1. Verenigde Staten
 2. Californië
 3. Los Angeles
 4. El Capitan Theater

Los Angeles: Celebrity Homes and Lifestyle Tour

Product ID: 331731
Bekijk gallery
Dompel jezelf onder in de levensstijl van beroemdheden terwijl je door de iconische sites in en uit Hollywood navigeert. Bekijk de plaatsen waar filmsterren en wereldberoemde muzikanten wonen en spelen op deze beroemde lifestyle-tour.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Begintijd 14:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Verken de verleidelijke stad Los Angeles op een volledig van airconditioning voorziene Mercedes-sprinter met glazen dak
 • Voel je als een VIP terwijl je beroemde sites zoals Hollywood Blvd, de Walk of Fame en het luxueuze winkelgebied Rodeo Drive ontdekt.
 • Ervaar de charme van Hollywood terwijl je tientallen film- en tv-locaties bezoekt
 • Ontsnap naar het Santa Monica-gebergte en de legendarische Hollywood Hills, de thuisbasis van enkele van de meest exclusieve en duurste huizen ter…
Volledige beschrijving
Krijg een voorproefje van de levensstijl van beroemdheden terwijl je iconische sites bezoekt in en uit Hollywood. Bezoek de nieuwste hotspots en krijg een kijkje in waar de beroemde film begint en waar muzikanten wonen en spelen. Houd je ogen open, want je weet nooit wie je tegenkomt tijdens het cruisen in de klas aan boord van de enige volledig van airconditioning voorziene, intrekbare Mercedes-sprinter met glazen dak. Eerste klas gidsen staan klaar om je een VIP te laten voelen.

Begin je avontuur in Hollywood en passeer iconische monumenten zoals Hollywood & Highlands en de Hollywood United Methodist Church, waar 'Sister Act' werd gefilmd. Ga op weg naar de bergen van Santa Monica en de legendarische Hollywood Hills. Zie waar mensen als Halle Berry, Quentin Tarantino, Justin Timberlake en Billy Idol thuiskomen.

Stop bij een uitkijkpunt boven de Hollywood Bowl, waar je de kans krijgt om foto's te maken van het centrum van Los Angeles, het Hollywood Sign en Griffith Observatory. Ga vervolgens naar Mulholland Drive voor een fotostop bij Universal Overlook. Neem een geweldige foto van de San Fernando Valley en de Universal and Warner Brothers Studios.

Ga verder op Mulholland Drive en zie Laurel Canyon, de thuisbasis van vele LA rocksterren. Ga daarna Beverly Hills binnen en zie de buurt van John Legend en Chrissy Teigen. Ga naar Sunset Blvd en passeer het Beverly Hills Hotel, een van 's werelds bekendste hotels. Ga dan naar Rodeo Drive, een luxe winkelgebied dat is vertoond in tal van tv-shows en films zoals "Pretty Woman", "Clueless" en "Beverly Hills Cop."

Vervolg je Los Angeles-avontuur op Sunset Blvd en de beroemde Sunset Strip. Ga terug naar Hollywood Blvd om een glimp op te vangen van het Roosevelt Hotel en stop voor een snelle foto bij Yamishiro. Op de terugweg zie je het weelderige Chinese theater en het Dolby-theater.
Inbegrepen
 • Gids voor experts
 • Twee uur durende rondleiding met fotostops
Niet inbegrepen
 • Ophalen en inleveren van het hotel
 • Fooien

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt
Georganiseerd door

Big Bus Tours Los Angeles

Product ID: 331731