Meer foto's

Vanaf € 58 per persoon

Loro Parque & Siam Park: combiticket

Product ID: 24331
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
2 dagen
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek één van 's werelds bekendste en meest gerespecteerde dierentuinen
  • Bezoek de papegaaienshow en de orkashows
  • Neem de kinderen mee naar Kinderlandia
  • Ervaar spanning en avontuur in Siam Park
  • Ontdek Siam Park's waterparadijs
Overzicht
Geniet van 2 dagen plezier met een combiticket voor Loro Parque en Siam Park. Met de shows en verschillende dieren in Loro Parque en het waterparadijs in Siam Park ben je verzekerd van 2 dagen vol plezier en avontuur. Bespaar geld met dit combiticket!
Wat te verwachten
Met dit combiticket voor 2 dagen breng je 1 van de 2 dagen door in Loro Parque, één van de topattracties van de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven, bekijk de dieren van dichtbij en ervaar de 4 opwindende shows van wereldklasse.

Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in de Orka Oceaan. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur!

Loro Parque is één van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en staat bekend om zijn buitengewone schoonheid, uitstekende voorzieningen en de focus op de natuur en het milieu. Het is het eerste park van zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy heeft ontvangen.

In het park vind je een groot aantal verschillende diersoorten tussen de tropische palmbomen, exotische planten en de prachtige Thaise architectuur.

Leo Parque's volledig gerenoveerde papegaaienshow vestigt de aandacht op de noodzaak om de bossen te behouden en het laat zien hoe intelligent de exotische papegaaien zijn.

Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp gemaakt van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glibberen.

Je zult de tweede dag doorbrengen in Siam Park, het waterparadijs dat in 2008 zijn deuren opende en nu gezien wordt als Europa's meest spectaculaire waterpretpark. Siam Park zal je verbazen met zijn diverse attracties en exotische omgeving.

Het natuurlijke landschap en prachtige oosterse ontwerp maken het park tot een nieuwe ontwikkeling in tourisme - een plek waar de hele familie spanning en avontuur kan ervaren. De attracties in combinatie met het mysterie van het oude koninkrijk van Thailand zorgen ervoor dat de bezoekers meegenomen worden naar een betoverende wereld.
Inbegrepen
  • 1 Toegangsticket voor Loro Parque en Siam Park
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt
Wat je moet weten
Tickets zijn 90 dagen lang geldig.

Leo Parque:
Openingstijden: het hele jaar door van 08:30-18:45.

Siam Park:
Openingstijden zomer: 1 mei t/m 31 oktober, 10:00-18:00 uur.
Openingstijden winter: 1 november t/m 30 april, 10:00-17:00 uur.

Let op dat de attractie Singha bij Siam Park gesloten is van 2 november tot en met 30 november 2016.

Busretour beschikbaar vanuit locaties in het noorden en zuiden.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (103 Beoordelingen)

Georganiseerd door

LORO PARQUE

Product ID: 24331