Los Gigantes
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Los Gigantes Wandelen: Onze meest aanbevolen

  • Tenerife: El Teide, Los Gigantes, Masca en Garachico

    1. Tenerife: El Teide, Los Gigantes, Masca en Garachico

    Je tour begint wanneer je 's ochtends vroeg bij het trefpunt wordt opgehaald. Van daaruit ga je naar de op 2 na hoogste vulkaan ter wereld, El Teide, waar je versteld kunt staan van de top op 3700 meter hoogte en het maanlandschap eromheen. Je zult door dit landschap kunnen wandelen en meer over het ontstaan van en het leven in deze omgeving leren. Hierna daal je af naar zeeniveau, waar je een ander geologisch wonder op dit eiland kunt bewonderen, "Los Gigantes". Deze klippen vormen een muur van 600 meter die boven de oceaan uitsteekt en daarmee garant staat voor een indrukwekkend schouwspel. Vervolgens heb je wat vrije tijd om te eten of om te zwemmen aan de voet van deze spectaculaire natuurlijke muur, waarna je doorgaat naar de Mascavallei. Je bus voert je over een smalle weg door de klippen en ravijnen die zo karakteristiek zijn voor deze vallei en, volgens legende, ook zo'n perfec...

Sitemap Los Gigantes

Wil je alle activiteiten in Los Gigantes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Gigantes

Geweldige reis en gids stopten vaak voor sightseeing en wat verhalen vertellen. Geweldig om in een busje te kunnen zitten en je geen zorgen te hoeven maken over het rijden.

We reisden in een kleine groep en hadden een geweldige gids die ons veel informatie gaf over de geologie van het eiland en over het land en zijn mensen.