Los Tarantos

Los Tarantos: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: flamencovoorstelling Los Tarantos

1. Barcelona: flamencovoorstelling Los Tarantos

Beleef de passie van flamenco bij Los Tarantos aan het Plaça Reial in Barcelona en verdiep je in een unieke vorm van muziek en dans. Stap Los Tarantos binnen en voel de geschiedenis van een van de meest gerespecteerde tablao (flamencolocaties) in Barcelona. Los Tarantos werd geopend in 1963 en is de reden dat Barcelona na Andalusië en Madrid de derde grote flamencostad van Spanje is geworden. Beweeg mee op de romantiek van de gitaar en voel de passie in de zang en dans. Beleef een avond die is afgestemd op alle bezoekers, of je nu een doorgewinterde flamencoliefhebber bent of iemand die nog moet worden verblind door de topartiesten.

Barcelona: Gotische wijk en flamencoshow

2. Barcelona: Gotische wijk en flamencoshow

Bereid je voor om een van de meest historische buurten van Barcelona te ontdekken: de Gotische wijk, onder begeleiding van een lokale gids. Het avondlicht geeft het ook een magisch gevoel dat het nog mooier maakt dan overdag. Tijdens de tour bezoek je de mooiste plekken in de Gotische wijk, zoals: Plaça del Rei omringd door gotische en renaissance gebouwen, Plaça Sant Felip Neri, Plaça Sant Jaume, de zetel van onder andere de institutionele en politieke macht. Die plekken zullen je ongetwijfeld verbazen. Bovendien is het 's avonds in deze 2000 jaar oude wijk veel rustiger en spelen er meestal op elke hoek gitaristen. Eindelijk, na de tour, neem je een pauze in Los Tarantos, de oudste tablao in de stad. Terwijl je daar bent, kun je genieten van een liveshow terwijl je de sfeer van een echte Flamenco-uitvoering voelt terwijl je geniet van een drankje inbegrepen. Flamenco is een van die herinneringen die je zeker mee naar huis zult nemen van je reis naar Spanje, en dit is een van de meest unieke plekken in Barcelona om ervan te genieten. Luister naar de zapateo , kijk naar de kleurrijke jurken en hoor de zoete tonen van Spaanse gitaren.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Los Tarantos

Wil je alle activiteiten in Los Tarantos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Tarantos

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.127 beoordelingen

Verrassend vermakelijk. Het geheel vrouwelijke gezelschap was intens, gepassioneerd en prachtig geproduceerd en gechoreografeerd. Gitarist was fantastisch - ze speelde in perfect gesynchroniseerd ritme met de dansers. Uiteindelijk wensten we dat de show langer was. Verre van cliché, we zijn zo blij dat we deze ongelooflijke show hebben gezien!

Spannende ervaring van typisch Spaanse dans, met zeer goede zangers die me kippenvel gaven vanwege hun vocale vermogen en hun interpretatieve vermogen.Zeer goede en super expressieve dansers, ze maakten me verliefd op Latin flamenco !! allemaal om Spanje echt te ademen

YES! If you are staying near Las Ramblas and are in need for an AWESOME show, search no more. Ridicilously close to Las Rambles is this wonderful place, with an even more wonderful set of performers. We went TWICE in 4 days because it was just that good!

Super gaaf!!! Zelfs de mannen vonden het prachtig! Echt een aanrader….

Geweldige dansers en muzikanten, kleine aangename plek, goede locatie.