Bekijk gallery
Gecertificeerd
Verken Hollywood en zijn cannabiscultuur in deze tweeëneenhalf uur durende tour, met een kweekruimte, een bezoek aan een apotheek en een mooie rit door het wereldberoemde Hollywood.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Begintijd 16:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bezoek een high-end apotheek en krijg korting op uw aankopen
 • Ervaar een van de enige gelicentieerde wietkwekerijen in Zuid-Californië
 • Verken Hollywood op een volledig verteld tour
 • Ontdek de geheimen van de bloeiende cannabisindustrie
 • Rook in stijl in een gecontroleerde omgeving
Volledige beschrijving
Volg een rondleiding door het beroemde hart van de entertainmentindustrie en ontdek de relatie met een van de snelst groeiende culturele fenomenen van Californië: de legale cannabisindustrie.

Begin met een bezoek aan CCCN, een plaatselijke favoriet vanwege de grote verscheidenheid aan producten. Of u nu op zoek bent naar eetbare stoffen, bloem, scharren / was, concentraten, CBD of een ander type marihuana, u kunt er zeker van zijn dat CCCN heeft wat u zoekt. Geniet van een speciale 10% korting op uw volledige aankoop naast een belastingvoordeel van 50% van de eigenaar van de apotheek.

Zwaai vervolgens langs de groeiende faciliteiten die beroemd zijn vanwege het creëren van de soort Skywalker OG. Bekijk het teeltproces van dichtbij en persoonlijk om uit de eerste hand te leren hoe marihuana wordt gekweekt voor verkoop en consumptie. Kom met vragen voor de meesterkweker die toezicht houdt op de hele productie.

Je hebt dan een legale rook in Californië in het eerste cannabisrestaurant van Amerika, OG Cannabis Café, waar je kunt ontspannen en genieten van een rook, eetbaar of wat je maar wilt. Deze lounge is een gastvrije ruimte voor iedereen, van cannabiskenners tot degenen die gewoon nieuwsgierig zijn.

Na het verlaten van het café, cruise door Hollywood, de thuisbasis van misschien wel een van de beste wiet ter wereld. Geniet tijdens deze schilderachtige rit van alle glitter en glamour van de filmstudio's van Burbank en de Hollywood Walk of Fame. Californië is een iconische hotspot voor zijn marihuanavriendelijkheid en er is geen betere manier om van je kruid te genieten dan tijdens exclusieve Hollywood-tours.
Inbegrepen
 • 2 & 1/2 uur, volledig verhalende rondleiding door de Hollywood-cannabisindustrie
 • Geleide toegang tot de enige volledig vergunninghoudende kweekruimte van Zuid-Californië die open is voor het publiek
 • 10% korting op retailproducten, 50% belasting break match als gast van de tour
 • Vervoer van en naar alle locaties
 • Cannabisgerichte rondleiding door Hollywood Walk of Fame, Burbank-filmstudio's en de filmindustrie als geheel
 • Aanvullende toegang tot de "Hitman Lounge" om nieuwe producten te ontdekken en kunst te ervaren
Niet inbegrepen
 • In overeenstemming met nationale en lokale wetgeving kunnen cannabisproducten niet worden opgenomen in de kosten van de tour. Er zullen echter mogelijkheden zijn om legale consumentenproducten te kopen in een veilige en gecontroleerde omgeving naar eigen goeddunken
 • Fooien (tips)
Niet geschikt voor
 • Personen onder de 21 jaar

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

6633 Hollywood Blvd, LA, CA, 90028

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Paspoort of identiteitskaart
Goed om te weten
Een geldig, door de staat uitgegeven foto-ID of geldig paspoort is vereist om deel te nemen aan de tour. Geldige paspoorten zijn vereist voor alle internationale bezoekers.

In overeenstemming met nationale en lokale wetten kunnen cannabisproducten niet worden opgenomen in de kosten van de tour. Er zijn echter mogelijkheden om legale consumentenproducten te kopen in een veilige en gecontroleerde omgeving naar eigen goeddunken.

Alle deelnemers moeten ten minste 21 jaar oud zijn om deel te nemen. Inwoners van Californië van 18 jaar en ouder die in het bezit zijn van een medisch recept kunnen ook aanwezig zijn.
Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

Green Tours inc.

Product ID: 184970