Los Gigantes
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Los Gigantes Tours: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Adeje: walvissen en dolfijnen spotten met lunch

  1. Vanuit Adeje: walvissen en dolfijnen spotten met lunch

  Kies het ruime sop en verken 4,5 uur lang de natuurlijke leefomgeving van grienden en dolfijnen. Stap aan boord van de boot, neem een lekkere snack en speur het water af op zoek naar zeeleven. Door de onderwaterramen kun je deze prachtige wezens zien zwemmen.   Je reist langs de zuidkust van Tenerife tot aan het spectaculaire Acantilado de los Gigantes en de Baai van Masca. Vergaap je aan de dramatische kliffen van wel 600 meter hoog. In het kalme water van de baai kun je ontspannen zwemmen. Lunch met drankjes (bier, sangria, frisdrank, sap en water) is inbegrepen in de excursie.   Geniet van het mooie uitzicht op Zuid-Tenerife tijdens je reis terug naar de haven van Puerto Colón. Als je kiest voor de optie met hoteltransfer, dan brengt de bus je terug naar je vertrekpunt.

  Super verzorgde excursie. We hebben dolfijnen en walvissen gezien. Mooi om mee te nemen in onze herinneringen.

 • Tenerife: walvis- en dolfijnentour van 5 uur

  2. Tenerife: walvis- en dolfijnentour van 5 uur

  Vertrek om 11:00 uur vanuit de haven van Puerto Colón en ga op zoek naar walvissen en dolfijnen. Bezoek de kliffen van Los Gigantes tijdens deze 5 uur durende excursie. De boot vaart naar een gebied waar de kans groot is om grienden te zien. Tijdens een tussenstop van 30 minuten kun je walvissen in hun natuurlijke habitat bekijken en vervolgens vaar je naar de kliffen van Los Gigantes. Daar ga je in een van de baaien onder de kliffen van Los Gigantes voor anker en kun je genieten van een lunch. Neem na de lunch een duik in het prachtige water voordat je terugkeert naar de haven van Puerto Colón langs de kust in het zuidwesten van Tenerife.

 • Los Gigantes: walvissen spotten per zeilboot met ophalen

  3. Los Gigantes: walvissen spotten per zeilboot met ophalen

  Stap aan boord van een mooie zeilboot in de haven van Los Gigantes en ga met een kleine groep mensen op een 3 uur durende zeiltocht om walvissen en andere zeedieren te spotten in hun natuurlijke leefgebied. Vaar samen met een kleine groep van maximaal 9 personen de open zee op om dolfijnen en walvissen te zien. Als het weer meezit, kun je helpen de zeilen te hijsen om je door de wind over de golven te laten voeren. Je wordt aan boord verzorgd met gratis drankjes en vers fruit. Laat het anker zakken en ga lekker zwemmen of snorkelen met de zeedieren in een baai van uitzonderlijke schoonheid. Ga terug naar de boot en geniet van verse sandwiches. Hierna keer je terug naar de haven, terwijl je onderweg de kliffen bezichtigt.

  Gewoon top Deze zou ik zo opnieuw doen Gidsen doen dit met passie en je komt niks tekort

 • Costa Adeje: walvisspotten Masca en Los Gigantes

  4. Costa Adeje: walvisspotten Masca en Los Gigantes

  Je vaart vanuit Costa Adeje om walvissen en dolfijnen te spotten. Je vaart met een catamaran naar de kliffen van Los Gigantes en Masca. Je kunt zonnebaden op het dek of een frisse duik in zee nemen. Je leert meer over de eigenschappen van walvissen en dolfijnen van je gids tijdens deze 4,5 uur durende excursie.   Je ontdekt meer over de gebruiken van deze dieren: hoe ze eten, waar ze leven en hoe ze zich gedragen. Je kunt grienden, tuimelaars, gevlekte dolfijnen en nog meer soorten spotten. Ontspan aan boord en geniet van de aangeboden drankjes en snacks. Je catamarantocht eindigt weer in Costa Adeje.

 • Puerto Colón: ecologische catamarancruise

  5. Puerto Colón: ecologische catamarancruise

  Vertrek vanuit Puerto Colón op een comfortabele, moderne en ecologische catamaran op weg naar de open zee. Geniet van de uitgestrekte Atlantische Oceaan en het adembenemende uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes vanaf het water. Ontvang een warm welkom van de vriendelijke bemanning van de boot en ontspan in de zon met een verfrissend drankje. Vaar naar een ideale plek om te zwemmen en snorkelen en maak kennis met een deel van het gevarieerde onderwaterleven in de regio. Kijk samen met je gidsen uit naar een van de 28 soorten walvisachtigen die de eilanden passeren, waaronder tuimelaars en grienden. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je vaart op de open zee.

 • Tenerife: El Teide, Los Gigantes, Masca en Garachico

  6. Tenerife: El Teide, Los Gigantes, Masca en Garachico

  Je tour begint wanneer je 's ochtends vroeg bij het trefpunt wordt opgehaald. Van daaruit ga je naar de op 2 na hoogste vulkaan ter wereld, El Teide, waar je versteld kunt staan van de top op 3700 meter hoogte en het maanlandschap eromheen. Je zult door dit landschap kunnen wandelen en meer over het ontstaan van en het leven in deze omgeving leren. Hierna daal je af naar zeeniveau, waar je een ander geologisch wonder op dit eiland kunt bewonderen, "Los Gigantes". Deze klippen vormen een muur van 600 meter die boven de oceaan uitsteekt en daarmee garant staat voor een indrukwekkend schouwspel. Vervolgens heb je wat vrije tijd om te eten of om te zwemmen aan de voet van deze spectaculaire natuurlijke muur, waarna je doorgaat naar de Mascavallei. Je bus voert je over een smalle weg door de klippen en ravijnen die zo karakteristiek zijn voor deze vallei en, volgens legende, ook zo'n perfec...

Sitemap Los Gigantes

Wil je alle activiteiten in Los Gigantes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Gigantes

Een allround succesvolle ervaring. Inchecken zonder problemen met smartphonetickets. Mooie boot. Personeel erg vriendelijk. Gids Johann spreekt werkelijk alle talen. Het is erg grappig en legt alles geweldig uit. Altijd in het Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans... ..we hadden de ochtendtour, na vertrek krijg je een broodje salami, 's middags na het zwemmen in de grote baai een geweldige lunch. Dranken zoals water, frisdrank etc. kunt u zelf tappen. De rit zelf is een belevenis.

Schitterende ervaring begeleid door deze twee navigators met scherpe ogen. Het schouwspel van de natuur was mooi en wel op het rendez-vous! Warm en attent welkom. We kunnen het alleen maar aanbevelen !!

Onvermijdelijk ! We hadden een geweldige tijd, we konden dolfijnen en zelfs een walvis zien. De bemanning is erg zorgzaam en spreekt meerdere talen. Ik raad 200% aan

Uitstekende behandeling van de bemanning. Altijd vriendelijk en attent voor gasten. Een geweldige boot, van alle gemakken voorzien. 100% aan te bevelen.

Heel goed, leuk team. Bijna de zekerheid dolfijnen te zien, iets gevaarlijker voor de walvissen. We hadden de kans om ze te zien.