Datums kiezen

Ontdek het beste van
Los Olivos, Californië

Onze aanbevelingen voor Los Olivos, Californië

Santa Barbara: kajaktocht bij zonsondergang

1. Santa Barbara: kajaktocht bij zonsondergang

Ontdek de prachtige landschappen van Santa Barbara tijdens een ontspannende kajaktocht bij zonsondergang. Je kijkt naar een eenvoudige peddeldemonstratie en hoort het veiligheidsgesprek voordat je het water op gaat. Breng 2 uur door op het water en verken de haven van Santa Barbara en de kustlijn. Kijk hoe de zon ondergaat boven de zee en een prachtig decor vormt voor de stad en het Santa Ynez-gebergte. Geniet van het peddelen langs de kustlijn en geniet van het adembenemende omliggende uitzicht op de zee. Dompel jezelf onder in een droomachtige natuurbelevenis voor alle niveaus van kajakken op zee, van beginners tot gevorderden.

Surfles in Santa Barbara

2. Surfles in Santa Barbara

Dit is een eenvoudige introductie voor een eerste keer surfen of iemand die een paar keer heeft geprobeerd te surfen en wat tips nodig heeft. De instructie begint met het herhalen van strandlessen: hoe je jezelf op het board moet positioneren, peddeltechnieken en de juiste houding. Eenmaal in het water krijgen studenten tips over het manoeuvreren van golven, balanstechnieken en surfetiquette. De surflessen van Santa Barbara Adventure Company bieden studenten een geweldige basis voor deze opwindende sport. Onze deskundige instructeurs hebben meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring en zullen hun vaardigheden gebruiken om u te wijzen op de fijne kneepjes van het vangen van golven. Instructeurs kiezen surfplekken op basis van de huidige golf- en getijdencondities en vinden de beste pauzes voor succesvol leren. Lessen vereisen een minimum van vier studenten.

Santa Barbara: Santa Ynez Wine Country-shuttle

3. Santa Barbara: Santa Ynez Wine Country-shuttle

Verken enkele van de beste wijnmakerijen in de beroemde Santa Ynez-vallei. Geniet van een proeverij, een glas of een fles wijn met een combinatie van verschillende voedselopties bij elke wijnmakerij.Leer van discussies over de lokale geschiedenis en krijg onderweg inzicht in de wijnstreek Santa Ynez met uw deskundige gidsen . Voorbeeld reisplan: 09:30 - 10:45 uur - ophalen bij hotel 11:15 uur - proeverij van een wijnmakerij 12:15 uur - proeverij van een wijnmakerij 13:15 - 14:15 uur - lunch in een wijnmakerij 14.30 uur - proeverij van een wijnmakerij 16.00 - 16.30 uur - inleveren bij uw hotel

Santa Barbara: Wijnland Tour

4. Santa Barbara: Wijnland Tour

Uw groep wordt 's ochtends opgehaald door een busje met airconditioning. Reis vervolgens naar de eerste wijnmakerij in de prachtige Santa Ynez-vallei. Begin daar met wijnproeverijen en soms worden rondleidingen door de vaten aangeboden. Op doordeweekse dagen wordt de lunch geserveerd in de schaduw bij een favoriete wijnmakerij of park. Je gids haalt een heerlijke lunch op, gemaakt van lokale, verse ingrediënten. Voor koude dranken wordt gezorgd. Bezoek 3 lokale favoriete wijnhuizen in de omgeving. Elk heeft zijn unieke jaargangen en bekroonde selecties. Het personeel van de wijnmakerij zal onze gasten inzicht geven in specifieke melanges en selecties.

Santa Barbara: cupcake- en wijntour

5. Santa Barbara: cupcake- en wijntour

Uw groep wordt 's ochtends opgehaald door een shuttle met airconditioning en gaat naar de Santa Ynez-vallei. Eenmaal daar kunt u genieten van wijnproeverijen bij enkele van de beste wijnmakerijen in de omgeving. Je groep bezoekt het prachtige Los Olivos en geniet van een ongelooflijke cupcake- en wijnproeverij. Je gidsen zullen onderweg de lokale menselijke geschiedenis en inzicht in het wijngebied behandelen. Op doordeweekse dagen wordt de lunch geserveerd in de schaduw bij een favoriete wijnmakerij of park. Je gids haalt een heerlijke lunch op, gemaakt van lokale, verse ingrediënten. Voor koude dranken wordt gezorgd. Elke wijnmakerij heeft zijn unieke wijnjaren en bekroonde selecties. Het personeel van de wijnmakerij biedt gasten inzicht in specifieke melanges en selecties.

Santa Barbara: begeleide kajaktocht

6. Santa Barbara: begeleide kajaktocht

Ontmoet je gidsen bij de tewaterlating van de boot in de haven van Santa Barbara, waar ze iedereen uitrusten met peddeljassen en PFD's. Gidsen geven een basispeddeldemonstratie en veiligheidsgesprek voordat ze het water op gaan. De tewaterlating is eenvoudig, direct vanaf de tewaterlating van de boot. Dit is een geweldige introductieles voor kajakken of een leuke ontspannende kajak voor meer ervaren roeiers. Als u eenmaal op het water bent, peddelt u ongeveer 1-2 mijl langs de kust omringd door prachtige stranden en zeeleven. De groep gaat verder door de haven, peddelend langs boten, door de historische kade, onder de pier door, naar boeien en langs het strand. Kijk onderweg uit naar dieren in het wild, zoals gewone zeehonden, zeeleeuwen, bruine pelikanen, zeesterren, aalscholvers en meeuwen. Gidsen geven inzicht in de geschiedenis van de regio en in de lokale mariene ecologie. Geniet van een ontspannen tempo en het ongelooflijke zeeleven en geniet van het uitzicht op Santa Barbara vanaf het water.

Veelgestelde vragen over Los Olivos, Californië

Wat zijn de leukste buitenactiviteiten om te doen tijdens een bezoek aan Los Olivos, Californië?

Andere activiteiten in Los Olivos, Californië

Wil je alle activiteiten in Los Olivos, Californië bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.