Los Gigantes
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Los Gigantes Snorkelen: Onze meest aanbevolen

 • Tenerife: walvis- en dolfijnentour van 5 uur

  1. Tenerife: walvis- en dolfijnentour van 5 uur

  Vertrek om 11:00 uur vanuit de haven van Puerto Colón en ga op zoek naar walvissen en dolfijnen. Bezoek de kliffen van Los Gigantes tijdens deze 5 uur durende excursie. De boot vaart naar een gebied waar de kans groot is om grienden te zien. Tijdens een tussenstop van 30 minuten kun je walvissen in hun natuurlijke habitat bekijken en vervolgens vaar je naar de kliffen van Los Gigantes. Daar ga je in een van de baaien onder de kliffen van Los Gigantes voor anker en kun je genieten van een lunch. Neem na de lunch een duik in het prachtige water voordat je terugkeert naar de haven van Puerto Colón langs de kust in het zuidwesten van Tenerife.

 • Los Gigantes: walvissen spotten per zeilboot met ophalen

  2. Los Gigantes: walvissen spotten per zeilboot met ophalen

  Stap aan boord van een mooie zeilboot in de haven van Los Gigantes en ga met een kleine groep mensen op een 3 uur durende zeiltocht om walvissen en andere zeedieren te spotten in hun natuurlijke leefgebied. Vaar samen met een kleine groep van maximaal 9 personen de open zee op om dolfijnen en walvissen te zien. Als het weer meezit, kun je helpen de zeilen te hijsen om je door de wind over de golven te laten voeren. Je wordt aan boord verzorgd met gratis drankjes en vers fruit. Laat het anker zakken en ga lekker zwemmen of snorkelen met de zeedieren in een baai van uitzonderlijke schoonheid. Ga terug naar de boot en geniet van verse sandwiches. Hierna keer je terug naar de haven, terwijl je onderweg de kliffen bezichtigt.

  Gewoon top Deze zou ik zo opnieuw doen Gidsen doen dit met passie en je komt niks tekort

 • Puerto Colón: ecologische catamarancruise

  3. Puerto Colón: ecologische catamarancruise

  Vertrek vanuit Puerto Colón op een comfortabele, moderne en ecologische catamaran op weg naar de open zee. Geniet van de uitgestrekte Atlantische Oceaan en het adembenemende uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes vanaf het water. Ontvang een warm welkom van de vriendelijke bemanning van de boot en ontspan in de zon met een verfrissend drankje. Vaar naar een ideale plek om te zwemmen en snorkelen en maak kennis met een deel van het gevarieerde onderwaterleven in de regio. Kijk samen met je gidsen uit naar een van de 28 soorten walvisachtigen die de eilanden passeren, waaronder tuimelaars en grienden. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je vaart op de open zee.

Sitemap Los Gigantes

Wil je alle activiteiten in Los Gigantes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Gigantes

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 327 beoordelingen

Schitterende ervaring begeleid door deze twee navigators met scherpe ogen. Het schouwspel van de natuur was mooi en wel op het rendez-vous! Warm en attent welkom. We kunnen het alleen maar aanbevelen !!

Onvermijdelijk ! We hadden een geweldige tijd, we konden dolfijnen en zelfs een walvis zien. De bemanning is erg zorgzaam en spreekt meerdere talen. Ik raad 200% aan

Uitstekende behandeling van de bemanning. Altijd vriendelijk en attent voor gasten. Een geweldige boot, van alle gemakken voorzien. 100% aan te bevelen.

Heel goed, leuk team. Bijna de zekerheid dolfijnen te zien, iets gevaarlijker voor de walvissen. We hadden de kans om ze te zien.

Een geweldige ervaring in een prachtige omgeving. Zeer sterk aanbevolen.