Belevingen in
London Luton Airport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

London Luton Airport: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

1. Busvervoer luchthaven Luton naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie met een makkelijke en voordelige bus transfer tussen Luton Airport en London Victoria busstation. Deze transfer van Luton Airport, die vaak vertrekt, brengt je helemaal naar het centrum van Londen en stopt bij belangijke punten in de stad zoals Golders Green, Baker Street en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Je krijgt een plek op de eerstvolgende bus, en daar ze 24/7 elke 15 minuten vertekken zal je spoedig in de hoofdstad zijn. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord.

...
Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

2. Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

Reis comfortabel en ontspannen als je overgedragen bent door een auto met airconditioning vanaf de luchthavens van Londen naar uw centrum van Londen onderkomen in een tijdig door een chauffeur. This transportation service is available 24 hours a day, 365 days year, enabling you to safely arrive at your destination without the hassle of public transportation, the expense of last-minute cabs and the confusion of finding your way to a foreign hotel and accommodations. Private transfers from all major London airports including Gatwick, Heathrow, Luton and Stansted to any address, either hotel or private accommodation, in the London area are available. The private transfer is also offered from the main UK ports of Southampton, Dover, and Harwich to and from any Central London hotel.

...
Luchthavens Londen: gedeeld vervoer naar hotels in Londen

3. Luchthavens Londen: gedeeld vervoer naar hotels in Londen

Boek deze gedeelde vervoersdienst en kies voor de beste manier om van de luchthavens Heathrow en Gatwick naar je hotel of accommodatie in het centrum van Londen te komen. Het vervoer duurt tussen de 1 en de 1,5 uur. De chauffeur wacht je op in de aankomsthal en brengt je snel naar je accommodatie. Onderweg stop je maximaal 3 keer om andere passagiers op te halen. De vervoersdiensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, dus het maakt niet uit wat de geplande aankomsttijd van je vlucht is. Vermijd het gedoe van reizen met het openbaar vervoer, ga lekker zitten en ontspan in een comfortabel voertuig met airconditioning, terwijl je chauffeur je veilig naar je eindbestemming brengt.

...
Executive Transfer Luton Airport naar het centrum van Londen

4. Executive Transfer Luton Airport naar het centrum van Londen

Een geschikte chauffeur, die attent en toch discreet is, zal klanten ontmoeten bij de informatiebalie van de luchthaven met een bord van City Transfers UK met de naam van de klant. Hij helpt met de bagage en begeleidt de klanten naar de wachtende chauffeurswagen, waar hij de bagage van de klant inlaadt en veilig en comfortabel naar hun hotel brengt. Je krijgt kranten en vers mineraalwater in flessen om je op te frissen na hun vlucht. Voor de terugreis naar de luchthaven zal uw chauffeur op het gevraagde tijdstip bij het hotel aankomen, contact opnemen met de klant bij de receptie of de klant bellen in zijn kamer, indien gewenst. De chauffeur laadt dan de bagage in de auto en brengt de klanten naar hun vertrekterminal, waar hij een bagagekar krijgt en de bagage van de klant erop laadt.

...
Privé transfer London Gatwick Airport naar Heathrow Airport

5. Privé transfer London Gatwick Airport naar Heathrow Airport

Reis gemakkelijk en stressvrij van London Gatwick Airport naar Heathrow Airport met een privétransfer met chauffeur. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam bij de informatiebalie in de Aankomsthallen. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, zowel hotel als privé, in de omgeving van Londen. De privétransfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar elk hotel in centraal Londen.

...
Londen: privévervoer van luchthavens naar centraal Londen

6. Londen: privévervoer van luchthavens naar centraal Londen

Reis comfortabel en ontspannen terwijl je tijdig overgedragen wordt door een privé-auto met airconditioning vanaf alle grote luchthavens van Londen naar je verblijf in het centrum van Londen. Vermijd het gedoe van reizen met het openbaar vervoer, de kosten van op het laatste moment een taxi boeken en de verwarring van reizen via een luchthaven in het buitenland, met een vervoersservice die 24 uur per dag, 365 dagen per week beschikbaar is. Ontspan in de wetenschap dat aan alle coronamaatregelen wordt gedacht. Er rijden weinig mensen mee, er wordt voor en na elke rit grondig schoongemaakt, en mondkapjes zijn verplicht. Chauffeurs dragen ook handschoenen en raken alleen bagage aan als hen dat wordt gevraagd, dus machtig je chauffeur om dit te doen als je hulp nodig hebt met je koffer. Nadat je door de douane komt, word je begroet door de vertegenwoordiger van de lokale partner, die een bordje met je naam vasthoudt. Je wordt naar je auto begeleid en je bagage wordt voor je in de auto gelegd. Dan word je veilig en comfortabel naar de door jou gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal je chauffeur je bagage weer uit de auto tillen.

...
Privé transfer Gatwick Airport naar City Airport / Docklands

7. Privé transfer Gatwick Airport naar City Airport / Docklands

Reis van London Gatwick Airport naar City Airport, Docklands met een privéauto met chauffeur. Wij bieden transfers naar alle Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, hetzij hotel of privé, in de omgeving van Londen. De privé-transfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar alle hotels in Central London. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u door uw chauffeur begroet, die een bordje met uw naam bij de informatiebalie in de aankomsthallen houdt. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

...
Privévervoer van het centrum van Londen naar de luchthaven van Luton

8. Privévervoer van het centrum van Londen naar de luchthaven van Luton

Reis gemakkelijk en stressvrij van het centrum van Londen naar Luton Airport met een privétransfer met chauffeur. Wacht bij de conciërgebalie in de lobby van uw hotel en ontmoet uw privéchauffeur die u zal helpen met uw bagage. Verblijft u op een privéadres, dan belt de chauffeur op de zoemer of neemt direct contact met u op. Leun achterover en ontspan terwijl uw ervaren chauffeur de optimale route naar Luton Airport neemt, zodat u ruim op tijd voor uw vlucht aankomt.

...
Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

9. Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

Reis gemakkelijk en stressvrij van London Heathrow Airport naar Southampton Port met een privétransfer met chauffeur. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam bij de informatiebalie in de Aankomsthallen. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, zowel hotel als privé, in de omgeving van Londen. De privétransfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar elk hotel in centraal Londen.

...
Privé Transfer London Heathrow Airport naar Gatwick Airport

10. Privé Transfer London Heathrow Airport naar Gatwick Airport

Reis eenvoudig en stressvrij van de luchthaven Londen Heathrow naar Gatwick met een privétransfer met chauffeur. Nadat u de douane heeft ontruimd, wordt u door uw chauffeur begroet, die een bordje met uw naam bij de informatiebalie in de aankomsthallen houdt. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, hetzij hotel of privé, in de omgeving van Londen. De privé-transfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar alle hotels in Central London.

...

Sitemap London Luton Airport

Wil je alle activiteiten in London Luton Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over London Luton Airport

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.417 beoordelingen

Van Airport naar Centrum London ging soepel. We kwamen om 07.00 op vliegveld en al om 08.00 zaten we in de bus. Wel ff langs de balie om uitgeprinte versie van ticket te laten maken. Van Centrum naar Airport ging niet zo soepel. De bus kwam 45 min later. De chauffeur gaf aan dat er lange file was. Ondertussen stonden we één uur op de bus te wachten onder de regen. Daar gelaten dat we een taxi hadden genomen om op tijd bij de halte te zijn. Maar goed we zijn binnen, maar toen zijn wij in de avond spits beland en duurde wel ff om op vliegveld te komen. Gelukkig waren we op tijd.

Veilige en aangename reis van Heathrow naar mijn hotel in de buurt van Victoria Station... Een aanrader voor het gemak!

It’s a good and easy way to see a lot about London. Nice facts. We enjoyed it a lot.

Prima manier om van Luton airport naar hartje Londen te reizen

Snelle transfer van en naar London vanuit Luton airport