Long Biênbrug

Long Biênbrug: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

1. Hanoi: cultuur- en sightseeingtour in vintage GAZ-69 Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Hanoi: Instagram-waardige tour door de mooiste plekken van de stad

2. Hanoi: Instagram-waardige tour door de mooiste plekken van de stad

Begin de tour terwijl je poseert in de St. Joseph's Cathedral en ronddwaalt door de centrale plekken van de oude wijk. Je professionele gids maakt niet alleen speciale en coole foto's voor je, maar maakt je foto ook spectaculair en uniek. Naast de kathedraal kun je ook een mooie foto maken in het Hanoi House Cafe met zijn oude kenmerken om je heen. Ga daarna naar Hanoi Big Opera House, gebouwd door de Fransen voor 10 jaar, gelegen nabij August Revolution Square. En we mogen ook het Sword Lake met de Temple of Jade Mountain niet missen. De volgende stop is de Ceramic Mosaic Mural, de langste en meest kleurrijke straat die werd gebouwd om 1000 jaar beschaving in Hanoi te vieren. Blijf bewegen naar de Long Bien-brug met zijn oude rustieke schoonheid. Je volgende schilderachtige plek is West Lake met het panoramische uitzicht op het grootste meer van de stad in combinatie met de oudste boeddhistische tempel, de Tran Quoc-pagode. Daarna passeer je het Ho Chi Minh-complex met het nobele, heilige mausoleum en de oude One Pillar Pagoda. De laatste stop is de Treinstraat met het treinspoor en coffeeshops langs de twee kanten. U kunt hier enkele verbluffende foto's maken. Sommige bestemmingen kunnen om een bepaalde reden (weer, vakantie,...) veranderen of sluiten, maar we verzekeren je dat we je de beste foto's kunnen geven.

Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

3. Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en de manier van leven van Hanoi op deze leuke Vespa-tour door de stad. Reizen met een Vespa geeft je een unieke en opwindende smaak van Hanoi, waarbij je het verleden, het heden en de toekomst ervaart. Uw Vespa-gids zal u naar de must-see bezienswaardigheden leiden, weg van de toeristische gebieden die alleen een echte inheemse Hanoiaan zou weten. Enkele van de plaatsen in de tour zijn de stadspoort, de Long Bien-brug, het Westmeer, de Tay Ho-tempel en de Van Nien-pagode. Geniet van een authentieke lokale lunch in een speciaal restaurant en ga verder met uw bezoek aan het Ngu Hiep-meer, waar zich een B-52 bommenwerperwrak bevindt, het Ho Chi Minh Mausoleum - een 1000-jaar oude citadel en tenslotte de Franse wijk.

Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

4. Hanoi: begeleide stadstour van een halve dag op vintage Minsk-motorfiets

De tour begint met het ophalen van je hotel in de oude wijk van Hanoi of het ontmoetingspunt. Kies voor een privégids of ga op een leuke groepsreis. Je wordt begroet door de gids en chauffeur voor een veiligheidsbriefing en introductie tot je Minsk-fiets uit het Sovjettijdperk. Begin vervolgens je stedelijke avontuur naar de beste bezienswaardigheden, buurten en eetplekken in Hanoi. Duik het echte Hanoi in en bezoek de meer verborgen delen van de stad. Proef een stukje van het Hanoiaanse leven in het doolhof van achterafstraatjes, kleine steegjes, lokale huizen, scholen en markten, en ervaar waar en hoe de lokale bevolking leeft, werkt en speelt. Ga vervolgens naar het tweede deel van de tour, waar je langskomt en stopt bij de must-see bezienswaardigheden. Je zult veel plaatsen zien, waaronder: Ho Chi Minh-mausoleum (dat wordt beschouwd als het Mekka van de Vietnamezen), de 1000 jaar oude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, het historische trainingsparcours, de betoverende French Quarter, de drukke en bruisende Old Quarter, de romantische meren van Hoan Kiem, West Lake, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Je bezoekt ook de poëtische en vredige dorpen en drijvende gemeenschap langs de Rode Rivier. Verrijk uw ervaring met het harmonieuze contrast tussen de stad en het platteland van Hanoi. Terwijl je onderweg bent tussen haltes, kun je een hapje eten in authentieke lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes. Geniet van de lekkerste gerechten uit Hanoi, waaronder familiestukken en gerechten met geheime recepten.

Hanoi: traditionele Ao Dai-jurk en verhuur zonder La Hat

5. Hanoi: traditionele Ao Dai-jurk en verhuur zonder La Hat

Als u op zoek bent naar een authentieke ervaring in Hanoi, mis deze Ao Dai-verhuurservice dan niet. Dompel jezelf onder in de Vietnamese cultuur en draag een prachtige Ao Dai naar keuze terwijl je door de schilderachtige straten van Hanoi slentert. Draag je Ao Dai samen met een niet-La conische hoed en maak je klaar voor een unieke ervaring. De Ao Dai is een diepgeworteld onderdeel van de Vietnamese cultuur en geest. Grijp de kans om een Ao Dai te dragen die sinds de oprichting zijn nationale identiteit en geest heeft gedragen. Een uitstekend kunstwerk, de Ao Dai is ook populair in de moderne cultuur en wordt gedragen door stewardessen, leraren, bankiers en studenten. Begin aan een zelfgeleide fototour in je Ao Dai en maak verbluffende foto's voor beroemde monumenten zoals het Hoan Kiem-meer, het operagebouw, de kathedraal of de Long Bien-brug. Maak uw verblijf in Vietnam uniek en onvergetelijk.

Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

6. Historische privé-scootertour door Hanoi met lunch

Verken de interessante geschiedenis van de prachtige hoofdstad Hanoi achterop een motor. Bekijk het Ho Chi Minh Mausoleum, de oude wijk, het Franse historische museum, het Vietnamese vrouwenmuseum, de Tempel van de Literatuur, het Vietnam Museum voor Volkenkunde en The West Lake. Nadat je door je chauffeur-gids bent opgehaald bij je hotel, is de eerste bestemming een lokale coffeeshop waar je kunt genieten van unieke eierkoffie, een specialiteit van Hanoi, terwijl je het tourprogramma bespreekt. Begin de tour door een lokale markt in Hanoi te bezoeken. Het verkennen van de markt is een spannende manier om de cultuur te begrijpen. Vervolg de tour door de Tempel van de Literatuur te bezoeken om meer te weten te komen over hoe het onderwijs in Vietnam van vroeger tot nu werkte. De volgende attractie is het Vietnamese Vrouwenmuseum, een prachtige plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van vrouwen in Vietnam. Daarna is het al middag dus neem een pauze in een van de beste veganistische restaurants in Hanoi en leer alles over de Vietnamese veganistische keuken. Na de heerlijke maaltijd is uw laatste bezoek aan de Long Bien-brug, een historische vrijdragende brug over de Rode Rivier die twee districten, Hoan Kiem en Long Bien, met elkaar verbindt.

Hanoi Night Lights Food Tour door Motorbike

7. Hanoi Night Lights Food Tour door Motorbike

Uw gids haalt u 's avonds op bij uw hotel. Maak kennis met de groep en krijg een volledige veiligheidsbriefing over de tour. Ga vervolgens op tournee door de oude wijk van Hanoi en het Hoan Kiem-meer en sta versteld van de levendige kleine steegjes die je overdag niet eens kunt zien. Neem een aantal korte stops om foto's te maken en meer te weten te komen over de geschiedenis van de oude wijk. Rij door de stad, buiten de oude wijk, waar de meeste toeristen niet komen, langs enkele van de majestueuze, historische gebouwen. Geniet van het eten van een scala aan kleine Vietnamese snacks. Rijd langs Red River en de Long Bien-brug om de nachtlichten buiten de oude wijk van Hanoi te zien. Stop dan voor het diner. Ervaar het diner in een authentiek Vietnamees restaurant met een geweldige variëteit aan onbeperkt eten voor elke smaak. Reis door een historische straat en geniet van de Vietnamese traditionele zoete woestijn. Je hebt de mogelijkheid om je gids mee te nemen naar elke locatie in de oude wijk of naar je hotel.

Sitemap Long Biênbrug

Wil je alle activiteiten in Long Biênbrug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.