Loro Parque

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Loro Parque: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Puerto de la Cruz: toegangsticket voor Loro Parque en shows

  1. Puerto de la Cruz: toegangsticket voor Loro Parque en shows

  Loro Parque is één van de topattracties van de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken en ontdek de sensatie van de 4 shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in de Orka Oceaan. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is één van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en is bekend om zijn buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten, voorzieningen en de focus op de natuur en het milieu. Het is het eerste park van zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend gekregen heeft. In het park leeft een groot aantal dieren tussen de tropische palmbomen en exotische vegetatie die de prachtige Thaise architectuur van het park omringen. Leo Parque's volledig gerenoveerde papegaaienshow vestigt de aandac...

  Zeer mooi park met bijzondere dieren (exotische papegaaien, orca’s en witte tijgers). Rondleiding achter de schermen gedaan (kost 11 euro extra) en zo krijg je meer te horen over het park en ziet een paar zaken waar e normaliter geen toegang tot hebt. De shows zijn zeer vermakelijk en vol passie. De treetop in de jungle is ook zeker een aanrader, je loopt dan tussen de vogels die vrij vliegen.

 • Puerto de la Cruz: combikaartjes Loro Parque & Siam Park

  2. Puerto de la Cruz: combikaartjes Loro Parque & Siam Park

  Met dit tweedaagse combiticket breng je één dag door in Loro Parque, een van de topattracties op de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken, en beleef vier wervelende shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in Orca Ocean. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is een van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en staat bekend om de buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten en voorzieningen en z'n aandacht voor natuur en milieu. Het is het eerste park in zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend kreeg. Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, bal...

  Mooie parken, zowel Siam water park als lorro parque. Mooi aangeplant, leuke shows.

 • Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

  3. Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

  Breng de dag door in Loro Parque, een wereldberoemd dierenavonturenpark op de Canarische Eilanden waar iedereen van houdt. Je komt dichtbij de prachtige dieren voor een onvergetelijke ervaring in een speciaal stukje paradijs. Ontdek Antarctica bij Planet Penguin, de thuisbasis van een echte ijsberg en honderden pinguïnbewoners. Neem plaats in de spectaculaire Orca Ocean en zie hoe orka's hun kracht en behendigheid demonstreren. Kijk of je kunt blijven glimlachen terwijl acrobatische dolfijnen en zeeleeuwen je vermaken met hun zwaartekrachtbewegingen. Nieuw bij Loro Parque is Katandra TreeTops, een plek om de meest verbazingwekkende vogelsoorten te ontmoeten. Let op lori's, kaketoes, emoes en kookaburra's terwijl je over hangende bruggen loopt en je een weg baant over junglepaden.

  Helaas geldt op Tenerife nog het mondmaskerplicht. Zelfs in het Loro Parque buiten, waanzin bij 28 graden lijkt me. Dit maakte de dag zeker minder plezant. Busreis zelf prima geregeld.

 • Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

  4. Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

  Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – A...

  Was prima. Tijd mag wel iets korter, tussen 8 en 17 uur is wat lang voor een dierentuin. Om 15 uur heb je het wel gezien. Voor de rest prima excursie. Parkprijzen zijn niet te duur.

 • Vanuit Maspalomas: dagtrip Tenerife en Loro Parque Zoo

  5. Vanuit Maspalomas: dagtrip Tenerife en Loro Parque Zoo

  Loro Parque is een indrukwekkend dieren- en plantenpark waarin de natuurlijke ecosystemen van de wereld zijn nagebootst. Op deze dagtrip vanuit Maspalomas ervaar je deze topattractie in de Canarische Eilanden volop. Zie het aquarium, het dolfinarium, de zeeleeuwen, de Loro Show, Orca Ocean, Planet Penguin, het orquidearium en de cactustuin. Onder de koepel van het park is Natura Vision, een bioscoop waar je een documentaire ziet die je de ogen zal openen voor het belang van ons milieu.

Plan je bezoek

 • De shows zijn inbegrepen

  De tickets zijn met €34 niet goedkoop, maar alle attracties zijn inbegrepen. Buiten de genoemde papegaaien- en dolfijnenshows kun je ook orka's een zeeleeuwen zien optreden. Wil je even naar binnen, bezoek dan Nature Vision, een bioscoop die 9 keer per dag een film van 20 minuten draait.

 • Bewonder de tuinen

  In de Katandra Treeptops, een replica van een tropische jungle, hoor je de mooiste vogels uit Australië en Azië de meest magische geluiden voortbrengen.

 • Bezoek het Orquidarium

  Er is nog meer te bewonderen: in het Loro Parque zie je ook 25.000 soorten orchideeën. Laat je betoveren door de geuren en de diversiteit van de prachtige flora.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Het park is elke dag open van 8:30 tot 18:45 uur.
 • Toegangsprijzen
  Tickets voor volwassenen kosten vanaf €34 en worden duurder met het toevoegen van tours, maaltijden en vervoer.
 • Heb ik een gids nodig?
  Een gids in het park is niet nodig.
 • Hoe kom ik er?
  Vanaf Reyes Católicos vertrekt elke 20 minuten een gratis trein. Er zijn ook busverbindingen mogelijk, afhankelijk van het vertrekpunt.
 • Extra tips

  • Koop je tickets vooraf online om de lange rijen bij de ingang te ontwijken.

  • Neem je de trein, noteer dan de tijden van terugkeer naar Reyes Católicos zodat je niet strandt!

Sitemap Loro Parque

Wil je alle activiteiten in Loro Parque ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Loro Parque

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.390 beoordelingen

Zeer mooi park met bijzondere dieren (exotische papegaaien, orca’s en witte tijgers). Rondleiding achter de schermen gedaan (kost 11 euro extra) en zo krijg je meer te horen over het park en ziet een paar zaken waar e normaliter geen toegang tot hebt. De shows zijn zeer vermakelijk en vol passie. De treetop in de jungle is ook zeker een aanrader, je loopt dan tussen de vogels die vrij vliegen.

Het was even wennen, hoewel het aantal bezoekers terugloopt, zaten de shows toch vol en zaten de mensen dicht bij elkaar. De maskervereiste werd hier consequent doorgevoerd. Anders een geweldige excursie waar je veel geweldige dieren kunt zien?

Het online kopen van de tickets ging perfect. Toen waren er gewoon te veel mensen in Loro Park voor ons. Nog steeds een geweldig verblijf daar met veel positieve indrukken. Graag weer.

Mooie parken, zowel Siam water park als lorro parque. Mooi aangeplant, leuke shows.

Super makkelijk en het werkte prima met de tickets