Los Angeles

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Los Angeles: de beste attracties

Los Angeles: top 10 activiteiten en bezienswaardigheden

L.A. heeft het allemaal: cultuur, nachtleven, zon, strand en de Hollywood Hills. Een bezoek aan de 2de stad van Amerika kan overweldigend zijn - waar moet je beginnen? Wij helpen je een handje met tien topactiviteiten.

Plan je bezoek

 • De beste tijd om te gaan...

  ... is de zomer. Tussen juni en september is er voor toeristen van alles te doen, en het weer is perfect voor het strand.

 • Vervoer in de stad

  Het openbaar vervoer is niet in de hele stad optimaal. In de toeristische gebieden rijden metrobussen, DASH-bussen en metro's, maar als je zelf op ontdekking uit wil gaan, is het een goed idee om een auto te huren.

 • Waar slapen we?

  Downtown is accommodatie goed betaalbaar, want de hotels liggen wat verder van de attracties. West Hollywood is ook een goede, zij het duurdere keuze. Of boek een verblijf aan het strand in Santa Monica!

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-08:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Hoewel er veel toeristen zijn, is de zomer perfect voor het strand en andere buitenactiviteiten!

Other Sightseeing Options in Los Angeles

Want to discover all there is to do in Los Angeles? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Los Angeles

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.383 beoordelingen

Ik vond het als veertienjarige een hele leuke ervaring. Ik kende zeker wat films en series van de Warner Bros, dus maakte het dan zeker heel erg leuk om decorstukken te zien en te horen om hoe en waar dan een scène is opgenomen. Maar ook mijn ouders (die minder series en films kennen) vonden het super leuk! Je krijgt niet alleen decorstukken te zien maar ook veel uitleg over de film industrie.

De toer was erg leuk om te doen. Zeker een aanrader. Grappig om te zien dat de zelfde filmsets voor meerdere series en films gebruikt worden. De winkel aan het eind van de toer is leuk maar prijzig. Onze gids ging alleen wat snel door de sets heen waardoor je soms geen tijd had om foto’s te maken.

prima tour, de gids vertelt op een leuke manier over de beroemdheden in Hollywood/Beverly Hills. Veel gezien en gehoord. omdat de tour die wij deden maar 2 uur was gaat het wel snel allemaal. Een volgende keer zou ik een langeren tour boeken

Taylot heeft ons erg veel informatie gegeven. Ook was hij zeer prettig

Wij zouden deze activiteit zeker aanraden. Je krijgt tevens veel informatie. Wij hadden Taylor als Guide. Hij legde alles goed uit en hield rekening met mensen in de groep qua pauzes. Ook was hij zeer betrokken bij de mensen.

Geweldige kijk achter de schermen voor elke film- en tv show fan!

Leuke kijk achter de schermen van grote films en tv shows. Interactieve attracties en vele plaatsen om naar hartelust foto’s te maken van je favoriete show en hun bijhorend sets! Top!