Datums kiezen

Los Tarantos

Los Tarantos

Los Tarantos: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: flamencovoorstelling Los Tarantos

1. Barcelona: flamencovoorstelling Los Tarantos

Beleef de passie van flamenco bij Los Tarantos aan het Plaça Reial in Barcelona en verdiep je in een unieke vorm van muziek en dans. Stap Los Tarantos binnen en voel de geschiedenis van een van de meest gerespecteerde tablao (flamencolocaties) in Barcelona. Los Tarantos werd geopend in 1963 en is de reden dat Barcelona na Andalusië en Madrid de derde grote flamencostad van Spanje is geworden. Beweeg mee op de romantiek van de gitaar en voel de passie in de zang en dans. Beleef een avond die is afgestemd op alle bezoekers, of je nu een doorgewinterde flamencoliefhebber bent of iemand die nog moet worden verblind door de topartiesten.

Barcelona: Gotische wijk en flamencoshow (kleine groep)

2. Barcelona: Gotische wijk en flamencoshow (kleine groep)

Bereid je voor om een van de meest historische buurten van Barcelona te ontdekken: de Gotische wijk, begeleid door een lokale gids. Het avondlicht geeft het ook een magisch gevoel waardoor het nog fijner is dan overdag. Tijdens de tour bezoekt u de mooiste plekken in de Gotische wijk, zoals onder andere: Plaça del Rei omgeven door gotische en renaissancegebouwen, Plaça Sant Felip Neri, Plaça Sant Jaume, de zetel van de institutionele en politieke macht. Ongetwijfeld zullen die plekken je verbazen. Bovendien is deze 2000 jaar oude wijk 's avonds veel rustiger en spelen er meestal gitaristen op elke hoek. Eindelijk, na de tour, neem je een pauze in Los Tarantos, de oudste tablao in de stad. Geniet terwijl je daar bent van een liveshow terwijl je de sfeer voelt van een echte Flamenco-uitvoering terwijl je geniet van een drankje inbegrepen. Flamenco is een van die herinneringen die je ongetwijfeld mee naar huis neemt van je reis naar Spanje, en dit is een van de meest unieke plekken in Barcelona om ervan te genieten. Luister naar de zapateo, kijk naar de kleurrijke jurken en hoor de zoete tonen van Spaanse gitaren.

Barcelona: rondleiding door de gotische wijk met flamenco en tapas

3. Barcelona: rondleiding door de gotische wijk met flamenco en tapas

Maak je klaar om een van de meest historische buurten van Barcelona te ontdekken: de Gotische wijk, begeleid door een lokale gids. Het avondlicht geeft het ook een magisch gevoel dat het nog mooier maakt dan overdag. Mis de kans niet om alle geschiedenis achter deze stenen te ontdekken met een gids die de taal van uw keuze spreekt: Engels, Chinees, Japans of Koreaans. Tijdens de tour bezoek je de mooiste plekken in de Gotische wijk, zoals: Plaça del Rei omringd door gotische en renaissance gebouwen, Plaça Sant Felip Neri, Plaça Sant Jaume, de zetel van onder andere de institutionele en politieke macht. Die plekken zullen je ongetwijfeld verbazen. Bovendien is het 's avonds in deze 2000 jaar oude wijk veel rustiger en spelen er meestal op elke hoek gitaristen. Na de rondleiding neem je een pauze in Los Tarantos, de oudste tablao in de stad. Terwijl je daar bent, kun je genieten van een liveshow terwijl je de sfeer van een echte Flamenco-uitvoering voelt terwijl je geniet van een drankje inbegrepen. Flamenco is een van die herinneringen die je zeker mee naar huis zult nemen van je reis naar Spanje, en dit is een van de meest unieke plekken in Barcelona om ervan te genieten. Luister naar de zapateo , kijk naar de kleurrijke jurken en hoor de zoete tonen van Spaanse gitaren. Tot slot neem je plaats op het unieke Plaça Reial en geniet je van een compleet tapasdiner met alle musts: Iberische hamkroketten, calamares, patatas bravas en meer. Allemaal omringd door de fascinerende arcades en de door Gaudí ontworpen straatlantaarns die van dit Plaça een niet te stoppen stop maken tijdens uw verblijf in Barcelona.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Los Tarantos: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Los Tarantos

Wil je alle activiteiten in Los Tarantos bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Los Tarantos

Gemiddelde beoordeling

4.5
(1.366 beoordelingen)

Geweldige ervaring, van het zingen tot de livemuziek en de dansers. Voldoende lengte, spannend. Zeker de prijs waard, de locatie is zeer centraal. Zelfs als ze je pas kort voor de geplande tijd binnenlaten, raad ik aan om 30-45 minuten te vroeg aan te komen, er staat een wachtrij en degenen die als laatste arriveren, staan achteraan of staan zelfs. Bar en badkamers binnen.

Zeer expressieve en indrukwekkende uitvoering. De perfecte hoeveelheid tijd, ongeveer 45 minuten. Een echte aanrader om iets authentiek Spaans te ervaren.

Het was geweldig! We waren 20 minuten eerder, maar de zaal was al vol. Toch zijn we erin geslaagd om stoelen op de derde rij te vinden, wat perfect was.

Helemaal geweldig. Een show vol passie en dat voel je en zie je. De zaal is vrij klein, maar dat is juist mooi. Zo kun je alles goed zien

Show van zeer hoge kwaliteit, gitarist, zanger en dansers allemaal uitstekend.