante informatie bevatte over de bezienswaardigheden vanaf de Shard en veel geschiedenis en trivia van Londen. De kijkgelegenheid was goed geregeld en we mochten zo lang blijven als we wilden.

5 november 2022

Het was de beste plek voor een recht uitzicht op het Capitool. Ik zag landmarkeringen en je kunt naar boven gaan en buiten op de Shard zijn. De gastvrijheid was daar uitstekend en we hadden drankjes en ijsjes. Ze deden ook gratis schminken voor Halloween, maar dat deden we niet omdat er een rij stond. Je kunt daar een gratis gids krijgen die je vertelt over The Shard en ik heb ook wat cadeaus gekocht in de cadeauwinkel. Ik kocht een fotoboek met onze foto's erin voor 24 pond en een paar andere dingen. Een geweldig dagje uit, want je kunt er zo lang blijven als je wilt. Ik raad het aan.

Verder lezen

1 november 2022

Product ID: 24625