Belevingen in
London Stansted Airport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

London Stansted Airport: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

1. Busvervoer luchthaven Stansted naar centraal Londen

Begin of eindig je vakantie comfortabel met een gunstige bustransfer tussen Stansted Airport en busstation London Victoria. Deze service vanaf Stansted Airport, die gemiddeld elke 15-20 minuten rijdt, brengt je direct naar de hoofdstad en doet onderweg belangrijke bestemmingen in het centrum aan, waaronder Golders Green, Baker Street, Liverpool Street, Stratford en Marble Arch. Bij aankomst op het vliegveld kun je je GetYourGuide-voucher inwisselen bij een van de vele verkoopbalies. Deze dienst wordt 24/7 aangeboden en vertrekt ongeveer elke 15 minuten; voor je het weet sta je in het centrum van de stad. De hoogwaardige bussen brengen je van de uitgang van de luchthaven naar Centraal-Londen. Leun achterover in de leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes, veel beenruimte, toiletten, airconditioning en stopcontacten. Sommige bussen hebben zelfs Wi-Fi aan boord. Na een uitvoerige wijziging van de dienstregeling vanaf 18 maart wordt de frequentie van alle luchthavendiensten verminderd en zullen de volgende haltes niet meer worden bediend. Zorg er dus voor dat je de website raadpleegt voordat je op reis gaat zodat je op de hoogte bent van de meeste recente wijzigingen. Je kunt er zeker van zijn dat je ticket geldig is vanaf de dichtstbijzijnde halte. • Kings Cross - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • Farringdon - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Liverpool Street • South Hackney - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Stratford • Waterloo - dichtstbijzijnde beschikbare halte London Victoria • Southwark - dichtstbijzijnde beschikbare halte is London Victoria • Portman Square - dichtstbijzijnde beschikbare halte is Marble Arch

...
Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

2. Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

Reis comfortabel en ontspannen als je overgedragen bent door een auto met airconditioning vanaf de luchthavens van Londen naar uw centrum van Londen onderkomen in een tijdig door een chauffeur. This transportation service is available 24 hours a day, 365 days year, enabling you to safely arrive at your destination without the hassle of public transportation, the expense of last-minute cabs and the confusion of finding your way to a foreign hotel and accommodations. Private transfers from all major London airports including Gatwick, Heathrow, Luton and Stansted to any address, either hotel or private accommodation, in the London area are available. The private transfer is also offered from the main UK ports of Southampton, Dover, and Harwich to and from any Central London hotel.

...
Luchthavens Londen: gedeeld vervoer naar hotels in Londen

3. Luchthavens Londen: gedeeld vervoer naar hotels in Londen

Boek deze gedeelde vervoersdienst en kies voor de beste manier om van de luchthavens Heathrow en Gatwick naar je hotel of accommodatie in het centrum van Londen te komen. Het vervoer duurt tussen de 1 en de 1,5 uur. De chauffeur wacht je op in de aankomsthal en brengt je snel naar je accommodatie. Onderweg stop je maximaal 3 keer om andere passagiers op te halen. De vervoersdiensten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, dus het maakt niet uit wat de geplande aankomsttijd van je vlucht is. Vermijd het gedoe van reizen met het openbaar vervoer, ga lekker zitten en ontspan in een comfortabel voertuig met airconditioning, terwijl je chauffeur je veilig naar je eindbestemming brengt.

...
Londen: privétransfer London Stansted Airport (STN)

4. Londen: privétransfer London Stansted Airport (STN)

Reis veilig en comfortabel tussen London Stansted Airport (STN) en de stad Londen met deze vooraf geboekte privétransfer. Profiteer van ophalen of wegbrengen overal tussen Stansted Airport en Londen. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, pas uw transfer aan uw behoeften aan door de meest geschikte optie te kiezen. Om een vlotte overdracht te garanderen, ontvangt u kort voor uw afhaling een sms met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, de chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten.

...
Privé transfer London Gatwick Airport naar Heathrow Airport

5. Privé transfer London Gatwick Airport naar Heathrow Airport

Reis gemakkelijk en stressvrij van London Gatwick Airport naar Heathrow Airport met een privétransfer met chauffeur. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam bij de informatiebalie in de Aankomsthallen. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, zowel hotel als privé, in de omgeving van Londen. De privétransfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar elk hotel in centraal Londen.

...
Londen: privévervoer van luchthavens naar centraal Londen

6. Londen: privévervoer van luchthavens naar centraal Londen

Reis comfortabel en ontspannen terwijl je tijdig overgedragen wordt door een privé-auto met airconditioning vanaf alle grote luchthavens van Londen naar je verblijf in het centrum van Londen. Vermijd het gedoe van reizen met het openbaar vervoer, de kosten van op het laatste moment een taxi boeken en de verwarring van reizen via een luchthaven in het buitenland, met een vervoersservice die 24 uur per dag, 365 dagen per week beschikbaar is. Ontspan in de wetenschap dat aan alle coronamaatregelen wordt gedacht. Er rijden weinig mensen mee, er wordt voor en na elke rit grondig schoongemaakt, en mondkapjes zijn verplicht. Chauffeurs dragen ook handschoenen en raken alleen bagage aan als hen dat wordt gevraagd, dus machtig je chauffeur om dit te doen als je hulp nodig hebt met je koffer. Nadat je door de douane komt, word je begroet door de vertegenwoordiger van de lokale partner, die een bordje met je naam vasthoudt. Je wordt naar je auto begeleid en je bagage wordt voor je in de auto gelegd. Dan word je veilig en comfortabel naar de door jou gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal je chauffeur je bagage weer uit de auto tillen.

...
Privé transfer Gatwick Airport naar City Airport / Docklands

7. Privé transfer Gatwick Airport naar City Airport / Docklands

Reis van London Gatwick Airport naar City Airport, Docklands met een privéauto met chauffeur. Wij bieden transfers naar alle Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, hetzij hotel of privé, in de omgeving van Londen. De privé-transfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar alle hotels in Central London. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u door uw chauffeur begroet, die een bordje met uw naam bij de informatiebalie in de aankomsthallen houdt. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

...
Londen: shuttle van accommodatie naar vliegveld

8. Londen: shuttle van accommodatie naar vliegveld

Deze pendeldienst is de perfecte keuze voor de reis van je centrale accommodatie in Londen Heathrow, Stansted, Gatwick of luchthaven Luton. De bestuurder staat voor je klaar bij de receptie van het hotel, klaar om je naar het vliegveld te brengen van een maximum van 3 pauzes onderweg om andere passagiers op te halen. Vermijd het gedoe van reizen met het openbaar vervoer, ga lekker zitten en ontspan in een comfortabel voertuig met airconditioning terwijl je chauffeur je veilig naar je bestemming naar keuze brengt. Transfers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

...
Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

9. Privé transfer London Heathrow Airport naar Southampton Port

Reis gemakkelijk en stressvrij van London Heathrow Airport naar Southampton Port met een privétransfer met chauffeur. Nadat u door de douane bent geklaard, wordt u begroet door uw chauffeur met een bord met uw naam bij de informatiebalie in de Aankomsthallen. U wordt naar uw auto met chauffeur begeleid en uw bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Daarna wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gereden. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen. Wij bieden transfers van alle grote Londense luchthavens, waaronder Gatwick, Heathrow en Stansted, naar elk adres, zowel hotel als privé, in de omgeving van Londen. De privétransfer wordt ook aangeboden vanuit de belangrijkste Britse havens van Southampton, Dover en Harwich van en naar elk hotel in centraal Londen.

...
Vanaf Stansted Airport: enkele reis privétransfer in het centrum van Londen

10. Vanaf Stansted Airport: enkele reis privétransfer in het centrum van Londen

Zorg ervoor dat uw reis in Londen probleemloos verloopt met een privétransfer van enkele reis van Stansted Airport naar het gewenste afleveradres in het centrum van Londen. Rijd comfortabel in een voertuig met veel beenruimte en dat regelmatig wordt onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen. Begin uw reis goed zonder te hoeven onderhandelen met een taxichauffeur of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Sla onnodige stops over om meer passagiers op te halen met een privéservice. Op uw reisdag wordt u opgehaald van de luchthaven en rechtstreeks naar uw verblijfplaats gebracht. Het enige dat u hoeft te doen, is achterover leunen en ontspannen terwijl uw chauffeur het verkeer voor u afhandelt en een snelle, soepele overdracht garandeert.

...

Sitemap London Stansted Airport

Wil je alle activiteiten in London Stansted Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over London Stansted Airport

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.801 beoordelingen

Je moet je voucher inwisselen in de aankomsthal. En niet bij al die standjes die je onderweg tegen komt als je uit het vliegtuig komt. Gelijk de retour datum en tijd doorgen. Hij deed er bij ons,lijn A 9 ,Strattford 50 minuten over.

Op het vliegveld moet je de voucher inwisselen voor je busticket, dit was goed geregeld. Wij hadden een retour geboekt. Opstapplaatsen door heel het centrum en de bus ging iedere 15min. Luxe bus. +/- 1,5 uur rijden naar het centrum

Ik verwachtte niet zo'n comfortabele bus. Vertrekken om de 15 minuten zijn echt ok

Goed geregeld goede zittingen en oplaadpunten voor de telefoon niet onbelangrijk.

Goed geregelde transfer. Fijne bussen met goede stoelen.