Verborgen Hollywood: wandeltour met gids (2,5 uur)

Verborgen Hollywood: wandeltour met gids (2,5 uur)

Vanaf € 63 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Begin de dag met een koffie of thee in een lokaal café en geniet van alle soorten mensen die voorbij komen
 • Bewonder het weidse uitzicht van Los Angeles van de beroemde Runyon Canyon
 • Bezoek een historische gemeenschappelijke tuin, verscholen in de heuvels van Hollywood
 • Kom meer te weten over de verborgen historische bezienswaardigheden van Hollywood en huizen van beroemdheden
 • Lunch in een iconische LA hamburgertent in het hart van Hollywood
Overzicht
Ontdek de geheimen van Hollywood's onbekende plekken van toen en nu. Word wakker met een lokaal gebrande cappuccino, verken een van de best bewaarde geheimen van Hollywood, zie huizen van beroemdheden en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad.
Wat te verwachten
Vermijd de toeristische plekken en ga naar de onbekende plekken die door de lokale bewoners zo geliefd zijn met de tour 'Hidden Hollywood' (Verborgen Hollywood). Tijdens deze tour door Los Angeles breng je de ochtend door als een echte local - het drinken van koffie, mensen kijken, wandelen door Runyon Canyon en genieten van een klassieke LA hamburger samen met de scholieren van Hollywood High. (Vegetariërs hoeven zich geen zorgen te maken, ze maken hier een geweldige gegrilde kaassandwich!)

Ga naar onbekende plekken die locals niet eens kennen, zoals een historische tuin met 100-jaar oude avocadobomen die alleen voor leden toegankelijk is. De tuinman is trouwens ook 100 jaar oud! Bewonder de Mediterrane, Victoriaanse, en de Europese architectuur van de originele landgoederen van Hollywood en loop vervolgens door Runyon Canyon Park voor een inspirerend uitzicht over Los Angeles.

Je hoort verhalen over geesten en spoken, geheime plekjes van beroemdheden, en Hollywood roddels uit het verleden en het heden. Sluit de dag af met een lunch in een originele hamburgertent waar het eten supervers is en je kunt bestellen van een geheim menu!

Inbegrepen
 • Lokale Engelssprekende gids
 • Thee of koffie in een lokaal café
 • Donatie voor de gemeenschapstuin
 • Lunch
Niet inbegrepen
 • Extra eten en drinken
 • Fooien voor de gids
Trefpunt

7080 Hollywood Boulevard bij het Tiago Cafe. Metro: rode lijn, halte Hollywood/Highland. Lokale buslijnen: 217, 212, 780. Zie www.metro.net voor meer informatie over hoe er te komen met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in een garage achter het gebouw bij een steeg op Sycamore of op 6801 Hollywood Blvd.

Wat te onthouden
Let op: de wandeling is ongeveer 4 kilometer, draag dus comfortabele wandelschoenen. Op de route zijn wat steile hellingen en onverharde paden. Comfortabele kleding, zonnebrandcrème, hoeden, en zonnebrillen worden aanbevolen. Meerdere lagen kleding zijn aan te raden, aangezien van oktober tot en met juni de ochtenden koel kunnen zijn.

We raden sterk aan een fles water mee te nemen en een hoofddeksel te dragen, zonnige dagen in LA kunnen heet zijn.

Dit is een kindvriendelijke tour. Kinderen van 6 tot 11 jaar kunnen deelnemen aan de tour. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn toegestaan (​​zonder extra kosten), zorg er wel voor dat de gids vooraf op de hoogte is gesteld.

Vanaf € 63 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 47778