Loro Parque

Loro Parque: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Puerto de la Cruz: ticket voor Loro Parque en shows

1. Puerto de la Cruz: ticket voor Loro Parque en shows

Loro Parque is één van de topattracties van de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken en ontdek de sensatie van de 4 shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in de Orka Oceaan. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is één van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en is bekend om zijn buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten, voorzieningen en de focus op de natuur en het milieu. Het is het eerste park van zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend gekregen heeft. In het park leeft een groot aantal dieren tussen de tropische palmbomen en exotische vegetatie die de prachtige Thaise architectuur van het park omringen. Leo Parque's volledig gerenoveerde papegaaienshow vestigt de aandacht op de noodzaak om de bossen te behouden terwijl het de intelligentie van exotische papegaaien laat zien die optreden als ambassadeurs van de natuur. Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glibberen. De hele familie kan de Orka Achtbaan uitproberen. In Kinderlandia kunnen zowel kinderen als ouders veel plezier hebben!

Puerto de la Cruz: combitickets Loro Parque & Siam Park

2. Puerto de la Cruz: combitickets Loro Parque & Siam Park

Met dit tweedaagse combiticket breng je één dag door in Loro Parque, een van de topattracties op de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven, waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken, en beleef vier wervelende shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze avontuurlijke dag is de spectaculaire orkashow in de Orca Ocean van het park. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is een van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en staat bekend om de buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten en voorzieningen en z'n aandacht voor natuur en milieu. Het is het eerste park in zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend kreeg. Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glijden. Jouw tweede leuke dag breng je door in Siam Park, het waterrijk dat in 2008 is geopend en nu wordt beschouwd als Europa's meest spectaculaire themapark met waterattracties. Siam Park zal je verbazen met zijn diverse attracties en exotische omgevingen. De natuurlijke landschappen van het park en het prachtige oosterse ontwerp maken het tot een bijzondere toeristische attractie - een plek waar het hele gezin van avontuur en opwinding zal genieten. Elke attractie combineert het mysterie van het oude koninkrijk Thailand om bezoekers mee te voeren naar een magische wereld. Kies bij je reservering voor een smakelijke lunch in beide parken.

Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

3. Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

Breng de dag door in Loro Parque, een wereldberoemd dierenavonturenpark op de Canarische Eilanden waar iedereen van houdt. Je komt dichtbij de prachtige dieren voor een onvergetelijke ervaring in een speciaal stukje paradijs. Ontdek Antarctica bij Planet Penguin, de thuisbasis van een echte ijsberg en honderden pinguïnbewoners. Neem plaats in de spectaculaire Orca Ocean en zie hoe orka's hun kracht en behendigheid demonstreren. Kijk of je kunt blijven glimlachen terwijl acrobatische dolfijnen en zeeleeuwen je vermaken met hun zwaartekrachtbewegingen. Nieuw bij Loro Parque is Katandra TreeTops, een plek om de meest verbazingwekkende vogelsoorten te ontmoeten. Let op lori's, kaketoes, emoes en kookaburra's terwijl je over hangende bruggen loopt en je een weg baant over junglepaden.

Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

4. Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – Aptos. Columbus, Best Tenerife Princess, Llanos de Troya Los Cristianos – CC Pasarela, Princesa Dácil De bus rijdt dagelijks, elke 30 minuten van 09:30 tot 18:30 uur, behalve tussen 14:00 en 15:00 uur.

Vanuit Gran Canaria: dagexcursie naar Loro Parque Tenerife

5. Vanuit Gran Canaria: dagexcursie naar Loro Parque Tenerife

Breng de dag door in de beste dierentuin van Europa tijdens een dagtour van Gran Canaria naar Loro Parque in Tenerife. Profiteer van de ophaalservice van het zuiden van Gran Canaria of Las Palmas en neem vervolgens de veerboot om 08:00 uur vanuit Agaete om ongeveer 72 minuten later in Santa Cruz de Tenerife te arriveren. Bij aankomst staat er een bus klaar om je naar Loro Parque in Puerto de la Cruz te brengen. Ontdek alles wat het park te bieden heeft in je eigen tempo. Bekijk live shows met dieren en bewonder de capriolen van zeeleeuwen en dolfijnen. Kom dicht bij papegaaiensoorten, zoals parkieten en ara's en zie exotische vissen, reuzenschildpadden uit Galápagos en nog veel meer. Gelieve de naam van je hotel in het zuiden van Gran Canaria door te geven voor de ophaalservice. Klanten dienen hun identiteitskaart en/of paspoort mee te nemen om aan de reis deel te nemen. Anders worden ze niet toegelaten. Het is verplicht om mondkapjes te dragen in de bus en op de boot.

Sitemap Loro Parque

Wil je alle activiteiten in Loro Parque ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Loro Parque

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.806 beoordelingen

Je moet een paar dingen weten als je binnen bent. Als je 's ochtends aankomt (in beide parken) zullen ze foto's van je maken op voorbereide plekken. Je kunt die foto's kopen als je het park verlaat (voor sluitingstijd). Een foto kost 6,- euro. Als je in Siam Park bent, ga dan meteen naar de rivierattractie en ga links op kruiswoordraadsels (er is er maar één en er zal een badmeester zijn). Het is een geheime doorgang waar ze nog een foto maken. Trouwens, het is niet mogelijk om de foto's de volgende dag of online te kopen. Je hebt alleen dat kleingeld als je weggaat. Een belangrijk ding voor Siam Park. Ik raad aan om een snelle pass te nemen. Iedereen in het park zal je uitleggen hoe het werkt. Trouwens, ZE VERKOPEN SLECHTS EEN BEPERKTE HOEVEELHEID snelle passen. Aarzel niet (wij deden dat) maar het is mogelijk om ervan te genieten zonder. Voornamelijk voor sluitingstijd zijn de attracties minder druk.

Waar voor je geld. Loro Park is perfect en iets ongelooflijks dat je echt moet bezoeken op Tenerife. Siam Park is waaay overvol. We kwamen om 10.00 uur tot 18.00 uur en gingen maar naar zes glijbanen. We wisten niet dat je "Fast pass" kunt kopen, dus toen we ons geduld hadden verloren, gingen we er een kopen (11 uur) en ze hadden niets meer te verkopen. Het kost 18 €, wat te duur is, maar moet hebben.

Het park is echt de moeite waard om te bezoeken. Zeker de orka-show moet je gezien hebben! Hou wel rekening met de busreis naar het park toe, deze kan al gauw meer dan 2 uur duren. Overigens is er genoeg te zien qua natuur onderweg. Kleine kanttekening is dat onze bus er om 08.35u zou zijn en we er zeker tot 09.00u hebben staan wachten…

Siam park een geweldig mooi opgezet waterpark Wel veel hoogteverschillen en trappen. Fastpass is een aanrader. Maar een geweldige dag vermaak. Loro parque is mooie dierentuin met mooie shows en hebt wel een hele dag nodig om alles te zien.

Bestellen van kaartjes via internet is goed bevallen. Alles goed geregeld en het park is geweldig. Als je op Tenerif bent moet je dat gezien hebben.