Los Angeles: tour met kleine groep

Product ID: 24212

Vanaf € 107 € 85 Bespaar tot 20% per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits

Ophaalservice

Je wordt opgehaald bij je hotel, appartement, of op een afgesproken trefpunt, voordat de tour begint. Gelieve de naam van je hotel door te geven De pick up is gratis van hotals in de buurt van de LAX-luchthaven, Culver City, Marina Del Rey, Venice Beach en de Dockweiler RV camping. De pick up is ook op aanvraag beschikbaar van sommige hotels in Hawthorne, El Sequndo en Inglewood. Als je een auto hebt gehuurd, kun je gratis parkeren in een zijstraat en een trefpunt in de buurt afspreken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar een combinatie van bezienswaardigheden en film op deze tour langs talloze filmlocaties.
  • Leer Los Angeles en de omgeving kennen met een kleine groep
  • Ontspan terwijl je de stad verkent - we maken veel stops met voldoende tijd om rond te kijken
  • Zie de beste plekken van Los Angeles
Overzicht
Leer in één dag alle kanten van Los Angeles kennen! Bekijk de historische gebouwen in het centrum en grote herenhuizen in Beverly Hills en Santa Monica. Rij over de Sunset Strip en ervaar het goede leven op Venice Beach.
Wat te verwachten
Welkom bij de meest uitgebreide tour van Los Angeles! Begin dit spannende avontuur in het hart van de binnenstad. We stoppen eerst op de historische Olvera Street, waar zich een van de oudste kerken in Los Angeles "The Plaza Church" bevindt. Vanaf daar gaan we terug in de tijd naar het wereldberoemde Union Train Station, die bekend staat als de laatste van de "Great Railway Stations".

De route gaat verder door het centrum via Chinatown, de Walt Disney Concert Hall, het Millennium Biltmore Hotel, de Civic Center, Broadway, en de skyline van de stad. Je ziet ook de modewijk (die bestaat uit meer dan 1.000 winkels), een aantal filmlocaties van beroemde Hollywood-producties en het Staples Center Arena voordat we noordwesten gaan in de richting van Griffith Park. Griffith Park biedt het beste uitzicht op de stad, evenals het wereldberoemde Hollywood Sign; de uitzichten zijn werkelijk adembenemend.

De Hollywood Walk of Fame is de derde grote stop op deze tour en is een van de meest populaire plekken in Los Angeles. Op de Hollywood Walk of Fame wandel je "tussen sterren" die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan film, radio, televisie, theater, en muziek. Het legendarische Chinese Theater, gelegen aan de Hollywood Walk of Fame, is een regelmatig podium voor belangrijke filmpremières en andere speciale evenementen. Je weet maar nooit - misschien ben jij wel getuige van een rode loper première.

Na al deze bezienswaardigheden heb je een pauze wel verdiend. Daarna stoppen we bij de historische Farmer's Market, een van de beste plekken in Los Angeles om van een groot aanbod van voedingsmiddelen en dranken te genieten. Ook "The Grove", gelegen naast de Farmer's Market, zal niet onopgemerkt blijven. Maak een ritje met een historische trolley uit de jaren '50 en geniet van de grote tuin met een geanimeerde fontein en vele shopping-mogelijkheden.

Na wat ontspannen en eten word je in het begin van de middag meegenomen naar een andere wereld! Vanuit de Sunset Strip, ga je langs iconische locaties, zoals de Whisky a Go Go en het Chateau Marmont, voordat je Beverly Hills bereikt. In Beverly Hills ervaar je de charme van Rodeo Drive en voel je je als een ster.
Je zult zien hoe gevarieerd en divers deze metropool werkelijk is. Zie hoe het leven is als je eenmaal ontdekt bent door de Hollywood Studios.

Terug op Sunset Boulevard, gaan we richting het westen langs het Getty Center. Daar voel je eindelijk de wind van de oceaan. De Santa Monica Pier is een symbool van de stad en als achtergrond te zien in talloze Hollywood-films.

Tenslotte ronden we een boeiende dag af met een mooie wandeling langs Venice Beach waar je vermaakt wordt door de kunstenaars en artiesten. "Zien en gezien worden" is hier het motto. Je zult niet teleurgesteld worden!

Na de talloze attracties in de meest opwindende stad ter wereld, zul je in de late namiddag terug gebracht worden naar je hotel of op een afgesproken drop-off locatie.

Tijdens deze tour zit je niet op een grote toeristische bus. Doordat de groep uit maximaal 14 personen bestaat, ontstaat er altijd een gezellige sfeer tijdens de tour. De tour maakt vele stops, zodat je alles op een ontspannen manier kunt verkennen.
Inbegrepen
  • Hotel pick-up
  • Kleine groepstour in het Duits
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Trefpunt

Je kunt vooraf ook een pick-up aanvragen vanaf je hotel of een ander punt in Los Angeles. Gratis pick-up is mogelijk vanaf locaties in de volgende delen van de stad: het centrum (Downtown), Hollywood, Beverly Hills, Century City, luchthaven LAX, Westchester, El Segundo, Marina del Rey, Santa Monica, Venice, Culver City, en Inglewood. Pick-up in Hawthorne is mogelijk tegen een extra toeslag van USD 40, te betalen bij het ophalen. Als je een auto hebt gehuurd, kunt je om een ophaalpunt verzoeken in de buurt van je (gratis) parkeerplaats. Deze plek zal dan het begin- en eindpunt van de tour zijn, zonder extra kosten. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 107 € 85 Bespaar tot 20% per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (114 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Germany-America Tours Inc.

Product ID: 24212