Loreta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Loreta

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.241 beoordelingen

De opstapplaats is goed omschreven, toch is het even zoeken op het drukke stadsplein. Er worden erg veel ritten aangeboden door verschillende organisaties. We vonden de audio-toer door de stad prima! Fijn dat het in het Nederlands was. Wij hadden ook tickets voor de burcht en besloten om na de pauze boven te blijven en niet het laatste stuk mee terug te rijden. Nu hebben we wel een klein stukje gemist, maar we hoefden niet meer opnieuw terug naar boven. Absoluut de moeite waard!

Een super mooie tour gehad met onze gids Ales!!

we hebben een super mooie toer gehad met onze gids Ales. hij heeft ons de mooie stukjes van Praag laten zien en de mooiste uitzichten. de pickup sochtends met de taxi was super geregeld. en we hebben een hele mooie ochtend gehad met 2 amerikanen die op de e-bike gingen hier totaal geen last van gehad dat zij op de fiets waren en wij op de e-scooter. we hebben zelfs nog de wisseling gezien van de guards bij het kasteel.

We had an amazing experience exploring the city. Our tour guide Alex made sure we saw a lot more of the city then we would as regular tourist. the knowledge he possessed about the city made it more alive and enjoyable. The e-bikes are easy to use and help you cover a lot of ground within the time available. The employees of Ecotour were super friendly. Would definitely recommend!

We vonden de e-bike tour geweldig. Goede fietsen, veel gezien van de stad, we mochten overal stoppen waar we wilden, leuke gids en veel informatie. Absoluut de moeite waard. Wij deden de tour de eerste dag om zo ons goed te kunnen oriënteren hoe de stad in elkaar zat. erg genoten.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.