Kies data

Los Cahorros

Los Cahorros: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Granada: wandeltocht Los Cahorros de Monachil Canyon

1. Granada: wandeltocht Los Cahorros de Monachil Canyon

Ontmoet bij het trefpunt en reis in een 8-persoons busje naar het dorp Monachil, 15 kilometer van Granada. Begin je route in het lagere gedeelte van de Sierra Nevada, een gebied met canyons en rivieren. Wandel 2-3 uur en geniet van de rustige omgeving en maak onderweg verschillende stops. De moeilijkheidsgraad van de tocht is relatief eenvoudig en gezinsvriendelijk, maar voor sommige stukken moet je gehurkt lopen. Waardeer de schoonheid van de plek en maak foto's.Nadat je tour voorbij is, kun je je ervaring herinneren aan de hand van verschillende gratis foto's die door de gids met een professionele camera zijn gemaakt.

Van Granada: rondleiding door Los Cahorros

2. Van Granada: rondleiding door Los Cahorros

Ontdek de adembenemende schoonheid van het natuurlijke paradijs Los Cahorros tijdens deze rondleiding. Nadat je bent opgehaald in Granada, ga je naar Monachil, op slechts 15 minuten van Granada. Geniet van een gemakkelijke wandeling door de rivierkloof, gefaciliteerd door de 30 meter hoge hangende bruggen die torenen tussen de muren van de kloof. Ontdek zwembaden, kleine grotten en enorme vegetatie. Je hebt ook de mogelijkheid om de prachtige watervallen die dit gebied kenmerken te zien op deze wandelroute van 2 tot 3 uur. Aan het einde van je wandeling word je teruggezet in het centrum van Granada.

Van Granada: Multi-avontuur in Monachil

3. Van Granada: Multi-avontuur in Monachil

Laat je adrenaline pompen in een multisportavontuur in Los Cahorros de Monachil, dat een prachtige tocht combineert met adrenalinesporten. Vertrek vanuit Granada en ga naar Monachil, waar je alle benodigde veiligheidsuitrusting krijgt. Nu is het tijd om je avontuur te beginnen met een abseil door de kloof. Stop voor wat snacks en water om weer op te laden na je adrenaline-pompende rappel. Ga daarna verder met je avontuur met een wandeling door de beroemde hangende houten bruggen, grotten en watervallen van het gebied en stop zelfs voor een duik in het kristalheldere water. Word na je activiteit teruggezet in Granada.

  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Los Cahorros

Wil je alle activiteiten in Los Cahorros ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Cahorros

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 138 beoordelingen

In nog geen 20 minuten rijden sta je in n overdonderend mooie natuur De wandeling is heel afwisselend: door n kloof, over berggeit paadjes, langs fruitgaarden etc. Echt ‘zeer easy’ zou ik t niet willen noemen. Je moet soms onder rotsen kruipen of over wiebelige hangbruggen wandelen. Dus je moet n beetje flexibel van lijf en dapper van geest zijn.

Ik raad aan om deze wandelactiviteit door de Los Cahorros de Monachil-kloof te doen, als je met je familie of een groep vrienden gaat, is het leuk, eenvoudig en gemakkelijk. De Braziliaanse gidsen Julio en Marcelo, zeer attent en behulpzaam. De route is rond en duurt 3 uur.

Een zeer dynamische route en spectaculaire uitzichten. Bovendien was Julio, onze gids, erg aardig en attent. Ik zou het zonder twijfel herhalen en ik zal het iedereen aanbevelen die de kans heeft om het te doen!

Julio heeft zijn best gedaan samen met zijn vriend. Het was een leuke actieve activiteit.

Echt een prachtige en avontuurlijke tocht. Aanrader! Wel goed ter been zijn.