Belevingen in
Los Cristianos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Los Cristianos: De beste dingen die je niet wil missen

Tenerife: walvissen spotten en zwemmen vanuit Los Cristianos

1. Tenerife: walvissen spotten en zwemmen vanuit Los Cristianos

Maak aan een onvergetelijke walvisexcursie langs de kustlijn van Los Cristianos op Tenerife. Zie walvissen en andere zeedieren op een kleine maar respectvolle afstand, zeil langs de "Grot van de Liefde" en geniet van een pauze voor een verfrissende duik in de oceaan.  Vaar met een kleine groep langs de prachtige kust op een schip dat door de lokale overheid de vlag "Blue Boat" heeft gekregen. Dit bevestigt dat het schip wettelijk voldoet aan alle eisen om de tour op een veilige en duurzame manier uit te voeren. Je vertrekt vanuit de haven van Los Cristianos en begint je zoektocht naar de vriendelijke oceaanreuzen. Let naast walvissen ook op andere zeedieren, zoals dolfijnen en zeevogels.  Terwijl je langs de kust vaart, zie je de beroemde "Grot van Liefde". Voordat je naar de haven terugkeert, beëindig je de tour met een ontspannende pauze op het water voor een kans om te zwemmen en snorkelen.

...
Tenerife: kajaksafari met zeeschildpadden en snorkelen

2. Tenerife: kajaksafari met zeeschildpadden en snorkelen

Een kajaksafari is een van de meest aantrekkelijke en onvergetelijke activiteiten die je kunt doen in Tenerife. Je vertrekt op een route vanaf het Los Cristianos-strand bij een karakteristiek vissersdorpje in het zuiden van het eiland. Volg de koers richting de kliffen van Guaza naar een beschermd natuurgebied waar je zult genieten van het landschap, de kliffen en een enorme biodiversiteit. Met de hulp van je deskundige kajakgids maak je halverwege de tour een tussenstop om uit te rusten en te snorkelen. Je vindt er zeedieren die deze strook bewonen, waaronder schildpadden. Daarna ga je verder en kun je van de gelegenheid gebruikmaken om een foto en slow motion-video te maken met de kliffen of de prachtige  Palmar-grot. Dan keer je weer terug naar het startpunt.

...
Los Cristianos: cruise zonder jacht op walvissen en dolfijnen

3. Los Cristianos: cruise zonder jacht op walvissen en dolfijnen

Verlaat de haven van Los Cristianos op de Bahriyeli, een ruim houten jacht uitgerust met een bar en toiletten. Spot grienden en tuimelaars, evenals andere soorten op hun trekroute, zoals gewone vinvissen, potvissen, blauwe vinvissen en zelfs orka's. Verken Tenerife Zuid, bekend om zijn rijke zeeleven, waaronder migrerende schildpadden, tonijn en zelfs haaien. Luister terwijl de gids je vertelt over de ecosystemen van de regio. Leer meer over de gewoonten van de dolfijnen die daar wonen voor de kliffen van Los Cristianos. Bekijk het adembenemende uitzicht op de berg Teide en een groot deel van de zuidkust van Tenerife. Weet dat de leverancier samenwerkt met de non-profitorganisatie Sea Shepherd UK, met normen die hoger zijn dan de wet vereist. Respecteer de beslissing van de walvissen om het schip al dan niet te naderen en voel u veilig in de wetenschap dat u de oceanen helpt verdedigen, aangezien een deel van uw ticket aan Sea Shepherd wordt gedoneerd.

...
Tenerife: walvis- en dolfijnenboottocht met onderwaterzicht

4. Tenerife: walvis- en dolfijnenboottocht met onderwaterzicht

Stap aan boord van je stijlvolle catamaran met indrukwekkende onderwatervensters. Kies een plek op het dek om de vele bezienswaardigheden die je tijdens deze tocht tegenkomt, te bekijken. Nadat je de haven bent uitgevaren, gebruikt de professionele bemanning hun expertise om de families van walvissen en dolfijnen, die het hele jaar door in de buurt van het eiland verblijven, op te sporen. Luister naar een introductietoespraak van je gids die ook laat zien hoe de veiligheidsvesten werken.   Vaar langs de kust van Adeje, Guia de Isora en Santiago del Teide, waar kuddes levendige dolfijnen en walvissen een alledaags verschijnsel zijn. Wanneer je ze spot, breng dan een paar minuten benedendeks door en observeer ze door de onderwatervensters. Geniet daarna van een koud biertje of een glas sangria bij de lunch op het dek van de boot (indien je de optie van 3 uur hebt geboekt). De boot zal naar Puerto Colon terugkeren en, als je een overstap hebt geboekt, zal je bus je weer terugbrengen naar je ophaalpunt.

...
Vanuit Adeje: walvissen en dolfijnen spotten met lunch

5. Vanuit Adeje: walvissen en dolfijnen spotten met lunch

Kies het ruime sop en verken 4,5 uur lang de natuurlijke leefomgeving van grienden en dolfijnen. Stap aan boord van de boot, neem een lekkere snack en speur het water af op zoek naar zeeleven. Door de onderwaterramen kun je deze prachtige wezens zien zwemmen.   Je reist langs de zuidkust van Tenerife tot aan het spectaculaire Acantilado de los Gigantes en de Baai van Masca. Vergaap je aan de dramatische kliffen van wel 600 meter hoog. In het kalme water van de baai kun je ontspannen zwemmen. Lunch met drankjes (bier, sangria, frisdrank, sap en water) is inbegrepen in de excursie.   Geniet van het mooie uitzicht op Zuid-Tenerife tijdens je reis terug naar de haven van Puerto Colón. Als je kiest voor de optie met hoteltransfer, dan brengt de bus je terug naar je vertrekpunt.

...
Costa Adeje: walvisspotten Masca en Los Gigantes

6. Costa Adeje: walvisspotten Masca en Los Gigantes

Je vaart vanuit Costa Adeje om walvissen en dolfijnen te spotten. Je vaart met een catamaran naar de kliffen van Los Gigantes en Masca. Je kunt zonnebaden op het dek of een frisse duik in zee nemen. Je leert meer over de eigenschappen van walvissen en dolfijnen van je gids tijdens deze 4,5 uur durende excursie.   Je ontdekt meer over de gebruiken van deze dieren: hoe ze eten, waar ze leven en hoe ze zich gedragen. Je kunt grienden, tuimelaars, gevlekte dolfijnen en nog meer soorten spotten. Ontspan aan boord en geniet van de aangeboden drankjes en snacks. Je catamarantocht eindigt weer in Costa Adeje.

...
Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

7. Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

Vertrek vanuit Puerto Colón op een comfortabele, moderne en ecologische catamaran op weg naar de open zee. Zie de uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan en het prachtige uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes vanaf het water.  Ontvang een warm welkom van de vriendelijke bemanning van de boot en ontspan in de zon met een verfrissend drankje. Vaar naar een ideale plek om te zwemmen en snorkelen en maak kennis met een deel van het gevarieerde onderwaterleven in de regio.  Kijk samen met je gidsen uit naar een van de 28 soorten walvisachtigen die door de eilanden trekken, waaronder tuimelaars en grienden. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je vaart op open zee.

...
Tenerife: dolfijnen kijken met de kajak

8. Tenerife: dolfijnen kijken met de kajak

Je avontuur begint in de ochtend, als de oceaan nog kalm is. Je krijgt eerst kajakinstructies en alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor een leuke tijd op zee. Op dit uur van de ochtend kun je genieten van de ontspannende sfeer terwijl je in de kajak stapt op het lege strand Playa de Los Cristianos.   Peddel door de haven en ga de open zee op, gevolgd door zeemeeuwen; ongeveer 30 minuten later ben je waar de dolfijnen langszwemmen. Zie met veel plezier de dolfijnen spelen; soms geven ze een wilde show weg.   Na ongeveer een uur peddelen we rustig weg, om de ochtendroutine van de dolfijnen zo min mogelijk te verstoren. Dit avontuur zal je altijd bijblijven.

...
Tenerife: paragliden met nationaal kampioen paraglider

9. Tenerife: paragliden met nationaal kampioen paraglider

Paraglide over Tenerife met een ervaren gids. Je gids, Daniel Crespo, is een nationaal kampioen paraglider, dus je bent in veilige handen tijdens het paragliden. Begin de activiteit met een veiligheidsbriefing over opstijgen, landen en paragliden. De vlucht duurt 20-30 minuten. De route is afhankelijk van de weersomstandigheden. Op sommige routes wordt over ravijnen gevlogen. Anderen zijn onder meer vliegen over de Conde-kam. De vlucht eindigt meestal boven de kust van Adeje. Als je de landingszone op het strand nadert, heb je de mogelijkheid om acrobatiek uit te voeren of de paraglider te besturen.

...
Tenerife: offroad-avontuur met quad

10. Tenerife: offroad-avontuur met quad

Begin uw quad-fietstocht bij Arona. Vanaf hier slinger je je een weg naar Villaflor langs onverharde paden en midden in de natuur. Je gids zal de rit aanpassen aan de rijvaardigheid van de groep. Je besteedt ongeveer 90 minuten aan het verkennen van de regio per quad, met een totale activiteitstijd van ongeveer 2,5 uur. Volg je gids samen met een reeks off-road paden terwijl je je rijvaardigheid uitdaagt. De tour vindt plaats in kleine groepen met maximaal 5 quads in elke groep. Je gids geeft duidelijke veiligheidsinstructies en helpt je bij het besturen van je quad. De quads zijn krachtig en maken klimmen gemakkelijk, zelfs met 2 personen erop.

...

Sitemap Los Cristianos

Wil je alle activiteiten in Los Cristianos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Cristianos

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.424 beoordelingen

Goed geregeld en uitleg onder de vaart in meerdere talen..drankjes voldoende en buffet was eenvoudig maar daar ga je ook niet voor mee.

Het was een heel geslaagde ochtend en ze deden ook echt de moeite om ons het geheel naar de zin te maken

Mooie rondvaart waarbij je veel dolfijnen en (kleine) walvissen kan spotten. 2 uur is ruim voldoende.

De guide was kundig en aardig. Geeft persoonlijke aandacht en is enthousiast over wat hij vertelt.

Het was een unieke ervaring, geen foto of video kan tippen aan je eigen ervaring. Weergaloos.