Los Gigantes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Los Gigantes

Wil je alle activiteiten in Los Gigantes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Gigantes

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 689 beoordelingen

Hoogtepunt van onze vakantie, must do excursie!!!

Zelden zo welkom gevoeld. Zeer professioneel en vlotte organisatie. Je krijgt nooit het gevoel Dat deze mensen met hun werk bezig zijn maar eerder met hun hobby, zonder dat ze ooit de top service naar de klant toe uit het oog verliezen. Ze zijn even enthousiast om de dolfijnen te begroeten als hun passagiers. Alles gaat zeer gemoedelijk rustig in vlotjes. Het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld voor het snorkelen is tevens van goede kwaliteit. Je krijgt ook alle info die je wil over de fauna en aanverwanten, zelf zijn ze echte natuurliefhebbers. Na afloop van de excursie viel het afscheid zelfs al wat zwaar. Je had het gevoel dat je enkele vrienden erbij had gekregen. Al doe je maar één Excursie op Tenerife, moet je deze zeker nemen. Wij hebben genoten van elke seconde en hadden werkelijk spijt dat ze afgelopen was.

Wauw! Super leuke ochtend gehad op het luxe zeiljacht met captains David en Eileen! Wat een toppers!! Na uitvaren op open zee kwam al snel een groep walvissen ons tegemoet, zo gaaf! Er werd met andere boten gecommuniceerd over de locatie van een groep dolfijnen, waar wij daarna ook naar toe gingen! Na bijna 2 uur spotten gingen we naar een afgelegen baai onder de hoge kliffen waar we konden zwemmen en snorkelen, op de terugweg genoten van heerlijke broodjes! 100% must do en aanrader op Tenerife!

We had a wonderful time. The pick-up bus, the boat and everything else was in perfect condition and very clean. The people were very nice and knew a lot about the area and the animals. We had a wonderful time on board, we saw pilot whales and three kinds of dolphins. The food on board was freshly prepared and very tasty. At the end we had the opportunity to swim in a very calm and quiet bay, which was very nice. Overall i would recommend this trip 100%.

Een mooie ervaring die ik nooit ga vergeten.

We hebben een groep Grienden gezien en springende dolfijnen! We waren met 9 mensen aan boord. Heel fijn en relaxed. Heerlijke broodjes, wijn, sap en snorkel materiaal aanwezig. We werden opgehaald en terug gebracht naar het hotel en onderweg kregen we al heel leuke informatie over de dieren en Tenerife. Echt aan te raden:-)!

Leuke ervaring, goed eten en drinken, verwacht geen zeilavontuur

Er was niet genoeg wind om te zeilen, maar volgens klanten die uitzicht op het meer hebben is er nooit een zeil te zien. Als je dit niet verwacht, maar een leuke unieke tocht naar walen, lekkere snacks en een drankje, snorkelen en een fenomenale uitzicht, zal je niet teleurgesteld worden.